Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Florentynka napisał(a):
Mam zdjęcie jajek Skutka Ubocznego po kastracji bezszwowej - jak chcesz to mogę wkleić, może wypatrzysz gdzie było nacięcie.
Metodę tez polecam, mniej stresu dla psa jak może się pomamlać i nie musi chodzić w abażurku.

ooo dawaj, Szagi się nie obrazi :) jak Marcelowi między nogi zaglądalam to tam zupełnie nic nie było widać..

• Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
no ja też chętnie zobaczę, telefonu do weta nie chcę bo i o czym miałabym rozmawiać - ja wstydliwa jestem :roll: ja u niego kastrowac i tak nei będę bo ciut za daleko :lol:

Ale jak wyślesz jakiegoś sznaucera na DT w okolice Warszawy to pamiętaj o tym ;)

Posted

wilczy zew napisał(a):
Gdzie te zdjęcia?

Co o charczeniu mówil wet?

Nadal uważam,że należy obciachać frędzle i palemkę.

Jakie zdjęcia?
Nie widział przeciwskazań do zrobienia kastracji, sprawdził czy nic nie utknęlo malemu w krtani i przełyku - nie.
A proszę Cię bardzo - uważaj sobie jak chcesz ;)

Posted

Najważniejsze,że już po wszystkim! Teraz-niech się szybko miejsca po jajczętach wygoją,abażur z łebka i fruuuu....do najlepszego pod słońcem domu!:)

Przeżyjesz to jakoś,Andzike?;)

Posted

Andzike, jak u mnie siedział Skutek, to u Ciebie kto był? Biszkopt? Te zdjęcia jajec były na jakimś wątku, właśnie a' propos mojej świeżej fascynacji metodą bezszwową.
Na moim dysku mam raczej słabą szansę je znaleźć, te 35 000 to ani trochę nie jest przesada...

Ja wiem, że to w sumie nie jest istotne, ale włączyła mi się ponura determinacja, żeby je znaleźć. I oszaleję, jak nie znajdę.

Posted

Florentynka, łącząc się z Tobą w ponurej determinacji przejrzałam wątek Skutka, przeszlam od niego do wątku Nelsona i Biszkopta, ale zdjęć szwu, a raczej jego braku nie widzę ... :(

Posted

[quote name='Florentynka']Właśnie...Byłam przekonana, że to był jakiś wątek z Twoim udziałem, więc uporczywie kopałam po Twoich tymczasach. BTW - miło sobie czasem powspominać, nie?

Bo Sproket taki trochę podobny do moich tymczasów ;)
Bardzo miło ;) uwielbiam sobie czasem wrócić do jakiegoś starego wątku ;)

[quote name='wilczy zew']na której stronie

Na 11 - tej, którą Florentynka wkleiła :)
wygląda to tak:
http://img843.imageshack.us/img843/1700/dsc0692t.jpg

Posted

Szagunio przespał noc w różowych majtochach ze Snoopim - to jest rewelacyjny pies:loveu: - majtki podszywałam na nim, żeby pasowały, zupełnie się tym nie przejmował leżąc na plecach i prezentując pozostałości po swoich wdziękach ;)
Szwem niespecjalnie się interesuje, ale wychodząc do pracy założyłam mu kołnierz, na wszelki wypadek.

Posted

Fajnie,że Szaguś już bezjajeczny ;) A domki już się interesują cudem? Ile kosztuje taka bezszwowa kastracja? Bozszzzz co to jest ta koronowiroza?

Andzike napisał(a):
Qrcze, nie wiem dokładnie :( ale nacięcie jest podobno malutkie i jajko się wyciąga jak wydmuszkę:evil_lol:
Wysłać Ci namiary na tego weta na pw ? :) tylko uprzedzam, że luuuubi pogadać? :)