Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']są różowe?:icon_roc:

[quote name='wilczy zew']pewnie stwierdził,że w różowym mu nie do twarzy

co to za proszek??

Różowe, różowe ;)
A proszek to Bizmutu Galusan Zasadowy HASCO ;)

Posted

Florentynka napisał(a):
są zielone, nie widzisz? ;)
Są, podejrzewam damskie /dziewczęce i w tym problem. Najpierw psu ucinają jaja, a potem go pakują w babskie majtki...

do tego zostawiają frędzle na uszach:eek2:

a potem się dziwią, że pies próbuje nadrobić postawą obronną na spacerach :evil_lol:

Posted

Florentynka napisał(a):
Do końca życia Cie będą tarmosić za te frędzle...bezlitosne baby.

nie ma litości dla.... frędzli i chorągiewek :diabloti:

a tak na poważnie droga Andzike - gdzie tekst dla frędzla???? allegro się skończyło, zrobiłam nowe, ale nadal z tym moim bylejakim tekstem

Posted

malawaszka napisał(a):

a tak na poważnie droga Andzike - gdzie tekst dla frędzla???? allegro się skończyło, zrobiłam nowe, ale nadal z tym moim bylejakim tekstem

Rodzi się w jakich ogromnych mękach, nie mam kompletnie weny do niczego :(

Posted

[quote name='Jasza']Dodałam Frędzelka na Morusku, bo jakoś wszystkie odpowiedzi w sprawie Jaszki z Moruska dostałam ;-)
http://www.morusek.pl/ogloszenie/74083/Sznaucerek-miniaturowy-szuka-domu./
Tekst - Andzike nie bij - wiem, że taki se, ale na szybko.

Jaszka, dziękuje, kochana jesteś !!!
ale właśnie miałam pisać, że dobrze, że Szagi nie ma żadnych ogłoszeń, bo zaspałam i wychodziłam z domu w takim pośpiechu, że nie wziełam psiego telefonu :(
Ale jak ktoś go pokocha, to będzie się dobijał do skutku, co nie?

Posted

sonia71 napisał(a):
przepraszam że tutaj ale mapa dogo nie bardzo dziala -poszukuję osoby do wizyty przed adopcyjnej dla suni z Zamoscia-warszawa śródmiescie ul.chmielna.-pomożecie?

Prześlij mi proszę info dokładne na pw - nie obiecuję, ale postaram się.

Posted

Noo Andzike, jak spojrzysz na telefon, to ileż połączeń nieodebranych! ;-)
Ale na wstępie - jaki test na wytrwałość dla chętnych na małego....
Komu zależy - zadzwoni raz jeszcze.

Posted

Jasza napisał(a):
Noo Andzike, jak spojrzysz na telefon, to ileż połączeń nieodebranych! ;-)
Ale na wstępie - jaki test na wytrwałość dla chętnych na małego....
Komu zależy - zadzwoni raz jeszcze.

No więc połaczeń było... 27 ;-) z czego ten sam numer 25 razy!!! Tak mnie ta determinacja urzekła, że oddzwoniłam ;-)
Na razie się nie podniecam, wyslalam bardzo rygorystyczną ankietę do wypełnienia:evil_lol: i zobaczymy ;)

Akrum napisał(a):
Andzike nie ma weny twórczej by pisać tekst do ogłoszeń, bo chce mieć jak najdłużej Szagiego u siebie, nie chce go nikomu oddać - to dlatego tak zwleka :P

Wiesz, że ja nigdy nie chce oddać tymczasowicza :evil_lol:
Ale Szagi powinien mieć dom, w którym jego człowiek będzie mu poświęcał więcej czasu i zdecydowanie może być jedynakiem ;)
Dziś wracając z pracy spotkałam na klatce sąsiadkę, która po raz kolejny przyczepiła to się do mojego "przytuliska" w mieszkaniu... Wymieniłyśmy zwyczajowe uprzejmości (lepiej ich nie cytować:diabloti:) i jak Szagi usłyszał przez drzwi mój głos rozkwiczał się tak jakby go zarzynali...:roll: w tym momencie trochę zaczęłam rozumieć swoją sąsiadkę ;)

Posted

Florentynka napisał(a):
Pewnie, bo my tu wszyscy normalni, nie?

oczywiście - zwłaszcza ja jak po oddaniu Nazira wydzwaniałam i nie mogłam się dodzwonić i już prawie jechałam tam :errrr: a to tylko pan zapomniał telefonu do pracy :oops: