Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Drwalik uratował mnie dzisiaj z depresji po wydaniu szczeniaczka. Przyjechali pod hotel ludzie i zabrali moją tytmczasowiczkę, która była u mnie 5 tygodni. Było mi tak smutno, że jaka stara jestem taka głupia i ryczałam jak wół. Ale wzięłam Drwalika na spacer i dostalam od niego tyle "lizaków" po rękach i twarzy, ze mój smutek się jakoś ulotnił.

Posted

AMIGA napisał(a):
Drwalik uratował mnie dzisiaj z depresji po wydaniu szczeniaczka. Przyjechali pod hotel ludzie i zabrali moją tytmczasowiczkę, która była u mnie 5 tygodni. Było mi tak smutno, że jaka stara jestem taka głupia i ryczałam jak wół. Ale wzięłam Drwalika na spacer i dostalam od niego tyle "lizaków" po rękach i twarzy, ze mój smutek się jakoś ulotnił.

Bo Drwal przekazuje mądrość życiową... że zawsze trzeba patrzeć na jasną stronę życia i cieszyć się z małych rzeczy!!!!

Posted

Jagienka napisał(a):
Bo Drwal przekazuje mądrość życiową... że zawsze trzeba patrzeć na jasną stronę życia i cieszyć się z małych rzeczy!!!!

Nic dodać, nic ująć :p

Posted

Upsssssssssss ja nawet nie wiedziałam, że robię takie idiotyczne miny przy tych czułościach:oops: Ale Cioteczki i tak mają podziwiać amanta a nie obcałowywaną

Posted

Piękne allegro:loveu:
Mam tylko jedna sugestię, czy nie wpisać do tytułu ON, bo przy posługiwaniu się wyszukiwarką, Drwalik nie wyskoczy.

Posted

terra napisał(a):
Piękne allegro:loveu:
Mam tylko jedna sugestię, czy nie wpisać do tytułu ON, bo przy posługiwaniu się wyszukiwarką, Drwalik nie wyskoczy.

tez sie nad tym zastanwiałam, tylko pomyslałam, ze ludzie skrótów forumowych chyba nie uzywaja.

zmienic moge. nigdy nie lubiłam tytułów wymyslać :eviltong:

Posted

agamika napisał(a):
tez sie nad tym zastanwiałam, tylko pomyslałam, ze ludzie skrótów forumowych chyba nie uzywaja.

zmienic moge. nigdy nie lubiłam tytułów wymyslać :eviltong:

Tytuł też jest śliczny, a cała nazwa Owczarek Niemiecki pewnie już się nie zmieści.