Ellig Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 [quote name='mestudio']Ale której Trzcianki bo ich jest minimum 10 na mapie. edit: Elu jestem trochę zdziwiona, tym bardziej, że dziś zadzwoniła do mnie sylwija w sprawie sterylizacji i potem zeszłyśmy na temat naszego Klubu i pytała mnie o to samo :-), tzn. czy bym nie pomogła. Elu bardzo Ci dziękuję za tę propozycję, chętnie pomogę pod warunkiem, że będę pomocnikiem prezesa. Dziękuję za zaufanie, że akurat mnie wymyśliłaś :-). Jeśli nikt nie będzie miał nic przeciwko mojej osobie to zgodzę się. [quote name='Ellig']Czekamy teraz na jeszcze jeden glos na tak w sprawie pomocy dla Toli i szczeniakow. [quote name='Nikaragua']doczytałam, że koło PIŁY Ja jestem za :) [quote name='mari23']Nikaragua dobrze doczytała - Trzcianka koło Piły a kandydaturę Mestudio popieram całym sercem!!! [quote name='Gusiaczek']"Jeśli nikt nie będzie miał nic przeciwko mojej osobie to zgodzę się. " KWB jest miejscem dla mnie ważnym, bardzo Mestudio, ja zupełnie nie mam nic przeciwko Twojej osobie :evil_lol:, wręcz życzę sobie byś się zgodziła :loveu: [quote name='mestudio'][FONT=Helvetica Neue] [/FONT] [FONT=Helvetica Neue]________________________[/FONT] Bardzo dziekuję Mestudio,ze zgodzila sie pomoc w sprawnym dzialaniu KlubuWB, dziekuje tez Wszystkim za glos poparcia i prosze Mestudio, "czyn swoja powinnosc". I prosze popatrz na prosbę Sylwiji, do akceptacji. Pozdrawiam serdecznie:) Quote
Ellig Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 [quote name='Ellig'] Banerek do wklejania w I poście na wątku psa, kota, ktoremu została udzielona pomoc Klubu Sygnatura Klubu Dla przypomnienia:) Quote
mestudio Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Ellig napisał(a):Bardzo dziekuję Mestudio,ze zgodzila sie pomoc w sprawnym dzialaniu KlubuWB, dziekuje tez Wszystkim za glos poparcia i prosze Mestudio, "czyn swoja powinnosc". I prosze popatrz na prosbę Sylwiji, do akceptacji. Pozdrawiam serdecznie:) Już do roboty :-). Oczywiście zgadzam się na pomoc dla sylwija. Dziwnie się czuję w takim charakterze. Quote
Ellig Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 mestudio napisał(a): :-). Oczywiście zgadzam się na pomoc dla sylwija. . Pomoc w wysokosci 290 zł dla Toli i szczeniakow zostaje przyznana, prosze o podanie numeru swojego konta na pw do Macia. Quote
Gusiaczek Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 mestudio napisał(a):Już do roboty :-). Klawo :) i powodzenia Quote
sylwija Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 [quote name='Ellig']Pomoc w wysokosci 290 zł dla Toli i szczeniakow zostaje przyznana, prosze o podanie numeru swojego konta na pw do Macia. :loveu: bardzo dziękuję :) zaraz prześle konto Livki, która ogarnia finanse rodzinki :) mestudio - gratuluję decyzji i powodzenia życzę ;) Quote
NikaEla Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 (edited) mestudio - powodzenia na stanowisku :gent::B-fly: Po weekendzie zrobię bazar ze skarpetkami na karmę dla szczeniaków, które są u sylwiji Już teraz zapraszam :) Edited October 27, 2013 by Nikaragua Quote
Macia Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Ellig napisał(a):Bardzo dziekuję Mestudio,ze zgodzila sie pomoc w sprawnym dzialaniu KlubuWB, dziekuje tez Wszystkim za glos poparcia i prosze Mestudio, "czyn swoja powinnosc". I prosze popatrz na prosbę Sylwiji, do akceptacji. Pozdrawiam serdecznie:) Ja się oczywiście też zgadzam. Bardzo dobry pomysł. Na pomoc rodzince u Sylwii też się zgadzam. Przepraszam, że dopiero teraz ale byłam wczoraj na chrzcinach ;). Quote
sylwija Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Macia napisał(a): Na pomoc rodzince u Sylwii też się zgadzam. Przepraszam, że dopiero teraz ale byłam wczoraj na chrzcinach ;). dziękuję bardzo w imieniu maluchów i Toli :) i poproszę o wyczyszczenie skrzynki ;) Quote
Nutusia Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Pozdrawiam z placówki wysuniętej na północ i gratuluję Pani Wiceprezes :) Quote
mari23 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 [quote name='Nutusia']Pozdrawiam z placówki wysuniętej na północ i gratuluję Pani Wiceprezes :) a ja z placówki na południowym zachodzie ;) to zaledwie połowa psich pensjonariuszy tej placówki ( bo jeszcze 2 koty są ;)), tylko siedmioro udało się w kadr złapać :) podpowiadam, że ten siódmy to ślepcio Dropsik w swojej ukochanej budce ( przy lewej krawędzi zdjęcia ;)) Quote
Macia Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Obydwa przelewy zrobione (Mari wsparcie dla Ciebie powinno być już na koncie). Rozliczenie uzupełnione. Dotarł zwrot od kikou. Quote
mestudio Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Nutusia napisał(a):Pozdrawiam z placówki wysuniętej na północ i gratuluję Pani Wiceprezes :) E tam, trzeba było jechać na południe do ciepłych krajów, a nie tam na północ jesienią. mari23, moje się chwilowo nie mieszczą w kadrze, już mnie TZ ochrzanił nawet Quote
