Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj , ja wiem, ale te pogłoski wpłynęły na mnie;) i biorąc pod uwagę, jak mnie z jagienką biłyście, wolałam uprzedzić publikę. Hehe (oczywiście zamieszczone tu słowa to żarty i nigdy nikt mnie do niczego nie zmuszal i nie bił!!!)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale mi chodziło oto zeby drwall u mnie miał kojec z budą a ciotki by go np wyprowadzały codziennie,chodziło mi kiedys oto zeby nieb płacic 400 zł miesiecznie za niego bo mozna by cos za to mu kupic np dobra karme co miesiac.

Posted

karusiap napisał(a):
ale dosc konkretny,ktory jest odpowiedzia na pytanie czemu tak byc nie moze.
Bo nikt nie bedzie jezdzil do Ciebie codziennie.

moim zdaniem to nawet rzadziej nie damy rady :p, bo ledwo wrabiamy z czasem z wizytami w hotelu w Lednicy a tu jeszcze by doszłedł zupełnie inny koniec krk DODATKOWO

pomijając fakt ze w hotelu DRwal ma kojec pod wiatą , gdzie mu nie wieje i nie pada :p, tak wiec majku to co Ty mógłbyś mu zaproponować byłoby gorszymi warunkami niz ma obecnie

Posted

Ale się tu fajnie poprobiło :lol:

Póki co sama sie ujarzmiłam, bo umarłam ze śmiechu...
elmira się mnie boi, karusiap ma na mnie sposoby, a majku... a majku to majku... :roflt:

Posted

Jagienka napisał(a):
Ale się tu fajnie poprobiło :lol:

Póki co sama sie ujarzmiłam, bo umarłam ze śmiechu...
elmira się mnie boi, karusiap ma na mnie sposoby, a majku... a majku to majku... :roflt:

moje słowa były nie adekwatne do osoby ktorej napisałem.

Posted

karusiap napisał(a):
przyjaciele Drwala są naszymi przyjaciółmi:evil_lol::loveu:
czyli ja tez mogę się zaliczać do waszych przyjaciół:cool3::cool3:, bo my z Drwalem to stare kumple 'som' :evil_lol:

Posted

No właśnie nie wiem co było w tym ogłoszeniu innego niż w innych, jakie było zdjęcie itd, ale ja już miałam trzy telefony w sprawie Drwala... ale prosimy bez entuzjazmu póki co :)

- jedna Pani, ta która była już Drwalątko poznać - bardzo prosimy trzymać kciuki, żeby chłopak umiał się zachować :) Sprawa będzie się chwilkę ciągnąć nie będzie tak na hop siup, bo to wyjątkowa adopcja... pod każdym względem, dlatego wskazana cierpliwość :)

- drugi Pan z Poznania, mieszka w bloku, ma już jedną sunię jamniczkę 12sto letnią... zapewnia mnie że "kurka wodna" on "kocha wszytskie stworki", a "Drwal jest na zdjęciu bardzo smótny"... powiedzmy, że Pan mieszka za daleko i Drwal może się nie dogadać z rezydentką, a to za daleko, żeby móc sobie pozwolić na wizytę na próbę...

- trzeci... dostałam sms z obcego numeru, żeby pod innym (podanym) kontaktować się w sprawie psa Drwala, skontaktowałam się, Pan na wszytskie pytania odpowiadał "tak tak", jest z Krakowa, ma własną firmę - nie wiem więc dlaczego nie mógł sam zadzwonić... cóż...

Bardzo dziękujemy za szanse dla Drwalątka :loveu:, coś się ruszyło :multi:!!!!

Finansowo... Drwal będzie miał jutro robione badanie krwi, tak na wszelki wypadek i przycinane pazurki :evil_lol: Ale dzwoniła też z ogłoszenia inna Pani, nie może Drwala adoptować, ale obiecała go wesprzeć finansowo :)
Karma się skończyła, ale nie wiem właśnie czy jest sens zamawiać nową... :oops: