elik Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 emilia2280 napisał(a):aaaaaaahaha. Elu, ten przelew to od Cioci Justyny. ale fakt, napisalam Ci na maila ze ja tez wyslalam za DT od jutra za miesiác :) Cymbał ze mnie okrutny :scared: To fakt wkleiłam wpłatę Justynki a dziekowałam Tobie, a stało sie to tak, że w międzyczasie byłam w banku i luknęłam inne wpłaty, wpisałam je do postu rozliczeniowego, a tu zamknęłam posta i cześć, nie dopisałam wszystkich. Kurtka na wacie, Wy sobie lepiej zmieńcie rachmistrza :) Quote
AgusiaP Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='elik']Belcia nasza piękna jest, a to zdjęcie super do ogłoszeń. Podeślę go CatAngel. [COLOR=black]Małgosia odpisała, że nie ma jak dodać tego zdjęcia, bo ogłoszenia "poszły" 17 października, ale może Agusia da rade, bo ma linki aktywacyji Agusia nie da rady, bo z niej jest tępota komputerowa i nie zna się na tym kompletnie:oops::evil_lol: Nawet zdjęć na Dogo nie umie zamieścić, aleeee już leci zarezerwować kolejkę do następnych ogłoszeń Bellusi Boniu jaki ten kiciuś bidny, ale ważne, że już bezpieczny:lol: Moja deklaracja pójdzie w poniedziałek Quote
Martika&Aischa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ciocie proszę zajrzyjcie moze macie jakis pomysl... http://www.dogomania.pl/threads/2175...%C4%87-z-ulicy Quote
elik Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Ciocie proszę zajrzyjcie moze macie jakis pomysl... http://www.dogomania.pl/threads/2175...%C4%87-z-ulicy Pomysły moze by i były, bo pojawiło sie sporo Cioteczek, ale założycielka wątku zniknęła :( Quote
SkarpetKa Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Pierwsze co napiszę to przeprosiny, dziś w końcu siadłam do allegro i szukając maila dopiero uzmysłowiłam sobie, ile czasu temu mnie poprosiłyście o wystawienie aukcji, a z mojej strony cisza, bardzo przepraszam. Naprawiam ten błąd: http://allegro.pl/bella-sunia-cocker-spaniel-prosi-o-pomoc-i1931384317.html Wyróżnienie Bella ma ode mnie, ponieważ długo czekała, więc może tak naprawię swoją wpadkę. Jeśli allegro jest za "długie", piszcie śmiało poprawię, co trzeba. :) Quote
Soko Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Piękne! Dziękujemy :) naprawdę trafione opisy do zdjęć, Bellunia wygląda jak gwiazda :) Quote
emilia2280 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [quote name='SkarpetKa']Pierwsze co napiszę to przeprosiny, dziś w końcu siadłam do allegro i szukając maila dopiero uzmysłowiłam sobie, ile czasu temu mnie poprosiłyście o wystawienie aukcji, a z mojej strony cisza, bardzo przepraszam. Naprawiam ten błąd: http://allegro.pl/bella-sunia-cocker-spaniel-prosi-o-pomoc-i1931384317.html Wyróżnienie Bella ma ode mnie, ponieważ długo czekała, więc może tak naprawię swoją wpadkę. Jeśli allegro jest za "długie", piszcie śmiało poprawię, co trzeba. :) Wow, Skarpetko kochana, dziékujemy! Najpiékniejsze zdjécia Rozalki Belli umiescilas, mozna pocieszyc oko. Oby poszczéscilo siéslicznotce z tym wyróznieniem. Eluniu zuuota, wsadz pls to sliczne allegro do poczátku :) Quote
Justyna Lipicka Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 no piękne ALLEGRO, zwłoka wybaczona:) Quote
elik Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 emilia2280 napisał(a):... Eluniu zuuota, wsadz pls to sliczne allegro do poczátku :) Sie da, to sie zrobi ;) Sie dało więc sie zrobiło :lol: Quote
AgusiaP Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Ślicznie dziękujemy za piękne allegro:loveu: Quote
emilia2280 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Dziékujemy Agusiu. Czy byl jakis odzew z ogloszen moze? I wyróznionego allegro? Quote
elik Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 AgusiaP napisał(a):Moja deklaracja poszła dzisiaj :lol: Dziękujemy, jak zwykle śledzę co się dzieje na koncie i gdy tylko się pojawi, zaraz dam znac na watku :) Quote
AgusiaP Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 A ja wczoraj wchodząc na Czarne Kwiatki znalazłam post Kasi i to chyba chodzi o naszego aniołeczka. Dobrze, że Kasieńka taka ostrożna i czuwa nad bezpieczeństwem Belusi Kasiu...:loveu::loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/threads/183865-Czarne-Kwiatki-czyli-na-kogo-warto-uwa%C5%BCa%C4%87./page46 Quote
Justyna Lipicka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 jakbym nie wiedziała że ta Pani pisze do wielu ludzi o adopcję to bym się chyba nabrała...ale ja to świeża jestem...dobrze że inni czuwają! Quote
elik Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Ten babosz to chyba nie ma po kolei we głowie :angryy: Quote
emilia2280 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 hehe, ta baba to chyba karieré zrobi na dogomanii. nie wiem czy ktos przed niá byl tak "znany" i upierdliwy :p Quote
elik Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 emilia2280 napisał(a):hehe, ta baba to chyba karieré zrobi na dogomanii. nie wiem czy ktos przed niá byl tak "znany" i upierdliwy :p Ale czego babsztyl chce ? Czemu nie zraża ją tyle odmów ! Emi zaglądnij do e-maili. Quote
SkarpetKa Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Miło mi, że allegro się podoba :) Jest na 14 dni, dajcie znać czy będziecie chciały, abym następne odnawiała z wyróżnieniem. Bez wyróżnienia to nie problem, więc będę odnawiała automatycznie, ale trzymam kciuki, że by nie trzeba było!!! Quote
elik Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 SkarpetKa napisał(a):Miło mi, że allegro się podoba :) Jest na 14 dni, dajcie znać czy będziecie chciały, abym następne odnawiała z wyróżnieniem. Bez wyróżnienia to nie problem, więc będę odnawiała automatycznie, ale trzymam kciuki, że by nie trzeba było!!! Bardzo pięknie dziękujemy :loveu: Quote
emilia2280 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Kate, byl jakis telefon o nasze Szczéscie? Quote
KateBono Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Oprócz nawiedzonej pani z Kutna ( jest na CK ) i pani , która mieszka w podbiałostockiej wiosce ( wystraszyła się ankiety i wizyty wolontariusza u niej w domu ) to nie. Quote
elik Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 [quote name='KateBono']Oprócz nawiedzonej pani z Kutna ( jest na CK ) i pani , która mieszka w podbiałostockiej wiosce ( wystraszyła się ankiety i wizyty wolontariusza u niej w domu ) to nie. No cóż widocznie domek Bellusi jeszcze nie wie, że piękna panna nań czeka, ale ten najlepszy się dowie :) A AgusiaP bardzo pięknie dziękujemy za kasiorkę dla Belluni - pojawiła się dzisiaj na koncie. :loveu: :buzi: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
AgusiaP Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Bardzo proszę ;) trzymamy kciuki za ten domek:lol: Quote
Recommended Posts