Nutusia Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 No i co ja piszę, kobieta zmęczona 13 godzinną podróżą - moja tymczasowa 3 tygodniowa placówka jest na południu!!!! W przepięknej Krynicy (tej górskiej) ;) :) Quote
Ellig Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Macia napisał(a):Obydwa przelewy zrobione (Mari wsparcie dla Ciebie powinno być już na koncie). Rozliczenie uzupełnione. Dotarł zwrot od kikou. Macia, dziekujemy bardzo. Quote
mari23 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Macia napisał(a):Obydwa przelewy zrobione (Mari wsparcie dla Ciebie powinno być już na koncie). Rozliczenie uzupełnione. Dotarł zwrot od kikou. bardzo dziękuję!!!! wezmę dzisiaj fakturkę, to jutro zeskanuję i wkleję :) a sunieczka już rozrabia,jakby zabiegu nie miała - wprowadza niemałe zamieszanie wśród staruszkowej gromadki :) Majka, Puszek i Pirat chętnie się z nią bawią, ale np. Misiek bardzo się denerwuje jej zaczepkami, siedzi w kącie i obserwuje, czy już wiać, gdzie pieprz rośnie..... na zdjęciu go nie ma, a mała smarkata też śmignęła, zanim zdążyłam pstryknąć :) mestudio napisał(a):E tam, trzeba było jechać na południe do ciepłych krajów, a nie tam na północ jesienią. mari23, moje się chwilowo nie mieszczą w kadrze, już mnie TZ ochrzanił nawet u mnie się zmieściła dokładnie połowa, czyli 6,5 psa ;) ( bo mam psów 13) Dropsika widać tylko pół albo i 1/3 ;) Nutusia napisał(a):No i co ja piszę, kobieta zmęczona 13 godzinną podróżą - moja tymczasowa 3 tygodniowa placówka jest na południu!!!! W przepięknej Krynicy (tej górskiej) ;) :) woooow...... pięknie!!!! wypoczywaj i korzystaj z uroków jesieni w górach :) a wracając wstąp do mnie!!!!! :) to "prawie" po drodze ;) Quote
malagos Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 [quote name='Nutusia']Pozdrawiam z placówki wysuniętej na północ i gratuluję Pani Wiceprezes :) To co tu ta północ robi? Quote
sleepingbyday Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 [quote name='Ellig']Jak dotad nie bylo takiej funkcji w zarządzie Klubu, bo nikt nie jest i nie byl sekretarzem :) Tak jak pisalam mamy czas do konca pazdziernika, mam nadzieje ,ze uda mi zaproponowac kogos kto placi skladki i kto zechce poswiecic swoj czas na pomoc w klubie. ...... oj tam, jak zwał tak zwał ;-) [quote name='mari23']czy wśród tego kochanego baloniarskiego grona jest ktoś z okolic Trzcianki? bo mam potencjalny domek, a że mój niepokój o zwierzaki wyadoptowane jest wprost proporcjonalny do odległości - bardzo chciałabym, aby ktoś doświadczony sprawdził domek dla mojego tymczasa Pirata [quote name='Gusiaczek']"Jeśli nikt nie będzie miał nic przeciwko mojej osobie to zgodzę się. " KWB jest miejscem dla mnie ważnym, bardzo Mestudio, ja zupełnie nie mam nic przeciwko Twojej osobie :evil_lol:, wręcz życzę sobie byś się zgodziła :loveu: piszesz, co myślę :-) [quote name='mestudio']Już do roboty :-). Oczywiście zgadzam się na pomoc dla sylwija. Dziwnie się czuję w takim charakterze. przyzwyczajaj się, hihi. bardzo się cieszę, że się zgodziłaś! powodzenia :-). Quote
NikaEla Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Zapraszam na skarpetkowy bazar na psiaki u Sylwija :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/248263 Quote
malagos Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Bardzo proszę o pomoc......... Szukam domu tymczasowego, choćby na miesiąc, dla Greyki - suni rocznej, 12 kg, po przejsciach - żeby ktoś inny, nie ja, spróbował ją nauczyć chodzić na smyczy, przychodzić na wołanie... Proszę o pomoc! Quote
mari23 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Macia napisał(a):Obydwa przelewy zrobione (Mari wsparcie dla Ciebie powinno być już na koncie). potwierdzam - dzisiaj kwota 160 złotych dotarła na moje konto, dzisiaj też zapłaciłam gotówką u wetki, ale fakturka będzie, jak pani doktor kupi tusz do drukarki..... wkleję skan faktury, jak tylko ja otrzymam, może jutro, bo Bieduś zachorował, mamy badania i zastrzyki.... czyli - dzień ja codzień ;) Quote
Pyrdka Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Serdecznie zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/threads/248272-Psi-bazarek-na-podopiecznych-%C5%81APY-do-09-11-2013?p=21474396#post21474396 Quote
mestudio Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 (edited) Szukam pilnie kogos, kto dzis około 18 odbierze 2 małe psiaki w Piasecznie i zawiezie je na Ochotę i Białołękę. Moge dojechać z nimi tylko do Piaseczna. Bardzo proszę, mam za dużo psów w tej chwili, te dwa muszą od nas wyjechać. 507-271-588 Edited October 29, 2013 by mestudio Quote
cisowianka Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 boziu jak ja tu dawno nie zaglądałam.... a tu się działo! Mestudio - gratulacje oczywiście! Quote
Recommended Posts