Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia od wczoraj nie ma już kroplówek, dostaje antybiotyk w tabletkach.
Jest strasznym strachulcem i panikarą.Wie kiedy jedziemy do weta i wtedy to nawet do samochodu nie chce wejść.A u weta to wyprawia takie wygibasy ,że nie można jej utrzymać ,a co dopiero zmierzyć temperaturę czy dać zastrzyk:evil_lol:.
Nie ma apetytu:shake: , dzisiaj troszkę tylko zjadła i martwi mnie ,ze nie chce pić.Jak to się nie poprawi to jutro kolejna wizyta u weta.Może jeszcze ją boli choć nic nie sygnalizuje nawet piszczeniem.
Ożywia się jak idziemy na spacer

Posted

A ja ciągle mam kłopoty z kompem. Gdybym była w kraku, to tam mam pana, który się nim opiekuje, ale tu nie przyjedzie, za daleko, a laptop działa z prędkością....... ślimaka. Usnąć można zanim przesunie stronę z góry na dół, albo zanim napisany tekst pojawi się na forum. Przypomniało mi się jak w html-u przenieść tekst do następnej linijki, ale na razie tylko to :(
Biedna sunieczka. Jak nie ma apetytu to najwyraźniej coś jej dolega. Oby nie jakieś komplikacje po sterylce :(
A jak z temperaturą ? W normie ?

Posted

Dzisiaj przełom - Bellunia po rannym spacerku zjadła swoją porcję i napiła się wody:multi:. Temperatura w normie. Rana po sterylce ładnie się goi.
Do weta pojedziemy w piątek jak było umówione .
Uszka ładnie obcięte:lol: ( oczywiście włoski ), żadnego tatuażu nie ma.

Posted

Super że są dobre wieści. Ja mam pytanie, materialny prezencik dla suni mam na jaki adres wysyłać? Pytam już z wyprzedzeniem na święta - oczywiście o ile wcześniej nikt nie zechce takiej cudownej czarnulki ;)

Posted

[quote name='KateBono']Dzisiaj przełom - Bellunia po rannym spacerku zjadła swoją porcję i napiła się wody:multi:. Temperatura w normie. Rana po sterylce ładnie się goi.
Do weta pojedziemy w piątek jak było umówione .
Uszka ładnie obcięte:lol: ( oczywiście włoski ), żadnego tatuażu nie ma.

Super wieści :) Belluniu tak trzymać !!! Szkoda, że nie ma tatuażu, wiedzielibyśmy komu dokopać.

[quote name='Soko']...Ja mam pytanie, materialny prezencik dla suni mam na jaki adres wysyłać? Pytam już z wyprzedzeniem na święta - oczywiście o ile wcześniej nikt nie zechce takiej cudownej czarnulki ;)
Myślę, że na adres DT, jeśli nie będzie miał nic przeciwko :) A zdradzisz co to za prezencik ?

Posted

Fiu, to dobrze ze lepiej z dzióbkiem.

Sok, pochwal sié co tam kisisz dla suni? ;pp

Podmienilam banerek mojej rudej suczeczki co ma domek, a kolejne 2 spanielowate mamy z gromadá lysawych gremlinów sá w tarapatach ;// zapraszam do banerka w moim podpisie.

Posted

Nie zdradzę, sama się sunia pochwali jak będzie chciała :D ale i tak zacznę dopiero go robić gdzieś na początku grudnia. To ma być ręczny prezencik ;)

Posted

Soko napisał(a):
Albo rózga! :D

Oooo Soko bojowo nastawiona :)
Wpłynęła wpłata 10 zł, ale nie napisałaś z jakiego tytułu. Czy to ten obiecany rabat od koleżanki ?

Posted

To wspaniałe wiadomości :lol: Cieszę się, że Bellunia już dobrze się czuje:lol:
Elunia pozwoliłam sobie przesłac numer konta moca35 prześle coś dla Bellusi jednorazowo;)

Też jestem bardzo ciekawa co to za prezencik:cool3:

Posted

AgusiaP napisał(a):
...Elunia pozwoliłam sobie przesłac numer konta moca35 prześle coś dla Bellusi jednorazowo;)

...

Aguś, bardzo dziękuję, każda suma jest na wagę złota. Sunia już ma dług, a czeka ją jeszcze sporo wydatków na weta, no i na DT :)

Posted

AgusiaP napisał(a):
...Elunia pozwoliłam sobie przesłac numer konta moca35 prześle coś dla Bellusi jednorazowo;)...

Aguś, bardzo dziękuję, każda suma jest na wagę złota. Sunia już ma dług, a czeka ją jeszcze sporo wydatków na weta, no i na DT :)

Posted

AgusiaP napisał(a):
Bardzo proszę ;)

Bardzo jestem ciekawa tej jutrzejszej wizyty Bellusi u okulisty

Ja też. Mam nadzieję, że diagnoza będzie pozytywna :)