Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no wkleje, wkleje tylko dzis nie mam do nich dostepu niestety !!!! a rodzice nie maja internetu, zeby mi je przeslac...sama ich nawet jeszcze nie widzialam wiec nic nie moge wam o nich powiedziec. Wiem tylko, ze Pixi jest bardzo zmeczona bo raczej nie chodzila na tak dlugie spacerki, natomiast Tabi była przeszczęśliwa !!!!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tinka

Tabi i jakiś poznany na błoniach piesek....nie wiem jaki :)

Tinka w całej okazałości :D:D:D

roześmiana Tabunia

i zadowolona Pixi :D:D:D

no i do kompletu - Vega :)

c.d.n.

Posted

:lol: Hihihi, to na Tinka wydobrzała i poprawiła się!!! Ale śliczna jest i ta kitka urocza!!! Ona teraz do Delmy podobna jest.
Isabel, trzeba przyznać, że wyobrazenia Mimiś trafne są ;)

Pozdrawiamy mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Malusia Pixi słodziaczek jest! Widać, że zaprzyjaźniła się już z Tabi i nową Rodzinką. Cudnie!!!

Posted

A bo ja wklejam na dwa wątki :)

no i na zakończenie jeszcze kilka fotek :)

Tinka, Isabel i mój Tato :)

Tabuś i Pixi razem spacerujące

Vega w całej okazałości

kolejny napotkany piesek :)

ale z Tiny się panna zrobiła :)

Tinka i Vega

i na zakończenie - portret Vegi

oraz Tiny

Posted

Vegunia kochana jest :loveu:, dostojna, mądra - to widać.
Ja myślę, że ona imponuje Tince i ta stara się do nie dorosnąć ;)
Widzicie cioteczki, co znaczą lata poniewierki i schroniskowy stres...
Tinka to już zupełnie inny pies - piękna jest!!!

Posted

Ale śliczne zdjęcia! Dziękuję Kasiu za wklejenie, a Wtatarze za ich zrobienie.
Masz rację Akuszko, że Vega imponuje Tince, bo przejmuje po kolei wszystkie jej dobre cechy, zachowując oczywiście swoją indywidualność. Bo pewne zachowania Tinki to już trudno będzie zmienić, mam na myśli jej bojaźliwość, pewnego rodzaju nieufność w stosunku do obcych, nadwrażliwość. Na to zapracowała sobie przez pierwsze 10 lat życia.

Posted

Właśnie tak Isabel, zmarnowanych dziesięć lat :shake:
Ale dzis nikt by w to nie uwierzyła. A to je roześmiane pyszczydełko wzrusza do łez! :lol:
Dziękujemy za to!!!! :buzi:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Ale masz wejscie Isabel!!!! Warto bylo prze tyle czasu nie pokazywac nam Tiny,bo to,co widze,przechodzi moje najsmielsze wyobrazenia!!!Masz PONa!
Cos niesamowitego,nareszcie najedzona,grubiutka a to futro,jakie wyhodowala,to cud.Niesamowite,nie do uwierzenia.Jestem w szoku.

Posted

Ja pisałam Wam wcześniej, że Tince bardzo włoski urosły, ale najwidoczniej nie wyobrażałyście sobie, że aż tak. Teraz to już nie wiadomo,czy ona jest PON-em z ogonem, czy przewłosionym pirenejczykiem, czy może wszystkim naraz, z domieszką briarda i skye'a. Tinka indywidualistka!

Posted

[quote name='kaerjot']

Isabel, gdzie jest Tina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NO Tinka zmieniła się nie do poznania od czasu, kiedy byłyśmy razem na spacerku....ale na następny spacerek napewno też się wybiorę :D:D:D

myślę, że Tinka się nie obrazi......
przepraszam, że nie na temat, ale pilnie potrzebuje pomocy ta psinka - musimy ja uratowac przed trafieniem do schroniska !!!!!

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=82051