Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze nie mamy wyników z wymazu, będą w poniedziałek. Teraz bierze antybiotyk w tabletkach, to samo co poprzednio, potem zmienimy na właściwy antybiotyk. Od 3 dni Tinka bardzo mało je, nie wiem dlaczego, bo żadnych dolegliwości typu wymioty, biegunka nie ma. No i śpi, bardzo dużo śpi, ale ona zawsze spała z małymi tylko przerwami. Może ją ta wiosenna temperaturowo pogoda tak rozłożyła.

Posted

Dziękujemy Kasiu! Tinka na chorą nie wygląda, w zasadzie nic jej nie dolega, nawet uszka chyba już nie bolą, tylko jakaś taka niemrawa jest. Ale kolację dzisiaj wyjątkowo zjadła, wprawdzie na dwie raty, ale zjadła.

Posted

przepraszam, ze nie na temat, ale mysle, ze nikt sie nie obrazi....

Zbieramy na transport do domku bernardyna, ktorego mam banerek w podpisie... dzis byla wizyta przed adopcyjna i pan jest zdecywany...problem w tym, ze do watku benia zaglada baaardzo malo cioteczek.

Prosze wiec was o wsparcie-tutaj jest link do watku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104299&page=10

no albo banerek w podpisie....liczy sie kazda zlotowka !!!!!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Już dawno nie pisałam nic o Tinie, a muszę ją bardzo pochwalić. Od zeszłego piątku mamy nowego domownika - tymczasowicza, kotka Cofiego. Najbardziej ucieszyła się z jego przybycia Tina, od razu zaczęła machać do niego ogonkiem, próbowała mu obwąchać stópki, była nim w widoczny sposób bardzo zainteresowana - pozytywnie zainteresowana. A Cofi był przerażony, tak mocno biło mu serduszko, że musiałam poskromić nieco te oznaki radości Tiny. Po raz kolejny Tinka dowiodła, że jest wybitnie kociolubną sunią!

Posted

Tak, guzek był spory, a raczej były to trzy guzki, ale to był tłuszczak i pomimo że był wycięty, to znowu narósł. Ale ja już nie chcę Tiny męczyć kolejnym zabiegiem, jej to nie przeszkadza, a mnie tym bardziej.