agamika Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 marysiu to kiedy jedziesz ??? :razz: Drwal na 100% by sie ucieszył z Twoich odwiedzin :loveu: a o Jagienke to ja sie czasem martwię :roll: :diabloti:.. ale nie napisze czemu bo będzie ze złośliwa jestem :eviltong: , a juz mi nienormalna wystarczy :cool1: a i chciałam wystosować oficjalne pismo, co do dżentelmeństwa Drwala :cool1:... ten Pan PIes dżentelmen jest wybiórczo, bo co to za dżentelmen obśliniający tyły ludzkie ., rozbierający ( i mowa tu nie tylko o mej ochronie gardła ) , zabierający sobie reke bez pytania .. ze nie wspomne o pórbie pozbawienia ogona Korusię (czego nigdy mu nie zapomnimy) :siara: Quote
terra Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 To chyba oznacza, że smakowita jesteś :hmmmm::cool2: Quote
AMIGA Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Oj podrywa Cię chłopak jak może, a Ty tego wcale nie rozumiesz Quote
marysia55 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 agamika napisał(a):marysiu to kiedy jedziesz ??? :razz: Drwal na 100% by sie ucieszył z Twoich odwiedzin :loveu: agamika musi sie trochę schłodzic klimat, bo moje ciśnienie tego nie wytrzyma :diabloti:. Jak byłam w Niepołomicach to przynajmniej siedziałam w miejscu :lol: i tylko przytulałam, miziałam i rozpieszczałam smakołykami psinki. A z tego co sie orientuję to Wy z tymi psami robicie wycieczki wysokogórskie :evil_lol: Quote
AMIGA Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 marysia55 napisał(a):agamika musi sie trochę schłodzic klimat, bo moje ciśnienie tego nie wytrzyma :diabloti:. Jak byłam w Niepołomicach to przynajmniej siedziałam w miejscu :lol: i tylko przytulałam, miziałam i rozpieszczałam smakołykami psinki. A z tego co sie orientuję to Wy z tymi psami robicie wycieczki wysokogórskie :evil_lol: Ja mam genialny pomysł - ponieważ ja napewno też odstaję od tych alpinistek - jedźmy tam razem. One nam będą podstawiały psy, a my będziemy siedzieć na trawce i mizać i rozpieszczać smakołykami "podstawione" psinki :p Quote
agamika Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 terra napisał(a):To chyba oznacza, że smakowita jesteś :hmmmm::cool2: no coś w tym jest, bo Drwal na diecie, to może widzi we mnie takie wieeeeeeelkie udko kurczaka :evil_lol: jak na kreskówkach , nawet sylwetka podobna :lol: marysia55 napisał(a):agamika musi sie trochę schłodzić klimat, bo moje ciśnienie tego nie wytrzyma :diabloti:. Jak byłam w Niepołomicach to przynajmniej siedziałam w miejscu :lol: i tylko przytulałam, miziałam i rozpieszczałam smakołykami psinki. A z tego co sie orientuję to Wy z tymi psami robicie wycieczki wysokogórskie :evil_lol: tia , a później to za zimno będzie pozatym Drwal w miejscu tez lubi sie przytulic :diabloti: Quote
elmira Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 A ja miałam szatański plan. Chciałam w końcu Królewski Gród Kraka odwiedzić... A przy okazji psy. Ale nic z tego nie wyszlo... Ale w sumie dobrze! Co ja będę z takimi laskami konkurować;) Quote
marysia55 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 agamika napisał(a):tia , a później to za zimno będzie poza tym Drwal w miejscu tez lubi sie przytulic :diabloti: no to jak już się zmobilizuję na odwiedziny, to będę wam tylko miziała psy, a przyjemność galopowania z nimi pozostawiam cioteczkom. Czy ja dobrze kojarzę, że to miejsce to Lednica :hmmmm:czy coś mi sie poprzestawiało :roll: Quote
AMIGA Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Tak, to Lednica. Ja będę Ci bardzo chętnie asystowała przy tym mizianiu, bo nieraz to naprawdę ledwo żywa do domu wracam po tym "odchudzaniu" Drwalika. Quote
terra Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 To zanosi się, że Drwal będzie wymiziany od ucha po ogon i z każdej strony świata:evil_lol: Ciekawe jak to zniesie:cool3: Quote
marysia55 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 terra napisał(a):To zanosi się, że Drwal będzie wymiziany od ucha po ogon i z każdej strony świata:evil_lol: Ciekawe jak to zniesie:cool3: cztery ręce na takiego kawał chłopa to pestka :evil_lol: Quote
terra Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Na konto Drwala i Apolla przelałam 126,90 zł. Na te kwotę złożyły się wpłaty z bazarku roślin domowych i ogrodowych: Pliszka, 10,90 zł. AMIGA, 13 zł. ZULA z FO, 82 zł. matrioszka2, 21 zł. ============= Razem 126,90 zł. Serdecznie dziękuję wszystkim za udział w bazarku i pomoc Drwalowi i Apollo :loveu: Quote
irysek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 karusiap ma w podpisie drwala zbierajacego na karme? czy to nadal aktualne, czy banerek jest raczej przestarzaly? Quote
Gosiapk Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Drwalik uśmiechaj się ladnie do cioci Wilczycy, to ci michę wypełni :evil_lol: Quote
wilczyca Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Gosiapk napisał(a):Drwalik uśmiechaj się ladnie do cioci Wilczycy, to ci michę wypełni :evil_lol: ciocia wypełnia michę z przyjemnością tylko musi się dopominać :mad: o informację kiedy można - a prosiła żeby informować .... :cool1: Quote
agamika Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 karusiap nie ma dostępu do dogo .. czasem portal jej czytać pozwoli :evil_lol: Drwal dzięki wilczycy, zbiera tylko na hotel :loveu: ,na karmę nie Quote
Jagienka Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='wilczyca']jak tam jedzonko - zamawiać już ??? wilczyco, dwa tyg temu jeszcze miał :) Quote
wilczyca Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Jagienka']wilczyco, dwa tyg temu jeszcze miał :) no to "trza" zamówić :razz: Quote
marysia55 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 agamika napisał(a):Drwal dzięki wilczycy, zbiera tylko na hotel :loveu: ,na karmę nie żarełko, żarełkiem, a na dach nad głową tez by sie jakaś złotówka przydała. Kto jeszcze wspomoże naszego Drwala??? Quote
terra Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Drwal potrzebuje domu i wsparcia czyt. kaski;) Quote
terra Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Na konto Drwala i Apolla przelałam 36,10 zł. z bazarków kwiatowego i roślinnego. Na tą kwotę złożyły się wpłaty od: acha44, 5,40 zł. Babopielka, 5,80 zł. Maruda666, 24,90 zł. ==================== Razem 36,10 zł. Serdecznie dziękuję za udział w moich bazarkach i pomoc Drwalowi i Apollo :smile: Quote
AMIGA Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Nie dałam już rady wczoraj zastosować i Drwalikowi i sobie odchudzającej przebieżki pod górę, bo mnie "mój" Groń i potem Reksio tak wykończyli spacerem pod górę, że dalam radę tylko wymiziać Drwala. Ale wszystko przed nami :evil_lol: Quote
Recommended Posts