marysia55 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 a ja sobie hycnę z Drwalem na pierwszą i pokaże chłopaka światu :p:p:p Quote
wilczyca Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 dopiero dziś zamówiłam jedzonko dla Drwala :oops: przepraszam za opóźnienie, ale to nie było zależna ode mnie :oops: Quote
karusiap Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 wilczyca napisał(a):dopiero dziś zamówiłam jedzonko dla Drwala :oops: przepraszam za opóźnienie, ale to nie było zależna ode mnie :oops: Bardzo dziekujemy:loveu:skonczylo sie juz faktycznie...tez nie pomyslalam,zeby wczesniej dac znac... Quote
Jagienka Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='wilczyca']dopiero dziś zamówiłam jedzonko dla Drwala :oops: przepraszam za opóźnienie, ale to nie było zależne ode mnie :oops: wilczyco :loveu: Quote
marysia55 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 AMIGA napisał(a):Upsssssssssss ja nawet nie wiedziałam, że robię takie idiotyczne miny przy tych czułościach:oops: Ale Cioteczki i tak mają podziwiać amanta a nie obcałowywaną kochana, żebyś Ty widziała jakie ja robiłam miny ( których wcześniej nie widziałam:evil_lol:) jak byłam z Irenką w Niepołomicach u psiaków krzyczkowskich. Gdybym nie miała zdjęć w zyciu bym nie uwierzyła :evil_lol: że takie potrafię. Spoko, wszystkie tak mamy jak rozmawiamy z psami, zwłaszcza gdy mówimy im, że są piękne, mądre i kochane :loveu: Quote
majku33krakow Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 idziemy na spacer,wieki mnie tu nie było Quote
AMIGA Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 A ja dzisiaj po południu zawożę do hotelu sznaucerkę ze schroniska. Ale nie omieszkam wziąć Drwalika na spacerek z czułościami. Szepnę mu do całego uszka, że go wszyscy pozdrawiają :p Quote
terra Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 I co? Wymiziała się cioteczka z Drwalem za wszystkie czasy? Quote
AMIGA Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Oj wymiziała, wymiziała. On już po rękach całuje jak się mu przypina smycz. Tak się cieszy na spacer.:loveu: Quote
marysia55 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 eehhh , to sie nazywa sprawiedliwość :cool3: od nas go pozdrowiła, a całusy tylko Ona zbierała (wiem :diabloti: zaraz powie, że tez możemy pojechać i całować sie z Drwalem :lol:) Quote
AMIGA Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 marysia55 napisał(a): (wiem :diabloti: zaraz powie, że tez możemy pojechać i całować sie z Drwalem :lol:) Święte słowa, święte słowa. A wczoraj do Pana Tomka przyjechał jego znajomy (nota bene ma aż 8 psów) a my z Drwalikiem koło niego przechodziliśmy. Gość wyciągnął rękę do Drwalika, a on mu hoooop przednimi łapolami na klatę i z merdaniem ogonka nadstawiał się do mizianka. Ja zesztywniałam, pan Tomek zdrętwiały wydusił z siebie - uważaj, on czasem może capnąć. A pan powiedział, a niech capnie i miział naszego "wonnego" chłopaka dłuższą chwilkę. I wcale nie było żadnego capnięcia. Ale muszę tu jeszcze dodać, że Drwalik jako ten 100%-owy gentelman nie wykorzystał kobiety, mimo, że było już całkiem ciemno i byliśmy właściwie sam na sam na spacerku.:loveu: Quote
terra Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Pieski wyczuwają dobrych ludzi. Może Drwalik miał nadzieję, że dla Pana bez różnicy, 8 czy 9 ma piesków? Drwalik na pewno nie chce stracić reputacji gentelmana i nawet jakby miał na Ciebie AMIGA chrapkę, to zachowa się wzorowo.:lol: Quote
AMIGA Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 No wlaśnie usiłowałam panu wytłumaczyć, że 8, czy 9 psów to wlaściwie to samo, ale niestety nie udało mi się. Quote
terra Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Drwaliku, gdzieś jest twój człowiek, ale jeszcze nie wiemy gdzie.:shake: Quote
wilczyca Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 dziś powinno przyjść jedzonko dla chłopaków (mam na myśli też Apolla :oops:) Quote
Jagienka Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 [quote name='wilczyca']dziś powinno przyjść jedzonko dla chłopaków (mam na myśli też Apolla :oops:) wilczyco jestes nieoceniona!!! Napisz mi proszę na pw jak się odbywa zakup tej karmy i całą procedurę... może będziemy kupować na zmianę chociaż, bo jakoś tak się utarło... dziwnie, a też nie chcemy Cię obciążać... :oops::oops::oops: Quote
wilczyca Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Jagienka napisał(a):(....) Napisz mi proszę na pw jak się odbywa zakup tej karmy i całą procedurę... może będziemy kupować na zmianę chociaż, bo jakoś tak się utarło... dziwnie, a też nie chcemy Cię obciążać... :oops::oops::oops: NIE, NIC NIE POWIEM :obrazic::obrazic:, dla mnie to żaden problem, żadne obciążenie, ponieważ nie jeżdżę do hotelu to choć w ten sposób pomogę chłopakom. Jak nie będe mogła sprostać zadaniu to wówczas dam znać a puki co ...... :cool1: Quote
Jagienka Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 wilczyca napisał(a):(...) Jak nie będe mogła sprostać zadaniu to wówczas dam znać (...) Trzymam za słowo!!! :) Quote
AMIGA Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 wilczyca :loveu: A Drwalik, wg mnie ma mniej okrągłe boczki. Nie wiem, czy nie zacznę go dokarmiać, żeby chłopak dalej nie "marniał":evil_lol: Quote
Jagienka Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 AMIGA napisał(a): A Drwalik, wg mnie ma mniej okrągłe boczki. Nie wiem, czy nie zacznę go dokarmiać, żeby chłopak dalej nie "marniał":evil_lol: nu nu nu Z Drwalika robi się Nam zgrabniocha... może Drwalik w sam raz kogoś roczuli na amen... skoro jako baryłka tego nie zrobił... Quote
AMIGA Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Jagienka napisał(a):nu nu nu Z Drwalika robi się Nam zgrabniocha... może Drwalik w sam raz kogoś roczuli na amen... skoro jako baryłka tego nie zrobił... Kogoś już rozczulił - np mnie :oops: i to na amen. Kupcie mi tylko doemk z ogródkiem:evil_lol: Quote
marysia55 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 AMIGA napisał(a):Kogoś już rozczulił - np mnie :oops: i to na amen. Kupcie mi tylko doemk z ogródkiem:evil_lol: AMIGA, jak dorobie sie fortuny albo dostanę jakis spadek to adoptuje Ciebie i wszystkie ślepaczki z dogomanii. Obiecuje, że na pewno nie będziemy sie nudzić :evil_lol: Quote
elmira Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 marysia55 napisał(a):AMIGA, jak dorobie sie fortuny albo dostanę jakis spadek to adoptuje Ciebie i wszystkie ślepaczki z dogomanii. Obiecuje, że na pewno nie będziemy sie nudzić :evil_lol: Marysiu, nie zapominaj o mnie!!!:razz: Quote
marysia55 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='elmira']Marysiu, nie zapominaj o mnie!!!:razz: elmirko, oczywiście, że Ciebie też wezmę pod uwagę .... "bo do szczęscia trzeba trojga" Quote
terra Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='marysia55']elmirko, oczywiście, że Ciebie też wezmę pod uwagę .... "bo do szczęscia trzeba trojga" ...ale nie zaszkodzi i więcej ;) Quote
Recommended Posts