wilczy zew Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 pewnie stwierdził,że w różowym mu nie do twarzy co to za proszek?? Quote
Andzike Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 [quote name='malawaszka']są różowe?:icon_roc: [quote name='wilczy zew']pewnie stwierdził,że w różowym mu nie do twarzy co to za proszek?? Różowe, różowe ;) A proszek to Bizmutu Galusan Zasadowy HASCO ;) Quote
Akrum Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Szagi ślicznie wygląda w różowych galotkach - taki słodki bobasek z niego :) Quote
Florentynka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 malawaszka napisał(a):są różowe?:icon_roc: są zielone, nie widzisz? ;) Są, podejrzewam damskie /dziewczęce i w tym problem. Najpierw psu ucinają jaja, a potem go pakują w babskie majtki... Quote
malawaszka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Florentynka napisał(a):są zielone, nie widzisz? ;) Są, podejrzewam damskie /dziewczęce i w tym problem. Najpierw psu ucinają jaja, a potem go pakują w babskie majtki... do tego zostawiają frędzle na uszach:eek2: a potem się dziwią, że pies próbuje nadrobić postawą obronną na spacerach :evil_lol: Quote
Andzike Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Hehe, dawno nie było frędzli ;) Córka mamynabank znalazła na łąkach uszy Szagiego:crazyeye: Quote
Florentynka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Andzike napisał(a):Hehe, dawno nie było frędzli ;) Do końca życia Cie będą tarmosić za te frędzle...bezlitosne baby. Quote
malawaszka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Florentynka napisał(a):Do końca życia Cie będą tarmosić za te frędzle...bezlitosne baby. nie ma litości dla.... frędzli i chorągiewek :diabloti: a tak na poważnie droga Andzike - gdzie tekst dla frędzla???? allegro się skończyło, zrobiłam nowe, ale nadal z tym moim bylejakim tekstem Quote
Andzike Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 malawaszka napisał(a): a tak na poważnie droga Andzike - gdzie tekst dla frędzla???? allegro się skończyło, zrobiłam nowe, ale nadal z tym moim bylejakim tekstem Rodzi się w jakich ogromnych mękach, nie mam kompletnie weny do niczego :( Quote
WATACHA Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 He,he gacie gdyby nie były różowe to całkiem fajnie by sie prezentowały ;) Quote
Jasza Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Dodałam Frędzelka na Morusku, bo jakoś wszystkie odpowiedzi w sprawie Jaszki z Moruska dostałam ;-) http://www.morusek.pl/ogloszenie/74083/Sznaucerek-miniaturowy-szuka-domu./ Tekst - Andzike nie bij - wiem, że taki se, ale na szybko. Quote
Jasza Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 KOCHANI...ZNACIE DT KTORY PRZYJĄŁBY MALEŃSTWO??? Sunia z interwencji, siedem lat nie wychodzila, załatwiała się pod siebie, ma bardzo chore oczy, nie wiadomo co zrobić....trafiła do schronu.... http://www.dogomania.pl/threads/2147...3#post17669103 Quote
Andzike Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [quote name='Jasza']Dodałam Frędzelka na Morusku, bo jakoś wszystkie odpowiedzi w sprawie Jaszki z Moruska dostałam ;-) http://www.morusek.pl/ogloszenie/74083/Sznaucerek-miniaturowy-szuka-domu./ Tekst - Andzike nie bij - wiem, że taki se, ale na szybko. Jaszka, dziękuje, kochana jesteś !!! ale właśnie miałam pisać, że dobrze, że Szagi nie ma żadnych ogłoszeń, bo zaspałam i wychodziłam z domu w takim pośpiechu, że nie wziełam psiego telefonu :( Ale jak ktoś go pokocha, to będzie się dobijał do skutku, co nie? Quote
sonia71 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 przepraszam że tutaj ale mapa dogo nie bardzo dziala -poszukuję osoby do wizyty przed adopcyjnej dla suni z Zamoscia-warszawa śródmiescie ul.chmielna.-pomożecie? Quote
Andzike Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 sonia71 napisał(a):przepraszam że tutaj ale mapa dogo nie bardzo dziala -poszukuję osoby do wizyty przed adopcyjnej dla suni z Zamoscia-warszawa śródmiescie ul.chmielna.-pomożecie? Prześlij mi proszę info dokładne na pw - nie obiecuję, ale postaram się. Quote
fiorsteinbock Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Szago jest sliczny, niesamowity pychol :) Allegro dla chlopaka: http://allegro.pl/show_item.php?item=1834501084 Quote
Jasza Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Noo Andzike, jak spojrzysz na telefon, to ileż połączeń nieodebranych! ;-) Ale na wstępie - jaki test na wytrwałość dla chętnych na małego.... Komu zależy - zadzwoni raz jeszcze. Quote
Akrum Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Andzike nie ma weny twórczej by pisać tekst do ogłoszeń, bo chce mieć jak najdłużej Szagiego u siebie, nie chce go nikomu oddać - to dlatego tak zwleka :P Quote
Andzike Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Jasza napisał(a):Noo Andzike, jak spojrzysz na telefon, to ileż połączeń nieodebranych! ;-) Ale na wstępie - jaki test na wytrwałość dla chętnych na małego.... Komu zależy - zadzwoni raz jeszcze. No więc połaczeń było... 27 ;-) z czego ten sam numer 25 razy!!! Tak mnie ta determinacja urzekła, że oddzwoniłam ;-) Na razie się nie podniecam, wyslalam bardzo rygorystyczną ankietę do wypełnienia:evil_lol: i zobaczymy ;) Akrum napisał(a):Andzike nie ma weny twórczej by pisać tekst do ogłoszeń, bo chce mieć jak najdłużej Szagiego u siebie, nie chce go nikomu oddać - to dlatego tak zwleka :P Wiesz, że ja nigdy nie chce oddać tymczasowicza :evil_lol: Ale Szagi powinien mieć dom, w którym jego człowiek będzie mu poświęcał więcej czasu i zdecydowanie może być jedynakiem ;) Dziś wracając z pracy spotkałam na klatce sąsiadkę, która po raz kolejny przyczepiła to się do mojego "przytuliska" w mieszkaniu... Wymieniłyśmy zwyczajowe uprzejmości (lepiej ich nie cytować:diabloti:) i jak Szagi usłyszał przez drzwi mój głos rozkwiczał się tak jakby go zarzynali...:roll: w tym momencie trochę zaczęłam rozumieć swoją sąsiadkę ;) Quote
Florentynka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 O rany...ktoś się rzeczywiście wykazał determinacją. To ja troszkę potrzymam kciuki. Pięknie jest nie mieć sąsiadów ;) Quote
Jasza Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Oj pięknie! 25 telefonów?? No ładnie. Może to jakiś wariat? ;-) Quote
malawaszka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Jasza napisał(a): Może to jakiś wariat? ;-) :evil_lol: też tak sobie pomyślałam hahahaha ale oby nie - już Andzike sprawdzi :lol: Quote
Florentynka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Pewnie, bo my tu wszyscy normalni, nie? Quote
malawaszka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Florentynka napisał(a):Pewnie, bo my tu wszyscy normalni, nie? oczywiście - zwłaszcza ja jak po oddaniu Nazira wydzwaniałam i nie mogłam się dodzwonić i już prawie jechałam tam :errrr: a to tylko pan zapomniał telefonu do pracy :oops: Quote
Recommended Posts