Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czy wiecie może o jakimś DT domowym, hotelu domowym naprawdę dobrym, polecanym, najchętniej okolice Torunia?

a może ktoś może się zaopiekować? Psiak w typie terriera, pod opieką Fundacji

na fb: https://www.facebook.com/events/1005405599490812/  12074982_923039191101690_462087483407766

i jeszcze pytanie z innej beczki, , może ktoś poradzi.. nie przychodzą mi maile na [email protected]. zdaje się, ze byly jakies zmiany, ja przegapilam info, czegos nie zrobilam i teraz mam duzy problem. całkiem nie-zwierzęce pytanie, choć też dotyczy, bo nie mam kontaktu :(

Posted

sylwija, rita60 lubi teriery i pomaga psom tych ras, warto i do niej się odezwać.

jeśli chodzi o hotelik, ja zawsze polecam Ania+Milva i Ulver. Pracuje z psami, ma genialne wyniki, adopcje. ma formalnie hotelik. brodnica, niecałe 100km od torunia.

Posted

sylwija, rita60 lubi teriery i pomaga psom tych ras, warto i do niej się odezwać.

jeśli chodzi o hotelik, ja zawsze polecam Ania+Milva i Ulver. Pracuje z psami, ma genialne wyniki, adopcje. ma formalnie hotelik. brodnica, niecałe 100km od torunia.

dzięki, odezwę się do nich, i przekażę dalej :)

Posted

Po odwyku od forum nadrabiam zaległosci i pozdrowienia zostawiam.

Ps. zaginione watki czasem sa w lubianej zawartości. I w "moja zawartość" i tylko te do kilku lat wstecz. I później w "zobacz nową zawartość". Powiadomienia przestają przychodzić, jak rok nic nie napisze user na wątku. Łaaaaaaa zginęlibyśmy bez rewolucji i ulepszeń forum...

Posted

w jakim stanie psiaki?

suki wielokrotnie rodziły - do odkarmienia i sterylizacji ( organizacja pokryje koszty), są też psy - labradory są czarne i czekoladowe

stan zdrowia dość dobry, jeszcze nie było szczegółowej diagnostyki

Posted

biedne psiaki, ech...  będzie sprawa na policji?

pewnie tak, to interwencja stowarzyszenia z Bielawy, ja tylko info dostałam, bo.... wiadomo - BDT pilnie potrzebne.

A ja dzisiaj "zakwaterowałam" biedaka w bardzo złym stanie zdrowia, po 1,5 rocznej tułaczce wreszcie bezpieczny, może uda się go podleczyć

Posted

Okazało się, że za szczepienia trzeba zapłacić 145 złotych.
Dlatego proszę o pomoc w wysokości 145 zł.

W końcu mi się udało dotrzeć na dogo. Musiałam ostatecznie hasło zmienić, uwielbiam to forum... Zgadzam się na pomoc.

Wieczorem pojawi się nowe rozliczenie.

Posted

W końcu mi się udało dotrzeć na dogo. Musiałam ostatecznie hasło zmienić, uwielbiam to forum... Zgadzam się na pomoc.

Wieczorem pojawi się nowe rozliczenie.

Dziekujemy bardzo! :)

Posted

pewnie tak, to interwencja stowarzyszenia z Bielawy, ja tylko info dostałam, bo.... wiadomo - BDT pilnie potrzebne.

A ja dzisiaj "zakwaterowałam" biedaka w bardzo złym stanie zdrowia, po 1,5 rocznej tułaczce wreszcie bezpieczny, może uda się go podleczyć

no to się "pochwalę".... szkielet bernadrynki tym razem....[attachment=18702:Zdjęcie2865.jpg]

i razem.... piętnaście psów :( :( :( a adopcje stanęły, jak zaklęte :(

Posted

Bardzo trudna sytuacja... :(

I dlatego poproszę o wsparcie BDT u mari23 kwotą 100 zł.

Przy 15 (!) psach na utrzymaniu to kropla w morzu potrzeb, ale niestety z większej kwoty nie będę w stanie zwrócić 25%.

Posted

I dlatego poproszę o wsparcie BDT u mari23 kwotą 100 zł.

Przy 15 (!) psach na utrzymaniu to kropla w morzu potrzeb, ale niestety z większej kwoty nie będę w stanie zwrócić 25%.

Marysia płaciła deklaracje, na 100% do lipca, a moze i dłużej, więc należy się Jej pomoc tym bardziej, maksymalnie 200 zł, ja osobiscie jestem za udzieleniem pomocy w wysokosci 200 zł na pomoc weterynaryjną dla zwierzaków pod opieką mari23.

Posted

Chciałabym pomóc mari23. Czy np.mogę płacić za nią składki/deklaracje klubowe miesięczne, żeby mari23 mogła korzystać z pomocy Klubu? Nie bardzo doczytałam-przepraszam-na jakiej zasadzie wszystko działa.

Posted

Zasady otrzymywania pomocy można znaleźć w pierwszym poście.
Pomoc może być przyznana raz w miesiącu ze wskazaniem na konkretny cel i rozliczeniem się.
Więcej post nr 1.

Posted

Czyli Klubowicz ze stałą składką może ubiegać się o wsparcie 2 razy w miesiącu? (sugerowałam się sformułowniem "a także" w punkcie regulaminu wytłuszczonym na kolor fioletowy)

1. zwraca  25% uzyskanego wsparcia po 6 tygodniach

2. bez zwrotu 25%

Jeżeli źle zrozumiałam proszę o krótkie wyjaśnienie.