terra Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Drwaliku ty brunetki, blondynki, wszystkie dziewczynki całować chcesz?:lol:No i dobrze, elegancki, zadbany starszy pan Drwal:loveu: Quote
marysia55 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='AMIGA']Drwal adorował Korę, nie powiem że i mnie nie obcalowywał :loveu: a w jakiej kolejności cioteczko AMIGA, może poznamy więcej preferncji Drwala dzieki Tobie :p:p:p Quote
AMIGA Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Oj no już nie wymagajcie ode mnie takich szczegółów. :evil_lol: Quote
elmira Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Drwal to madry i szarmancki chłopak. Ciotki go odchudzają, a on zjeść musi. Na rozgrzeszenie trzeba dodac, że wybiera urozmaicone i niezbyt tuczące przekąski;) Quote
GoskaGoska Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 nie znacie nikogo kto za 300zl przyjął by malego psa - sytuacja podbramkowa to dla niego zyc lub umrzec - a piesk sliczny: http://www.dogomania.pl/forum/f1167/pomocy-kielce-piekny-kuba-la-border-collie-po-gehennie-ma-tylko-kilka-dni-147441/ Quote
terra Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Chodź ze mną na wirtualny spacerek:painting: Quote
AMIGA Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Drwalik uratował mnie dzisiaj z depresji po wydaniu szczeniaczka. Przyjechali pod hotel ludzie i zabrali moją tytmczasowiczkę, która była u mnie 5 tygodni. Było mi tak smutno, że jaka stara jestem taka głupia i ryczałam jak wół. Ale wzięłam Drwalika na spacer i dostalam od niego tyle "lizaków" po rękach i twarzy, ze mój smutek się jakoś ulotnił. Quote
Jagienka Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 AMIGA napisał(a):Drwalik uratował mnie dzisiaj z depresji po wydaniu szczeniaczka. Przyjechali pod hotel ludzie i zabrali moją tytmczasowiczkę, która była u mnie 5 tygodni. Było mi tak smutno, że jaka stara jestem taka głupia i ryczałam jak wół. Ale wzięłam Drwalika na spacer i dostalam od niego tyle "lizaków" po rękach i twarzy, ze mój smutek się jakoś ulotnił. Bo Drwal przekazuje mądrość życiową... że zawsze trzeba patrzeć na jasną stronę życia i cieszyć się z małych rzeczy!!!! Quote
terra Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Jagienka napisał(a):Bo Drwal przekazuje mądrość życiową... że zawsze trzeba patrzeć na jasną stronę życia i cieszyć się z małych rzeczy!!!! Nic dodać, nic ująć :p Quote
Jasza Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Przepraszam za offa. Szukamy osoby z Krakowa, która mogłaby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną w Krakowie. Sprawa dotyczy Petry: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/petra-malutka-biszkoptowa-kudlata-suczka-szukamy-dt-147567/index11.html#post13064459 Quote
marysia55 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Drwal umie się cieszyć życiem pomimo, że bez domu. Szukamy kogoś kto sie ucieszy, że będzie miał Drwala w domu. Quote
agamika Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 :diabloti::diabloti::diabloti: Drwal amantowy czyz nie jest najprzystojniejszym bezuchym stworem ? :loveu: i znowu buzi buzi Quote
marysia55 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 ależ ta ciotka to szczęściara, teraz juz wiem dlaczego Wam podbiera Drwala :p Quote
AMIGA Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Upsssssssssss ja nawet nie wiedziałam, że robię takie idiotyczne miny przy tych czułościach:oops: Ale Cioteczki i tak mają podziwiać amanta a nie obcałowywaną Quote
terra Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Jejku, jejku, buziaczki z języczkiem :loveu: Ale cioteczka AMIGA to farciara ;) Quote
agamika Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 NIedowidzi niedosyłyszy -URODZONY OPTYMISTA wilk (761489039) - Aukcje internetowe Allegro oczywiscie literówka w tytule, troche zmodyfikowałam tekst jagienki , prosze nie bić czy cos jeszcze poprawic ??/// Quote
marysia55 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 o matko, piekne allegro, śliczne zdjęcia, na prawdę cudo. :loveu: To ostatnie zdanie to pewnie o cioteczce AMIDZE :diabloti: Quote
AMIGA Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Jakby ktoś jeszcze zechcial wylicytować moje nogi, to byloby coś więcej na nasze biedy :p Quote
terra Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Piękne allegro:loveu: Mam tylko jedna sugestię, czy nie wpisać do tytułu ON, bo przy posługiwaniu się wyszukiwarką, Drwalik nie wyskoczy. Quote
obraczus87 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Przepraszam za offa: prosze o pomoc. http://www.dogomania.pl/forum/f1161/zora-od-dr-k-ma-szanse-na-dt-brak-deklar-pomocy-146608/#post12976832 Quote
agamika Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 terra napisał(a):Piękne allegro:loveu: Mam tylko jedna sugestię, czy nie wpisać do tytułu ON, bo przy posługiwaniu się wyszukiwarką, Drwalik nie wyskoczy. tez sie nad tym zastanwiałam, tylko pomyslałam, ze ludzie skrótów forumowych chyba nie uzywaja. zmienic moge. nigdy nie lubiłam tytułów wymyslać :eviltong: Quote
terra Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 agamika napisał(a):tez sie nad tym zastanwiałam, tylko pomyslałam, ze ludzie skrótów forumowych chyba nie uzywaja. zmienic moge. nigdy nie lubiłam tytułów wymyslać :eviltong: Tytuł też jest śliczny, a cała nazwa Owczarek Niemiecki pewnie już się nie zmieści. Quote
elmira Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Przedłużyłam o kolejne 2 tygodnie ogłoszenie na cafeanimal. Quote
Jagienka Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 elmira napisał(a):Przedłużyłam o kolejne 2 tygodnie ogłoszenie na cafeanimal. Dziękujemy :loveu: Quote
Recommended Posts