Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam dziewczyny :) Rzeczywiście w aukcjach allegro jestem obcykana, więc postaram się pomóc :)
Są trzy możliwości:
1. wstawię wam tutaj szczegółową instrukcję dotyczącą robienia aukcji cegiełkowych z prywatnego konta
2. zrobię allegro cegiełkowe dla biedaka (ale praktycznie jest to możliwe dopiero po 1.09)
3. zrobię jedno i drugie :)

Posted

szafra napisał(a):
Mogą być zdjęcia i plakaty i inne. Ważne, że konto oficjalne ! Ale na cegiełkach to się nie znam... :shake::shake:.

no to właśnie o to chodzi że foty są symboliczne tylko...wirtualne, nazywane cegiełkami;)

Selenga napisał(a):
Witam dziewczyny :smile: Rzeczywiście w aukcjach allegro jestem obcykana, więc postaram się pomóc :smile:
Są trzy możliwości:
1. wstawię wam tutaj szczegółową instrukcję dotyczącą robienia aukcji cegiełkowych z prywatnego konta
2. zrobię allegro cegiełkowe dla biedaka (ale praktycznie jest to możliwe dopiero po 1.09)
3. zrobię jedno i drugie :smile:

cudo nie baba:smile:
kochana jeśli szafra podtrzymuje, że z Twoimi instrukcjami zrobi wypasione cegiełkowe allegro to opcja nr 1 na tę chwilę jest super....ale jeśli nie to we wrześniu też pewnie Jurandzik będzie potrzebował allegro...bo jak wejdzie w grę operacja to sporo kasy trzeba będzie nazbierać....no i bieżące sprawy jak dt czy wet....

szafra co Ty na to??

Posted

[quote name='Selenga']Witam dziewczyny :) Rzeczywiście w aukcjach allegro jestem obcykana, więc postaram się pomóc :)
Są trzy możliwości:
3. zrobię jedno i drugie :)

Jestem za opcją nr 3 ;)
Jurand będzie miał wypasione allegro, a dzięki instrukcjom ja się może znowu czegoś przydatnego nauczę ;)
W ten sposób nauczyłam się już robić bazarki fantowe. Dzięki instrukcjom cierpliwej ciotki danavas :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='nescca']Sorry kochane ze mnie nie ma....zle same zobaczcie. to interwencja z dziś

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=123858597712004&id=100000265910600&ref=notif&notif_t=share_comment#!/event.php?eid=240288722674331

Aguś....nie mam siły.Zrobiła być wątek? Plisss....ida spać bo juz po 2 a ja rano do pracy i mam dwie interwencje na jutro.

Strasznie mi są bliskie takie sytuacje :( sama starałam się pomóc psom uwiązanym na polach, to jest straszna tragedia. Te są nieco większe o tych "moich", one ledwo co do połowy łydki sięgają, takie małe drobinki siedzą tam całymi dniami...

Guest Vermine
Posted

Aukcja na allegro - niesamowita ! :crazyeye: Takie cuda..:loveu:

Posted

witam dziewczyny, też jestem bez zaproszenia, postaram się wpłacić coś w przyszłym tygodniu, nic nie napiszę, bo nic kulturalnego nie ciśnie mi się na usta, MALWA podziwiam szczerze za łagodną wypowiedź, mam tylko pytanie, czy ktoś jeszcze wierzy w sprawiedliwość polskich sądów

Posted

Dziekuje kochani :-)

p.s. przepraszam za zasmiecanie - cala przygod a ztortami zaczela sie jak moja sunia zachorowala - ja nie mialam grosza przy duszy, zeby ja leczyc - a potrzeba bylo mnostwo kasy! Wtedy wpadlam na pomysl tortowy - czesc udalo mi sie zarobic, a czesc - bardzo duza - uzbiarali dla mnie forumowicze z dogo i molosow :-) moja wdziecznosc nie zna granic.....dlatego teraz ja tez chce jakos pomoc.

A jak czytam takie historie to wybaczcie, ale mam ochote wpasc tam i zrobic porzadek z tym ścierwem - "wlascicielem " psa!

Posted

[quote name='nescca']Sorry kochane ze mnie nie ma....zle same zobaczcie. to interwencja z dziś

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=123858597712004&id=100000265910600&ref=notif&notif_t=share_comment#!/event.php?eid=240288722674331

Aguś....nie mam siły.Zrobiła być wątek? Plisss....ida spać bo juz po 2 a ja rano do pracy i mam dwie interwencje na jutro.
już zakładam, właśnie z pracy wróciłam a nie przeczytałam tego rano.....

Posted

[quote name='danavas']Nescca oto ich wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/213448-psy-w-szczerym-polu...tylko-%C5%82a%C5%84cuch-i-pal%C4%85ce-s%C5%82o%C5%84ce....pilnie-potzrebny-dt!!!?p=17504854#post17504854

proszę Was cioteczki zerknijcie....

Byłam na wątku i widziałam te kolejne psie nieszczęścia :(
Nie mam już siły komentować, bo zbyt dużo wysiłku umysłowego kosztuje mnie przekładanie tego, co ciśnie mi się na usta na język społecznie akceptowany:shake: