Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='hop!']Ogłoszenie można zobaczyć tu - http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx. ;)

Na zdjęciu Drwal jest bardzo smutny i łapie za serce. Musiałam napisać krótki tekst, bo w Metrze nie dają dłuższych. To tamb poprosiła mnie o ogłoszenie Drwala. Ja wcześniej nie wiedziałam o jego istnieniu, bo trzymam się kilku wybranych wątków. ;)

Mocno trzymam kciuki. :thumbs:

ha ! Drwal był razem z Luną w ogłoszeniu
a Luna dzień wczesniej pojechała do domu
ale mysza pisala na jej wątku, ze telefony o Lunę to się urywały
oby i Drwalowi się poszczęściło :)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

3 x napisał(a):
ha ! Drwal był razem z Luną w ogłoszeniu
a Luna dzień wczesniej pojechała do domu
ale mysza pisala na jej wątku, ze telefony o Lunę to się urywały
oby i Drwalowi się poszczęściło :)

Owczarek niemiecki w wieku 9 miesięcy... Nic dziwnego, że było dużo telefonów, ale pewnie większość beznadziejnych. Jeżeli Luna ma dom, to można proponować inne, podobne psy.

Posted

hop! napisał(a):
Owczarek niemiecki w wieku 9 miesięcy... Nic dziwnego, że było dużo telefonów, ale pewnie większość beznadziejnych. Jeżeli Luna ma dom, to można proponować inne, podobne psy.

to tez dziewczyny czynią
a sunka pojechała do domu znajomej je Gusi która mocno ją wspierala
czyli pozwala to sadzic ze bardzo dobrze trafiła :)
wiem, ze myszy zostało kilka kontaktów gdzie własnie podsyła inne "swoej" owczarki :)

Posted

[quote name='Jagienka']No właśnie nie wiem co było w tym ogłoszeniu innego niż w innych, jakie było zdjęcie itd, ale ja już miałam trzy telefony w sprawie Drwala... ale prosimy bez entuzjazmu póki co :)

- jedna Pani, ta która była już Drwalątko poznać - bardzo prosimy trzymać kciuki, żeby chłopak umiał się zachować :) Sprawa będzie się chwilkę ciągnąć nie będzie tak na hop siup, bo to wyjątkowa adopcja... pod każdym względem, dlatego wskazana cierpliwość :)

- drugi Pan z Poznania, mieszka w bloku, ma już jedną sunię jamniczkę 12sto letnią... zapewnia mnie że "kurka wodna" on "kocha wszytskie stworki", a "Drwal jest na zdjęciu bardzo smótny"... powiedzmy, że Pan mieszka za daleko i Drwal może się nie dogadać z rezydentką, a to za daleko, żeby móc sobie pozwolić na wizytę na próbę...

- trzeci... dostałam sms z obcego numeru, żeby pod innym (podanym) kontaktować się w sprawie psa Drwala, skontaktowałam się, Pan na wszytskie pytania odpowiadał "tak tak", jest z Krakowa, ma własną firmę - nie wiem więc dlaczego nie mógł sam zadzwonić... cóż...

Bardzo dziękujemy za szanse dla Drwalątka :loveu:, coś się ruszyło :multi:!!!!

Finansowo... Drwal będzie miał jutro robione badanie krwi, tak na wszelki wypadek i przycinane pazurki :evil_lol: Ale dzwoniła też z ogłoszenia inna Pani, nie może Drwala adoptować, ale obiecała go wesprzeć finansowo :)
Karma się skończyła, ale nie wiem właśnie czy jest sens zamawiać nową... :oops:

musi do konca zycia jesc lighta!!!!!!!,jak to nie ma sensu nowej zamawiac?

Posted

[quote name='karusiap']majku to co musi czy nie musi Drwal to juz nie jest Twoja decyzja,wiec daruj sobie.[/QUOTE]

wasze tez nie tylko weterynarza,jesli wilczyca mu kupuje niech kupuje dalej ,tylko trzeba spytac czy ja finansowo to nie obciaza,ale tak czy siak musi to jesc.

Posted

Huhuha, huhuha, nasza zima zla
Taka sroga,taka biała przez Lednicę szła.

A Drwal tym się nie przejmuje
po śniegu wciąż spaceruje

Huhuha, huhuha, nasza zima zła
Taka sroga, taka biala przez Lednicę szła

Drwaliś, Drwaliś piesku nasz
Co Ty w sobie chłopie masz

rozkochałeś w sobie wszystkich
tych dalekich i tych bliskich.

Bądź szczęśliwy, bądź radosny
razem doczekamy wiosny

Posted

[quote name='AMIGA']Huhuha, huhuha, nasza zima zla
Taka sroga,taka biała przez Lednicę szła.

A Drwal tym się nie przejmuje
po śniegu wciąż spaceruje

Taka sroga, taka biala przez Lednicę szła

Drwaliś, Drwaliś piesku nasz
Co Ty w sobie chłopie masz

rozkochałeś w sobie wszystkich
tych dalekich i tych bliskich.

Bądź szczęśliwy, bądź radosny
razem doczekamy wiosny

Huhuha, huhuha, nasza zima zła[/QUOTE]

Jak zwykle super! :)
Mam nadzieję, że te osoby od ogłoszeń się odezwą. Strona na dogo mi się ładowała z 5 min i już miałam nadzieję, widząc, że karusia się wpisała ostatnia, że Drwal już w domu. O mamo, aż mi wrzody żołądka z wrażenia się odezwały;) :)

Posted

jejku dawno nie zaglądałam na wątek drwalika :oops: i co widzę, jedzonko się skończyło. A ja paskuda jedna :mad: nie zamówiłam, pewnie inne cioteczki myślą ze się na psiaka "wypięłam" nic podobnego. Zaraz zrobię zamówienie. Drwaliku przepraszam

Posted

Oczywiście, że Drwalik u siebie, a my u siebie doczekamy wiosny
Miala być dalsza część wiersza, właśnie o wiośnie w nowym domku, ale musialam iść na wizytę przedadopcyjną dla Pumy a po powrocie już mnie wena opuściła

Posted

wilczyco:loveu::loveu::loveu:to nasza wina,bo mialysmy dawac znac....sama sie pogubilam...

Powiem tylko,ze Drwal zostal w nowym domu...na razie jestesmy na mocnuym w decu,bo dal probke swoich mozliwosci:shake::shake:
Asia, jego nowa Pani jest osoba idealna dla takiego psa...jesli nie da rady to nie wiem kto da....czekamy na rozwoj wypadkow,a relacje z domu moze zda Jaga...jak nie bedzie miala czasu to postaram sie wieczorem wraz ze zdjeciami.....