Jump to content
Dogomania

KRAKOW Perfidne szczeniaki od Perfi i c24rnego juz maja domki :)

Recommended Posts

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

perfi spokojnie
wroce dod omu to wystawie dobra?
moga byc telefonu na mnie?
w przypadku szczeniakow trzeba byc wyjatkowo ostroznym...
dzwonia w wiekszosci oszlolomy, podszywaja sie pod takich co nie chca na lancuch ani do budy
sama widzialas co bylo z hera...

Posted

bardzo dziekuje kochanej Kasi Noemik za opieke nad perfidnymi pod moja nieobecniosc i za slodki prezent jaki zastalam po powrocie :iloveyou::iloveyou::iloveyou::Rose::Rose::Rose:
[SIZE=2]to bylo najmilsze zakonczenie okropnego dnia jakie sobie moglam zarzyczyc, przynajmniej od jednej osoby troche serdecznosci doznalam wczoraj :loveu::loveu::loveu:

Posted

kiwi napisał(a):
perfi spokojnie
wroce dod omu to wystawie dobra?
moga byc telefonu na mnie?
w przypadku szczeniakow trzeba byc wyjatkowo ostroznym...
dzwonia w wiekszosci oszlolomy...

ok :) pewnie ze moga byc na Ciebie. ja moge wystawic zeby kosztami nie obciazac. kupie im dzis jeszcze obrozki bo kokardki pospadaly

Posted

Ola, bo ja siem zawstydzilam.:lol:
mam nadzieję, że smakowały.
ja się piszę na czwartek lub piątek naq powtórkę z rozrywki. :)

tak ci powiem w sekrecie, że strasznie was polubiłam.:)

Posted

noemik napisał(a):
Ola, bo ja siem zawstydzilam.:lol:
mam nadzieję, że smakowały.
ja się piszę na czwartek lub piątek naq powtórkę z rozrywki. :)

tak ci powiem w sekrecie, że strasznie was polubiłam.:)

:loveu::loveu::loveu: smakowaly bardzo bo z serca :loveu::loveu::loveu:
w czwartek mam zajecia od 8 do 13, o 14 bede w domu to zapraszam cioteczki na harce ;) tylko sie warunkami nie przerazcie :oops:
kiwi obrozki chcialam zeby je rozroznic :) zniszczyly by to fakt :) a tak to musze im miedzy nogi zagladac :evil_lol: karki z nowej huty :grin:

Posted

welne mam na dnie szafy pozniej poszukam ;) ale juz je rozrozniam mniej wiecej :) Siska ma ich dosc! wyje ledwo sie otworzy drzwi ucieka i nie chce wracac! ale powiem Wam jedno: kto chce najwspanialszego psiego przyjaciela, idealnego pod kazdym wzgledem niech bierze Sisi :loveu: aha jeszcze jedno - ma zeza :cool3:

Posted

ech, ja bym ja wziela, tak fajnie biegala na spacerku wczoraj.:0 ale nie dam rady, jeszcze nie teraz. trzymam kciuki za dobry domek. ona ma takie kochane oczka, na wszystkich ludków patrzy z nadzieją. serce w oczach...

Posted

Alez to słodziaki.Ojej !! ale macie co robić z taką gromadką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Sisi jest biedna... ona juz ucieka od nich. sama jeszcze jest mloda... dzis sie bawila ze mna smycza i skakala na spacerku. ale bede za nia wyla :placz::placz::placz: