Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']Andzike posłałam Ci maila jakiego dostałam o Szagiego

Oczywiście, już nieaktualne... swoją drogą - dzięki dogomanii świat jest naprawdę baaardzo mały...

Zerduszko, ja już tak mam... ;) jak zapsię Warszawę, to będę wysyłać dalej ;)

Posted

heh, tydzień temu Pani się "zgubił" pies, a zamiast go szukać, przeszukuje ogłoszenia adopcyjne i wyszukuje dla siebien owego psa??
parodia, normalnie brak słów...

Posted

Akrum napisał(a):
heh, tydzień temu Pani się "zgubił" pies, a zamiast go szukać, przeszukuje ogłoszenia adopcyjne i wyszukuje dla siebien owego psa??
parodia, normalnie brak słów...

koszmar po prostu koszmar :(

Posted

[quote name='Akrum']Szagi jest ślicznym i fajnym psiakiem - trzymam kciuki, by szybko nowy domek znalazł, by Andzike za bardzo się nie przywiązała do niego i z nim nie zżyła :)

Gdzie tam, w ogóle się do siebie nie przyzwyczajamy... :cool3: Szagi wcale nie jest upierdliwcem wykorzystującym każdą sytuację, żeby zamanifestować swoje przywiązanie ;)
Najszczęśliwszy byłby gdybym nosiła go cały czas przy sobie w chuście:shake:

Posted

Jasza napisał(a):
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Oj kochamy się niesamowicie... I dlatego trzeba się rozstać :( ktoś chętny porobić ogłoszenia? :roll:

Wczoraj na spacerze spotkaliśmy prawdziwego mini -sznupka (czyli z ostrzyżonymi właściwie uszami:evil_lol:). Chłopaki napyskowali sobie tak strasznie, że aż ludzie zatrzymywali się i patrzyli co się dzieje ;)
W weekend pojechałam na chwilę do sklepu - całe stado zostało z TZem u aikowo. Szagunio grzecznie czekał przy bramie, ale jak zobaczył podjeżdzający samochód, to z radości wszedł na takie wysokie tony jakby go co najmniej Golden obdzierał ze skóry...:-o
Całe życie wydawało mi się, że sznaucery to takie zrównoważone, stateczne psy - pewnie to przez tą nadającą myślicielski wygląd brodę ;) a to takie szczekaczo-piskacze...

Posted

Andzike napisał(a):

Całe życie wydawało mi się, że sznaucery to takie zrównoważone, stateczne psy - pewnie to przez tą nadającą myślicielski wygląd brodę ;) a to takie szczekaczo-piskacze...

Dlatego je tak strzygą, żeby przynajmniej wyglądały poważnie ;)

Posted

Andzike napisał(a):

hahaha kto Cię tak oszukiwał :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha kto Cię tak oszukiwał :lol:

Jak miałam 6-7 lat to sąsiadka miała sznaucera, którego pozwalała mi czasem wziąć na spacer ;) Sznaucer był mądry, zrównoważony, grzeczny i miał sztywną, ostrą sierść - no to sobie na tym oparłam całą swoją wiedzę nt sznaucerów ... ;)
Dlatego tak mi nie pasował Szagi do wyobrażonego "wzorca" sznaucera, ale jak widać przez te dwadzieścia kilka:hmmmm: lat zmieniło ;)

Posted

Szagi wyciągnął sobie część szwów...:shake: na szczęscie to już tydzień po kastracji, więc wszystko ma ładnie pozasklepiane. Na wszelki wypadek posypałam mu jajcowiznę magicznym proszkiem od aikowo do "zalepywania" ran.

A wyciągnął sobie szwy, bo zdjął gustowne majtochy w których śpi.
Nie wiem jak mogły mu się nie podobać... :roll:

Zbliżenie na napis :evil_lol:

Zdjęcia z komórki, więc same wiecie... :shake: