t_kasiek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 wszystkiego dobrego z okazji rocznicy :) oby jeszcze duuuuzo rocznic :) Quote
Isabel Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Jeszcze nie mamy wyników z wymazu, będą w poniedziałek. Teraz bierze antybiotyk w tabletkach, to samo co poprzednio, potem zmienimy na właściwy antybiotyk. Od 3 dni Tinka bardzo mało je, nie wiem dlaczego, bo żadnych dolegliwości typu wymioty, biegunka nie ma. No i śpi, bardzo dużo śpi, ale ona zawsze spała z małymi tylko przerwami. Może ją ta wiosenna temperaturowo pogoda tak rozłożyła. Quote
wtatara Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Tinka może byc osłabiona antybiotykiem a przewód pokarmowy antybiotyk też wyjaławia Quote
t_kasiek Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 duzo zdrowia dla Tinki i calej gromadki Isabel !!!!! :) Quote
Isabel Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Dziękujemy Kasiu! Tinka na chorą nie wygląda, w zasadzie nic jej nie dolega, nawet uszka chyba już nie bolą, tylko jakaś taka niemrawa jest. Ale kolację dzisiaj wyjątkowo zjadła, wprawdzie na dwie raty, ale zjadła. Quote
brazowa1 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 ciesze sie,ze uszka lepiej,nic nie jest dla psa tak meczace,prawda? No i dla wlasciciela... Quote
t_kasiek Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 przepraszam, ze nie na temat, ale mysle, ze nikt sie nie obrazi.... Zbieramy na transport do domku bernardyna, ktorego mam banerek w podpisie... dzis byla wizyta przed adopcyjna i pan jest zdecywany...problem w tym, ze do watku benia zaglada baaardzo malo cioteczek. Prosze wiec was o wsparcie-tutaj jest link do watku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104299&page=10 no albo banerek w podpisie....liczy sie kazda zlotowka !!!!! Quote
Isabel Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 U Tinki wszystko w porządku. Wynik wymazu z uszek wyszedł negatywny, czyli nic tam się nie dzieje. Czekamy na wiosnę i wspólny spacerek:lol: Quote
brazowa1 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 ale fajnie,ze w uszkach nic nie zalega :):multi: Quote
Isabel Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Wszyscy tęsknimy już za wiosną! Wybierzemy się na wspólny spacer:smile: Quote
brazowa1 Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Tinka pewnie z coraz dłuzsza sierscia? Quote
Isabel Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Już dawno nie pisałam nic o Tinie, a muszę ją bardzo pochwalić. Od zeszłego piątku mamy nowego domownika - tymczasowicza, kotka Cofiego. Najbardziej ucieszyła się z jego przybycia Tina, od razu zaczęła machać do niego ogonkiem, próbowała mu obwąchać stópki, była nim w widoczny sposób bardzo zainteresowana - pozytywnie zainteresowana. A Cofi był przerażony, tak mocno biło mu serduszko, że musiałam poskromić nieco te oznaki radości Tiny. Po raz kolejny Tinka dowiodła, że jest wybitnie kociolubną sunią! Quote
wtatara Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 No to super. Isabel , Tinka jak miała sterylkę to jak dobrze pamietam miała usuwanego guzka na sutku, duzy on był Quote
Isabel Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Tak, guzek był spory, a raczej były to trzy guzki, ale to był tłuszczak i pomimo że był wycięty, to znowu narósł. Ale ja już nie chcę Tiny męczyć kolejnym zabiegiem, jej to nie przeszkadza, a mnie tym bardziej. Quote
Isabel Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Radosnych, spokojnych Świąt Wielkiej Nocy w rodzinnym gronie, miłego wypoczynku od codziennych zajęć - wszystkim przyjaciołom z dogo:smile: Quote
Isabel Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Dziękujemy! I czekamy na prawdziwą wiosnę i wspólny spacerek! Quote
t_kasiek Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 tez chetnie sie wybiore zobaczyć Tinusie i Vege :) Quote
brazowa1 Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='t_kasiek']tez chetnie sie wybiore zobaczyć Tinusie i Vege :)[/quote] i bardzo poprosimy o foty,chce zobaczyc wiosenna Tine! Quote
Recommended Posts