Morgan:-) Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 No i teraz tulamy z pancią:cool3::cool3::cool3: Quote
masienka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 no dobra, dobra...wszystko pieknie i ladnie ale czemu Ty ciotka tak maltretujesz tego ...eghmmm... biednego, zaglodzonego sucharka?? :razz: http://images36.fotosik.pl/19/da474fcb129d6bba.jpg a tak BTW to jak sobie przypomne jedno z pierwszych zdjec czyli wielkie oczy wygladajace z wielkiego koszyka plus troszke skory i kosci...:shake: Morgan, szacun normalnie :loveu: Quote
Morgan:-) Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Chcesz powiedzieć masieńka, że ten pies powyżej to nie ten sam co niżej?? Quote
Jagienka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Jesteście THE BEST :loveu::loveu::loveu: Quote
Morgan:-) Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 No to jeszcze kilka :razz: Hi Ciotki Kokietujemy :razz::razz: Quote
andzia69 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 widzę, ze pilota to ona obowiązkowo musi mieć w zasięgu ...łapki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Morgan:-) Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 andzia69 napisał(a):widzę, ze pilota to ona obowiązkowo musi mieć w zasięgu ...łapki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ona uwielbia leżeć na miejscu, gdzie chwilę wcześniej siedziała moja mama, a to stanowisko z pilotem własnie do niej należy :cool3::cool3::cool3: Dziękujemy Ciociu Andziu, że pomimo zaangażowania w wiele ważnych i pilnych spraw znalazłaś czas żeby nas tu odwiedzić. Trzymamy kciuki za Ogryzka - przeczytałam dzisiaj wątek jednym tchem - ma chłopak szczęście :) I bardzo doceniamy ten kawał wspaniałej roboty jaki tu "odwalasz" :loveu::loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 a wiesz...napisałam na forum bullowatych, ze chyba liczę na cud zakładając Ogryzkowi wątek....i cud się stał!:multi::multi::multi: a raczej stanie się jak pies zamieszka w domu!;) szkoda, ze dla innych psiaków nie mogę wywróżyć takich cudów:-( Quote
Morgan:-) Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ogryzek ma wyjątkowy wyraz twarzy - o ile tak można powiedzieć - i przepiękne orzechowe oczy, a to czyni go naprawde bardzo wyjątkowym. Śliczny piesio - tez sie w nim zakochałam podczas czytania watku. Już Ci pisałam, że gdyby ta moja zmora tylko mi pozwoliła, dosztukowałabym jej jakiegoś potfffora, ale sie nie da - ona jest niezsocjlizowana z psami i nie toleruje innych psów i suk. Andziu - tak trzymaj, bo dla wiekszości tutaj jesteś motorem napędowym działań wszelakich no i - to chyba przede wszystkim - kobieta o naprawde złotym sedruszku. Całujemy ciepło. Quote
moana Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 no to sie Astuni troszke brzuszek zaokraglil... :razz: :loveu: Quote
Morgan:-) Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 To chyba tak posterylkowo :cool3: Troche przybrała i staneła z wagą - w szelkach sie jeszcze mieści. Wprawdzie w najszerszej opcji, ale jeszcze dajemy radę.:eviltong: Quote
Morgan:-) Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ale tutaj za to widac, że nie jest az tak źle, jakby mogło sie niektórym wydawać :eviltong:. Truchtać jeszcze potrafię :cool3: Quote
Morgan:-) Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Psie figle z Krysią Turkuć podgryzek :) Quote
Morgan:-) Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Katcherine napisał(a):alez pieknosci :loveu: No bo Astusia piękność jest przecież :loveu::loveu: Quote
Morgan:-) Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Kilka fot z dzisiejszego spaceru Tutaj trochę widać łysy placek po ranie (tylna łapa) - nie jest źle :p Quote
Morgan:-) Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 W oddali piesek, więc czub na tyłku obowiązkowo :shake: Quote
masienka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Nie jezy sie na grzbiecie tylko na tylku? :evil_lol: Quote
Recommended Posts