Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marysiu to kiedy jedziesz ??? :razz: Drwal na 100% by sie ucieszył z Twoich odwiedzin :loveu:

a o Jagienke to ja sie czasem martwię :roll: :diabloti:.. ale nie napisze czemu bo będzie ze złośliwa jestem :eviltong: , a juz mi nienormalna wystarczy :cool1:

a i chciałam wystosować oficjalne pismo, co do dżentelmeństwa Drwala :cool1:...

ten Pan PIes dżentelmen jest wybiórczo, bo co to za dżentelmen obśliniający tyły ludzkie ., rozbierający ( i mowa tu nie tylko o mej ochronie gardła ) , zabierający sobie reke bez pytania .. ze nie wspomne o pórbie pozbawienia ogona Korusię (czego nigdy mu nie zapomnimy) :siara:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agamika napisał(a):
marysiu to kiedy jedziesz ??? :razz: Drwal na 100% by sie ucieszył z Twoich odwiedzin :loveu:

agamika musi sie trochę schłodzic klimat, bo moje ciśnienie tego nie wytrzyma :diabloti:. Jak byłam w Niepołomicach to przynajmniej siedziałam w miejscu :lol: i tylko przytulałam, miziałam i rozpieszczałam smakołykami psinki. A z tego co sie orientuję to Wy z tymi psami robicie wycieczki wysokogórskie :evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
agamika musi sie trochę schłodzic klimat, bo moje ciśnienie tego nie wytrzyma :diabloti:. Jak byłam w Niepołomicach to przynajmniej siedziałam w miejscu :lol: i tylko przytulałam, miziałam i rozpieszczałam smakołykami psinki. A z tego co sie orientuję to Wy z tymi psami robicie wycieczki wysokogórskie :evil_lol:

Ja mam genialny pomysł - ponieważ ja napewno też odstaję od tych alpinistek - jedźmy tam razem. One nam będą podstawiały psy, a my będziemy siedzieć na trawce i mizać i rozpieszczać smakołykami "podstawione" psinki :p

Posted

terra napisał(a):
To chyba oznacza, że smakowita jesteś :hmmmm::cool2:

no coś w tym jest, bo Drwal na diecie, to może widzi we mnie takie wieeeeeeelkie udko kurczaka :evil_lol: jak na kreskówkach , nawet sylwetka podobna :lol:

marysia55 napisał(a):
agamika musi sie trochę schłodzić klimat, bo moje ciśnienie tego nie wytrzyma :diabloti:. Jak byłam w Niepołomicach to przynajmniej siedziałam w miejscu :lol: i tylko przytulałam, miziałam i rozpieszczałam smakołykami psinki. A z tego co sie orientuję to Wy z tymi psami robicie wycieczki wysokogórskie :evil_lol:

tia , a później to za zimno będzie

pozatym Drwal w miejscu tez lubi sie przytulic :diabloti:

Posted

A ja miałam szatański plan. Chciałam w końcu Królewski Gród Kraka odwiedzić... A przy okazji psy. Ale nic z tego nie wyszlo...

Ale w sumie dobrze! Co ja będę z takimi laskami konkurować;)

Posted

agamika napisał(a):
tia , a później to za zimno będzie
poza tym Drwal w miejscu tez lubi sie przytulic :diabloti:

no to jak już się zmobilizuję na odwiedziny, to będę wam tylko miziała psy, a przyjemność galopowania z nimi pozostawiam cioteczkom. Czy ja dobrze kojarzę, że to miejsce to Lednica :hmmmm:czy coś mi sie poprzestawiało :roll:

Posted

Tak, to Lednica.
Ja będę Ci bardzo chętnie asystowała przy tym mizianiu, bo nieraz to naprawdę ledwo żywa do domu wracam po tym "odchudzaniu" Drwalika.

Posted

terra napisał(a):
To zanosi się, że Drwal będzie wymiziany od ucha po ogon i z każdej strony świata:evil_lol:
Ciekawe jak to zniesie:cool3:

cztery ręce na takiego kawał chłopa to pestka :evil_lol:

Posted

Na konto Drwala i Apolla przelałam 126,90 zł.
Na te kwotę złożyły się wpłaty z bazarku roślin domowych i ogrodowych:

Pliszka, 10,90 zł.
AMIGA, 13 zł.
ZULA z FO, 82 zł.
matrioszka2, 21 zł.
=============
Razem 126,90 zł.

Serdecznie dziękuję wszystkim za udział w bazarku i pomoc Drwalowi i Apollo :loveu:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Drwalik uśmiechaj się ladnie do cioci Wilczycy, to ci michę wypełni :evil_lol:

ciocia wypełnia michę z przyjemnością tylko musi się dopominać :mad: o informację kiedy można - a prosiła żeby informować .... :cool1:

Posted

agamika napisał(a):
Drwal dzięki wilczycy, zbiera tylko na hotel :loveu: ,na karmę nie

żarełko, żarełkiem, a na dach nad głową tez by sie jakaś złotówka przydała. Kto jeszcze wspomoże naszego Drwala???

Posted

Na konto Drwala i Apolla przelałam 36,10 zł. z bazarków kwiatowego i roślinnego.
Na tą kwotę złożyły się wpłaty od:
acha44, 5,40 zł.
Babopielka, 5,80 zł.
Maruda666, 24,90 zł.
====================
Razem 36,10 zł.

Serdecznie dziękuję za udział w moich bazarkach i pomoc Drwalowi i Apollo :smile:

Posted

Nie dałam już rady wczoraj zastosować i Drwalikowi i sobie odchudzającej przebieżki pod górę, bo mnie "mój" Groń i potem Reksio tak wykończyli spacerem pod górę, że dalam radę tylko wymiziać Drwala. Ale wszystko przed nami :evil_lol: