Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Synuś mój kochany, najpiękniejszy cudaczek:loveu:
No dobra, zakochałam się... ze wzajemnością, mały nie odstępuje mnie na krok :oops: Mało tego - bardzo mnie pilnuje i jak tylko jakiś inny psiak się przychodził do mnie poprzytulać, to Szagi już wpychał swoją chudą doopinę między nas i domagał się pieszczot. Nienawidzę być DT !!!! :angryy:

Mieliśmy przemiły weekend w przemiłym stadzie psio-ludzkim. Oczywiście był Laki, a z niespodzianek pojawiła się moja ex-tymczasowiczka czyli Nelsonowa mamusia ;) W sumie u aikowo biegało po ogrodzie osiem psów :D

Na jutro zaplanowana kastracja, z tej okazji wziełam już nawet wolne w fabryce (no przecież małego nie zostawie po zabiegu samego...), ale zaczynam mieć stresa bo w nocy charczał, tak jakby się przeziębił :(
Więc chyba kastracja się przesunie :(

A to źle, bardzo źle. Bo już się kochamy bardzo :roll:

Posted

Jasza napisał(a):
Dobrze, że się kochacie..źle, że się pokochacie z każdym dniem mocniej...

Ano właśnie...

Ale na pocieszenie - w końcu ja się zakochuję w każdym ze swoich tymczasowiczów, prawda? ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
oj oby charczenie się nie nasiliło! trzymam :kciuki:

No właśnie jemu się wcześniej zdarzyło parę razy charknąć, tak jakby mu coś utknęło w gardle, ale to było incydencjonalnie, ale dziś pół nocy nie spałam bo tak się bidulek męczył, nie mógł sobie znaleźć miejsca, zeskakiwał i wskakiwał na łózko, dobrze, że nie jest dzieckiem, bo pewnie ryczałby całą noc ;)

Oblizał rano łyżeczkę syropu prawoślazowego dla dzieci, zobaczymy co będzie po powrocie.
Qrcze, może on zmarzł jak siedzieliśmy przy grillu w sobotę? :( co prawda non stop się przytulał, ale włosków mało, a on taka chudzina :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
może jeszcze robale?

Też to biorę pod uwagę, ale koopa juz czysciutka (a oglądałam ją dziś z każdej strony wzbudzając obrzydzenie nastolatek idących do szkoły ;) )

Posted

Andzike napisał(a):
Też to biorę pod uwagę, ale koopa juz czysciutka (a oglądałam ją dziś z każdej strony wzbudzając obrzydzenie nastolatek idących do szkoły ;) )

hahahaha no z tym to masz kiepsko - ja na łąkach czy w lesie to mogę i patykiem w kupie pogrzebać :roflt:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahaha no z tym to masz kiepsko - ja na łąkach czy w lesie to mogę i patykiem w kupie pogrzebać :roflt:

Nooo... ;) pomijając fakt wdepnięcia w inną psią koooę, której ktoś nie sprzątnął:angryy: zawsze mi się chce śmiać jak widzę minę obserwującej mnie osoby, gdy przyglądam się trzymanej w woreczku foliowym koopie ;) w końcu to niesamowite źródło informacji ;)

I znów koopa na wątku... ;)

Posted

Mi się kupy rzadko zdarza zbierać, bo przewaznie jesteśmy na kopalni, łące, w lesie, w chaszczach i wybaczcie, ale 4 godziny kupy w plecaku nie będę nosić, żeby ją przytachać z powrotem na osiedle i wrzucić do kosza ;-)
Ale ostatnio jak zbierałam Misiowy klocek na trawniku...przed SKLEPEM CAŁODOBOWYM (czytaj: monopolowym) to ekipa która się pod nim zebrała i piwko popijała zaśmiewała się do rozpuku :roll::p i pokazywali mnie sobie palcami "Patrzcie, zbiera psie gówna!!!".:roll::p

Posted

Aniu, możesz coś poradzić na wątku Duni???
Strasznie płacze kiedy zostaje sama...nawet nie wyje i nie szczeka, tylko płacze aż ma oczy mokre....

Posted

Jasza napisał(a):
Mi się kupy rzadko zdarza zbierać, bo przewaznie jesteśmy na kopalni, łące, w lesie, w chaszczach i wybaczcie, ale 4 godziny kupy w plecaku nie będę nosić, żeby ją przytachać z powrotem na osiedle i wrzucić do kosza ;-)

e no to byłaby zadna ekologia pakować kupę do worka i zanosić do miasta jak w naturze w jeden dzień ją żuczki i mrówki rozpracowują :lol:

Posted

Albo deszcz ;-)
A ja " w mieście" też ekologicznie - do chusteczki papierowej, a nie do worka.
Mam jakoś wizję, tysiąca worków z kupami, szczelnie zamkniętych w metalowych kontenerach...i słonko....:p:p

Posted

Pojedziemy jutro jednak na tą kastrację... Maly dziś charchnął ze dwa razy, obejrzą go jutro tak czy siak i podejmiemy decyzję czy tniemy jajka ;)
Ale ja tego malucha kocham:loveu: