Andzike Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Florentynka napisał(a):Mam zdjęcie jajek Skutka Ubocznego po kastracji bezszwowej - jak chcesz to mogę wkleić, może wypatrzysz gdzie było nacięcie. Metodę tez polecam, mniej stresu dla psa jak może się pomamlać i nie musi chodzić w abażurku. ooo dawaj, Szagi się nie obrazi :) jak Marcelowi między nogi zaglądalam to tam zupełnie nic nie było widać.. Quote
malawaszka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 no ja też chętnie zobaczę, telefonu do weta nie chcę bo i o czym miałabym rozmawiać - ja wstydliwa jestem :roll: ja u niego kastrowac i tak nei będę bo ciut za daleko :lol: Quote
Andzike Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 malawaszka napisał(a):no ja też chętnie zobaczę, telefonu do weta nie chcę bo i o czym miałabym rozmawiać - ja wstydliwa jestem :roll: ja u niego kastrowac i tak nei będę bo ciut za daleko :lol: Ale jak wyślesz jakiegoś sznaucera na DT w okolice Warszawy to pamiętaj o tym ;) Quote
wilczy zew Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Gdzie te zdjęcia? Co o charczeniu mówil wet? Nadal uważam,że należy obciachać frędzle i palemkę. Quote
Andzike Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 wilczy zew napisał(a):Gdzie te zdjęcia? Co o charczeniu mówil wet? Nadal uważam,że należy obciachać frędzle i palemkę. Jakie zdjęcia? Nie widział przeciwskazań do zrobienia kastracji, sprawdził czy nic nie utknęlo malemu w krtani i przełyku - nie. A proszę Cię bardzo - uważaj sobie jak chcesz ;) Quote
jostel5 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Najważniejsze,że już po wszystkim! Teraz-niech się szybko miejsca po jajczętach wygoją,abażur z łebka i fruuuu....do najlepszego pod słońcem domu!:) Przeżyjesz to jakoś,Andzike?;) Quote
wilczy zew Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Florentynka miała wstawić foty kastracji. Quote
Florentynka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Florentynka w rozpaczy przekopuje 35 000 zdjęć na dysku... cholera, ja te zdjęcia na 100% wklejałam na jakiś wątek kiedyś... Quote
Florentynka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Andzike, jak u mnie siedział Skutek, to u Ciebie kto był? Biszkopt? Te zdjęcia jajec były na jakimś wątku, właśnie a' propos mojej świeżej fascynacji metodą bezszwową. Na moim dysku mam raczej słabą szansę je znaleźć, te 35 000 to ani trochę nie jest przesada... Ja wiem, że to w sumie nie jest istotne, ale włączyła mi się ponura determinacja, żeby je znaleźć. I oszaleję, jak nie znajdę. Quote
wilczy zew Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 ale nie szalej bo psiaste na tym stracą Quote
Florentynka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 wilczy zew napisał(a):ale nie szalej bo psiaste na tym stracą E, pewnie by mnie zbarfowały, po prostu.... Quote
Andzike Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Florentynka, łącząc się z Tobą w ponurej determinacji przejrzałam wątek Skutka, przeszlam od niego do wątku Nelsona i Biszkopta, ale zdjęć szwu, a raczej jego braku nie widzę ... :( Quote
Florentynka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Skutka przekopałam też...hmmm...kto by to jeszcze mógł być... Quote
Florentynka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Jeeeeest!!!!! U Sproketa na wątku: http://www.dogomania.pl/threads/194722-SPROKET-znalaz%C5%82-ju%C5%BC-swoj%C4%85-przysta%C5%84-zamieszka%C5%82-w-Gliwicach/page11 Quote
Andzike Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 [quote name='Florentynka']Jeeeeest!!!!! U Sproketa na wątku: http://www.dogomania.pl/threads/194722-SPROKET-znalaz%C5%82-ju%C5%BC-swoj%C4%85-przysta%C5%84-zamieszka%C5%82-w-Gliwicach/page11 Jesteś wielka :D No proszę i oczywiście z malawaszką byłyśmy na tym wątku ;) Quote
Florentynka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Właśnie...Byłam przekonana, że to był jakiś wątek z Twoim udziałem, więc uporczywie kopałam po Twoich tymczasach. BTW - miło sobie czasem powspominać, nie? Quote
Andzike Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 [quote name='Florentynka']Właśnie...Byłam przekonana, że to był jakiś wątek z Twoim udziałem, więc uporczywie kopałam po Twoich tymczasach. BTW - miło sobie czasem powspominać, nie? Bo Sproket taki trochę podobny do moich tymczasów ;) Bardzo miło ;) uwielbiam sobie czasem wrócić do jakiegoś starego wątku ;) [quote name='wilczy zew']na której stronie Na 11 - tej, którą Florentynka wkleiła :) wygląda to tak: http://img843.imageshack.us/img843/1700/dsc0692t.jpg Quote
Florentynka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 wilczy zew napisał(a):na której stronie Na 11 - to do niej jest link ;) Quote
wilczy zew Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 ale u mnie nie ma na niej żadnej fotki Dziękuję Quote
Jasza Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Jak się czuje Szaguś po zabiegu? Mniemam, że jak najlepiej ;-) Uściski, dzisiaj jestem odłączona od wirtualnego świata. :-( Quote
Andzike Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Szagunio przespał noc w różowych majtochach ze Snoopim - to jest rewelacyjny pies:loveu: - majtki podszywałam na nim, żeby pasowały, zupełnie się tym nie przejmował leżąc na plecach i prezentując pozostałości po swoich wdziękach ;) Szwem niespecjalnie się interesuje, ale wychodząc do pracy założyłam mu kołnierz, na wszelki wypadek. Quote
mshume Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Fajnie,że Szaguś już bezjajeczny ;) A domki już się interesują cudem? Ile kosztuje taka bezszwowa kastracja? Bozszzzz co to jest ta koronowiroza?Andzike napisał(a):Qrcze, nie wiem dokładnie :( ale nacięcie jest podobno malutkie i jajko się wyciąga jak wydmuszkę:evil_lol: Wysłać Ci namiary na tego weta na pw ? :) tylko uprzedzam, że luuuubi pogadać? :) Quote
Jasza Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Ten wet Wam powinien płacić prowizję, jak mu klientki wabicie ;-) Quote
Recommended Posts