Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

emilia2280 napisał(a):
aaaaaaahaha. Elu, ten przelew to od Cioci Justyny. ale fakt, napisalam Ci na maila ze ja tez wyslalam za DT od jutra za miesiác :)

Cymbał ze mnie okrutny :scared:
To fakt wkleiłam wpłatę Justynki a dziekowałam Tobie, a stało sie to tak, że w międzyczasie byłam w banku i luknęłam inne wpłaty, wpisałam je do postu rozliczeniowego, a tu zamknęłam posta i cześć, nie dopisałam wszystkich. Kurtka na wacie, Wy sobie lepiej zmieńcie rachmistrza :)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='elik']Belcia nasza piękna jest, a to zdjęcie super do ogłoszeń. Podeślę go CatAngel.

[COLOR=black]Małgosia odpisała, że nie ma jak dodać tego zdjęcia, bo ogłoszenia "poszły" 17 października, ale może Agusia da rade, bo ma linki aktywacyji

Agusia nie da rady, bo z niej jest tępota komputerowa i nie zna się na tym kompletnie:oops::evil_lol:
Nawet zdjęć na Dogo nie umie zamieścić, aleeee już leci zarezerwować kolejkę do następnych ogłoszeń Bellusi

Boniu jaki ten kiciuś bidny, ale ważne, że już bezpieczny:lol:

Moja deklaracja pójdzie w poniedziałek

Posted

Pierwsze co napiszę to przeprosiny, dziś w końcu siadłam do allegro i szukając maila dopiero uzmysłowiłam sobie, ile czasu temu mnie poprosiłyście o wystawienie aukcji, a z mojej strony cisza, bardzo przepraszam. Naprawiam ten błąd:

http://allegro.pl/bella-sunia-cocker-spaniel-prosi-o-pomoc-i1931384317.html

Wyróżnienie Bella ma ode mnie, ponieważ długo czekała, więc może tak naprawię swoją wpadkę.

Jeśli allegro jest za "długie", piszcie śmiało poprawię, co trzeba. :)

Posted

[quote name='SkarpetKa']Pierwsze co napiszę to przeprosiny, dziś w końcu siadłam do allegro i szukając maila dopiero uzmysłowiłam sobie, ile czasu temu mnie poprosiłyście o wystawienie aukcji, a z mojej strony cisza, bardzo przepraszam. Naprawiam ten błąd:

http://allegro.pl/bella-sunia-cocker-spaniel-prosi-o-pomoc-i1931384317.html

Wyróżnienie Bella ma ode mnie, ponieważ długo czekała, więc może tak naprawię swoją wpadkę.

Jeśli allegro jest za "długie", piszcie śmiało poprawię, co trzeba. :)

Wow, Skarpetko kochana, dziékujemy! Najpiékniejsze zdjécia Rozalki Belli umiescilas, mozna pocieszyc oko. Oby poszczéscilo siéslicznotce z tym wyróznieniem.

Eluniu zuuota, wsadz pls to sliczne allegro do poczátku :)

Posted

emilia2280 napisał(a):
...
Eluniu zuuota, wsadz pls to sliczne allegro do poczátku :)

Sie da, to sie zrobi ;)

Sie dało więc sie zrobiło :lol:

Posted

AgusiaP napisał(a):
Moja deklaracja poszła dzisiaj :lol:

Dziękujemy, jak zwykle śledzę co się dzieje na koncie i gdy tylko się pojawi, zaraz dam znac na watku :)

Posted

emilia2280 napisał(a):
hehe, ta baba to chyba karieré zrobi na dogomanii. nie wiem czy ktos przed niá byl tak "znany" i upierdliwy :p

Ale czego babsztyl chce ? Czemu nie zraża ją tyle odmów !
Emi zaglądnij do e-maili.

Posted

Miło mi, że allegro się podoba :) Jest na 14 dni, dajcie znać czy będziecie chciały, abym następne odnawiała z wyróżnieniem. Bez wyróżnienia to nie problem, więc będę odnawiała automatycznie, ale trzymam kciuki, że by nie trzeba było!!!

Posted

SkarpetKa napisał(a):
Miło mi, że allegro się podoba :) Jest na 14 dni, dajcie znać czy będziecie chciały, abym następne odnawiała z wyróżnieniem. Bez wyróżnienia to nie problem, więc będę odnawiała automatycznie, ale trzymam kciuki, że by nie trzeba było!!!

Bardzo pięknie dziękujemy :loveu:

Posted

[quote name='KateBono']Oprócz nawiedzonej pani z Kutna ( jest na CK ) i pani , która mieszka w podbiałostockiej wiosce ( wystraszyła się ankiety i wizyty wolontariusza u niej w domu ) to nie.
No cóż widocznie domek Bellusi jeszcze nie wie, że piękna panna nań czeka, ale ten najlepszy się dowie :)

A AgusiaP bardzo pięknie dziękujemy za kasiorkę dla Belluni - pojawiła się dzisiaj na koncie.

:loveu: :buzi: :Rose: :Rose: :Rose: