kiwi Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 ojej, musze do was wpasc pobawic sie z maluchami :) tylko chyba najblizsza mozliwosc w czwartek u mnie... ech te krotkie dni... Quote
Perfi Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 u mnie tez czwartek :lol: bartek wrzucil gdzies filmy jak wroci to da link bo nam wczoraj net padl Quote
Perfi Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 blagam niech mi ktos text na allegro wymysli :modla::modla::modla: Quote
kiwi Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 perfi spokojnie wroce dod omu to wystawie dobra? moga byc telefonu na mnie? w przypadku szczeniakow trzeba byc wyjatkowo ostroznym... dzwonia w wiekszosci oszlolomy, podszywaja sie pod takich co nie chca na lancuch ani do budy sama widzialas co bylo z hera... Quote
Perfi Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 bardzo dziekuje kochanej Kasi Noemik za opieke nad perfidnymi pod moja nieobecniosc i za slodki prezent jaki zastalam po powrocie :iloveyou::iloveyou::iloveyou::Rose::Rose::Rose: [SIZE=2]to bylo najmilsze zakonczenie okropnego dnia jakie sobie moglam zarzyczyc, przynajmniej od jednej osoby troche serdecznosci doznalam wczoraj :loveu::loveu::loveu: Quote
Perfi Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 kiwi napisał(a):perfi spokojnie wroce dod omu to wystawie dobra? moga byc telefonu na mnie? w przypadku szczeniakow trzeba byc wyjatkowo ostroznym... dzwonia w wiekszosci oszlolomy... ok :) pewnie ze moga byc na Ciebie. ja moge wystawic zeby kosztami nie obciazac. kupie im dzis jeszcze obrozki bo kokardki pospadaly Quote
kiwi Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 no to niezle maja karki ;) karki z huty :lol: obrozek szkoda, beda sie za nie ciagnac, nosic i zara zniszcza i pogryza;) Quote
noemik Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Ola, bo ja siem zawstydzilam.:lol: mam nadzieję, że smakowały. ja się piszę na czwartek lub piątek naq powtórkę z rozrywki. :) tak ci powiem w sekrecie, że strasznie was polubiłam.:) Quote
Perfi Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 noemik napisał(a):Ola, bo ja siem zawstydzilam.:lol: mam nadzieję, że smakowały. ja się piszę na czwartek lub piątek naq powtórkę z rozrywki. :) tak ci powiem w sekrecie, że strasznie was polubiłam.:) :loveu::loveu::loveu: smakowaly bardzo bo z serca :loveu::loveu::loveu: w czwartek mam zajecia od 8 do 13, o 14 bede w domu to zapraszam cioteczki na harce ;) tylko sie warunkami nie przerazcie :oops: kiwi obrozki chcialam zeby je rozroznic :) zniszczyly by to fakt :) a tak to musze im miedzy nogi zagladac :evil_lol: karki z nowej huty :grin: Quote
kiwi Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 a nie masz kolorowej wełny albo muliny? albo tasiemki? wystarczy :) Quote
Perfi Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 welne mam na dnie szafy pozniej poszukam ;) ale juz je rozrozniam mniej wiecej :) Siska ma ich dosc! wyje ledwo sie otworzy drzwi ucieka i nie chce wracac! ale powiem Wam jedno: kto chce najwspanialszego psiego przyjaciela, idealnego pod kazdym wzgledem niech bierze Sisi :loveu: aha jeszcze jedno - ma zeza :cool3: Quote
noemik Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 ech, ja bym ja wziela, tak fajnie biegala na spacerku wczoraj.:0 ale nie dam rady, jeszcze nie teraz. trzymam kciuki za dobry domek. ona ma takie kochane oczka, na wszystkich ludków patrzy z nadzieją. serce w oczach... Quote
Perfi Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 dokladnie - serce w oczach :( wlasnie szaleja Quote
Asior Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Perfi napisał(a): aha jeszcze jedno - ma zeza :cool3: jak to zeza :crazyeye: ???? Quote
Perfi Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 no zeza - tak jak luna czy zezula :) slodko to wyglada :) Quote
c24rny Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 no mam chwilke wiec wrzuce na razie 2 filmy ;) trzeci wrzuce jak bede w domu bo musze go na serwer najpierw wrzucic... wiec pierwszy film: karmienie http://video.google.pl/videoplay?docid=4376964292779670761&q=perfidne+szczeniaczki i drugi film: buszujace maluchy: http://video.google.pl/videoplay?docid=-3985717419580685521&q=perfidne+szczeniaczki powiem jedno - sa naprawde swietne :loveu: Quote
AgaG Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Alez to słodziaki.Ojej !! ale macie co robić z taką gromadką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
c24rny Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 dokladnie ;) mamy co robic z ta gromadka, mamy. normalnie ciezko sie przy nich nudzic :evil_lol::evil_lol: Quote
Asior Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 jessuuu one jeszcze nawet chodzić nie potrafia dobrze :( maluszki bidoszki.... Quote
Perfi Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Sisi jest biedna... ona juz ucieka od nich. sama jeszcze jest mloda... dzis sie bawila ze mna smycza i skakala na spacerku. ale bede za nia wyla :placz::placz::placz: Quote
Asior Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Perfi powiedz no nie ma najmniejszej szansy przekonania dziadka ???? Quote
Perfi Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 (edited) ........................... Edited February 28, 2012 by Perfi Quote
moana Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Łomatko, ale to maleństwa! Ciekawa jestem ile zabawek przypada na jednego szczeniaka? :evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts