Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Roszpunka']Tylko Ty możesz zobaczyć swoje punkty reputacji... Ja bynajmniej cudzej nie widzę :)

EDIT: widzisz już?;)[/QUOTE]

Nie, ciemna jestem jak diabli w temacie. Nawet pojęcia nie miałam o takich cudach i nic nie widzę nigdzie.

Posted

[quote name='mestudio']Nie, ciemna jestem jak diabli w temacie. Nawet pojęcia nie miałam o takich cudach i nic nie widzę nigdzie.[/QUOTE]

W ustawieniach na samym dole pod subskrypcjami sobie zerknij :)

Posted

[quote name='mestudio']Nie, ciemna jestem jak diabli w temacie. Nawet pojęcia nie miałam o takich cudach i nic nie widzę nigdzie.[/QUOTE]

Ja sprawdziłam naciskając gwiazdkę ;) masz ją w każdym napisanym poście, np jak tutaj coś napiszesz i w swoim poście na dole masz "dodaj na blog", potem masz gwiazdkę i wykrzyknik, potem po prawej odpowiedz, odpowiedz z cytatem i multi cytat ;) ja nacisnęłam sobie na siebie, napisało, że nie mogę sama sobie dać :diabloti: ale poinformowało mnie ile mam :diabloti:

Posted

Ale wcześniej tego nie było, nigdy nie widziałam tego cuda w ustawieniach, bo że gwiazdka jest to widzę, ale nie pamiętam czy kiedyś była. Z drugiej strony chyba jednego dnia by mi nikt nie nastukał tylu punktów???
W sumie po co to mi? Tylko dla mojej wiadomości?

• Upvote 1
Posted

[quote name='mestudio']Ale wcześniej tego nie było, nigdy nie widziałam tego cuda w ustawieniach, bo że gwiazdka jest to widzę, ale nie pamiętam czy kiedyś byłą. Z drugiej strony chyba jednego dnia by mi nikt nie nastukał tulu punktów???
W sumie po co to mi? Tylko dla mojej wiadomości?[/QUOTE]

Na to wygląda :)

• Upvote 1
Posted

ja również nie widzę u siebie w ustawieniach...., pod subskrypcjami to ja mam jedynie ostrzeżenia :p
ktoś wie ile trzeba mieć punktów karnych, żeby wymienić na bana? :D

chyba każdemu przyznali po 10 punktów reputacji, z tego co widzę....

• Upvote 1
Posted

to ja tak na odskocznie i całkowity off mam dla was na dobranoc piosenkę, teledyskiem się wzruszyłam ;)
tekst też mi się podoba......... ;)

[video=youtube;Kgd-b8X3meA]http://www.youtube.com/watch?v=Kgd-b8X3meA[/video]

Posted

Fajne :) Ten piesek to border, tak?

Te punkty reputacji są co najmniej od 2 lat. Wszyscy mają po 10 na start, a później to już nie wiem.

• Upvote 1
Posted

[quote name='necianeta89']to ja tak na odskocznie i całkowity off mam dla was na dobranoc piosenkę, teledyskiem się wzruszyłam ;)
tekst też mi się podoba......... ;)
[/QUOTE]

Teledysk cudo, też się wzruszyłam :loveu:

• Upvote 2
Posted (edited)

[quote name='mmd']Fajne :) Ten piesek to border, tak?

Te punkty reputacji są co najmniej od 2 lat. Wszyscy mają po 10 na start, a później to już nie wiem.[/QUOTE]

ojej! a jak to można sprawdzić? to znaczy jak się dowiedzieć o swojej własnej reputacji?
klikając na gwiazdkę mogę tylko ocenić czyjś post, punktów nie widzę żadnych

a filmik piekny, też się wzruszyłam

edytuję: znalazłam posiadam 10 punktów ;)

Edited by mari23
  • Upvote 3
Posted

Teraz to dopiro bedzie sie dzialo..........Jednym slowem , ocenia sie posty , wypowiedzi innych, kurcze musze sprawdzic ile mam na minusie:evil_lol:

• Upvote 3
Posted (edited)

[quote name='Nutusia']Ranyyyyyy... reputacja mi rośnie jak na drożdżach! Żebym tak jeszcze wiedziała w których postach się wykazałam "mądrością" godną nagrodzenia ;) :)[/QUOTE]
Mi też rośnie, zobacz jak się dobrze prowadzimy, trzeba TZ-tom pokazać jaką mamy reputację :diabloti:
Posty możesz posprawdzać tą gwiazdką pod spodem, tam masz, czy oceniony, czy nie.
Idę ogłoszenia robić (i zjeść śniadanko) :)

Dostałam 10 zł od[B] mtf zalesie[/B]. Czy to deklaracja? Czy ja o czymś nie wiem? ;)

Edited by mmd
Posted

Teraz to lepiej się nie wypowiadać na wątkach kontrowersyjnych i nie mieć odmiennego zdania niż reszta bo jak Cię ocenią, to szok będzie:diabloti:.

Powiedziałabym, wszędzie czai się Twój przeciwnik:evil_lol:

• Upvote 1
Posted

[quote name='_ogonek_']przez te wasze posty w końcu zrozumiałam jak to się przyznaje i skąd się to bierze:lol: nie zastanawiałam się nad tym nigdy wcześniej :eviltong:[/QUOTE]
Ja nawet nie zauważyłam żadnych gwaiazdek, spostrzegawczość, tiaaa....

• Upvote 1