Jump to content
Dogomania

Zagłodzona sunia, Ma wspaniały domek u Morgan, Dziękujemy :))))))))

Recommended Posts

Posted

andzia69 napisał(a):
widzę, ze pilota to ona obowiązkowo musi mieć w zasięgu ...łapki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ona uwielbia leżeć na miejscu, gdzie chwilę wcześniej siedziała moja mama, a to stanowisko z pilotem własnie do niej należy :cool3::cool3::cool3:
Dziękujemy Ciociu Andziu, że pomimo zaangażowania w wiele ważnych i pilnych spraw znalazłaś czas żeby nas tu odwiedzić. Trzymamy kciuki za Ogryzka - przeczytałam dzisiaj wątek jednym tchem - ma chłopak szczęście :) I bardzo doceniamy ten kawał wspaniałej roboty jaki tu "odwalasz" :loveu::loveu::loveu:

Posted

a wiesz...napisałam na forum bullowatych, ze chyba liczę na cud zakładając Ogryzkowi wątek....i cud się stał!:multi::multi::multi: a raczej stanie się jak pies zamieszka w domu!;)

szkoda, ze dla innych psiaków nie mogę wywróżyć takich cudów:-(

Posted

Ogryzek ma wyjątkowy wyraz twarzy - o ile tak można powiedzieć - i przepiękne orzechowe oczy, a to czyni go naprawde bardzo wyjątkowym. Śliczny piesio - tez sie w nim zakochałam podczas czytania watku. Już Ci pisałam, że gdyby ta moja zmora tylko mi pozwoliła, dosztukowałabym jej jakiegoś potfffora, ale sie nie da - ona jest niezsocjlizowana z psami i nie toleruje innych psów i suk. Andziu - tak trzymaj, bo dla wiekszości tutaj jesteś motorem napędowym działań wszelakich no i - to chyba przede wszystkim - kobieta o naprawde złotym sedruszku. Całujemy ciepło.