Jump to content
Dogomania

Zagłodzona sunia, Ma wspaniały domek u Morgan, Dziękujemy :))))))))

Recommended Posts

Posted

No dokładnie - nasza. Bo wszystkie ciotki o nią dzielnie walczyły i praktycznie każda z osobną jest jej mamusią - w pewnym sensie. Oczywiście Morgan jest mamusią generalną, ale fakt faktem wszystkie kochają ją tak samo - bardzi :)

• 2 weeks later...
Posted

Cześć Ciotki Kochane :multi:

Krótkie sprawozdanie z wieczoru Wigilijnego, bo to było fajne przeżycie :p

Najpierw przyszedł Aniołek. Trzeba go było obwąchać :razz:

Potem trzeba się było poprzymilać, no bo wiecie... PREZENTY :cool3:

Potem w oczekiwaniu na swoją kolej trzeba było poasystować kochanej Krysi :lol:

Posted

Ciocia Andzia niezawodna jak zwykle :loveu::loveu::loveu:
Dziękujęmy za życzenia i ściskamy mocno :loveu::loveu::loveu:
Oczywiście również życzymy spełnienia marzeń w nadchodzącym roku :multi:

Posted

Wstawię zdjęcie, tylko mnie ciotki nie bijcie, bo Asta wygląda na nim jakby była spasiona do granic możliwości. Zapewniam, że ona tak wygląda tylko i wyłącznie w tej pozycji - dowodem tego są zdjęcia z Wigilii - powyżej.

yyyy nie wstawię, bo fotosik zastrajkował - jak mi się uda wgrać, to dołożę :angryy:

Posted

[quote name='Morgan:-)']

ehehehehehe :):):)
Wielmoża Górniocha <lol>
Jakby z 5 podbrodkow miala :):):) ... no bo i co sie w swieta robi? sie je, i sie tv oglada :)
przyjdzie nowy rok- sie zbedne kg zrzuci... na swiezym powietrzu :)
bomba fotka!!! Buziaki dla suni ;***

Posted

Morgan, przez ostatnie 2 dni zaczytywalam sie watkiem Astuni.
Ty jestes niesamowita, a Twojej Mamie nalezy sie ogromny szacunek. Rudzinka naprawde trafila do raju na ziemi!!
Z Nowym Rokiem zycze Wam wszystkiego, co tylko sobie wymarzycie, a sunieczce zdrowia!!

Posted

dczn napisał(a):
ehehehehehe :):):)
Wielmoża Górniocha <lol>
Jakby z 5 podbrodkow miala :):):) ... no bo i co sie w swieta robi? sie je, i sie tv oglada :)
przyjdzie nowy rok- sie zbedne kg zrzuci... na swiezym powietrzu :)
bomba fotka!!! Buziaki dla suni ;***

dczn dziękujemy serdecznie za odwiedziny nazej strony o Buziaki.
Odwzajemniamy tym samym :loveu::loveu::loveu:

Posted

Atira napisał(a):
Morgan, przez ostatnie 2 dni zaczytywalam sie watkiem Astuni.
Ty jestes niesamowita, a Twojej Mamie nalezy sie ogromny szacunek. Rudzinka naprawde trafila do raju na ziemi!!
Z Nowym Rokiem zycze Wam wszystkiego, co tylko sobie wymarzycie, a sunieczce zdrowia!!

Atira my Tobie również życzymy wiele miłości w Nowym Roku :loveu:

Posted

Ojej okolicę mamy naprawdę zajefajną :) Zaraz koło mojego osiedla jest ogromny cmentarz a obok i za cmentarzem już raczej willowo - wiejskie okolice. W zimie bajka :lol:

Wyobraźcie sobie że ostatnio mój tato - autor zdjęć i nabyty ale zagorzały fan i miłośnik Asty - o mało zawału ostatnio nie dostał. Spuścił gadzinę ze smyczy i zza drzewa nagle wyłonił sie pies - mniej więcej wzrostu Asty. Reakcja natychmiastowa z wszystkich czterech stron:
1 strona - mój tato zaczął wołaś Astę,
2 strona - Asta mając go głęboko gdzieś i ignorując jego wołanie puściła się jak strzała,
3 strona - tamten pies - tak samo jak Asta - puścił się jak strzała pozostając głuchy na wołanie swojego pana,
4 strona - tamten pan, który wołając swojego psa rzucił się za nim w pogoń.

Jaki był wynik spotkania na szczycie ??
Oba psy dopadły do siebie, stanęły, obwąchały się i zaczęły się bawić w najlepsze :crazyeye::crazyeye: skacząc jak zające, biegając jak charty wyścigowe, tarzając się w śniegu. No miały ubaw na 102:diabloti:

Powiedzcie mi zatem ciotki dlaczego ta moja franca jest taka francowata i do większości psów startuje z zębami?? Od czego to kurna zależy?? Już myślałam, że może ma na to wpływ fakt, że luzem jak się ją puści, to nie startuje - ale tu też nie ma reguły - albo się rzuci do bójki albo zachowuje się jak szczeniak. Zero logiki :shake: Już nic nie kumam :roll: