Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wilczyca napisał(a):
dopiero dziś zamówiłam jedzonko dla Drwala :oops: przepraszam za opóźnienie, ale to nie było zależna ode mnie :oops:

Bardzo dziekujemy:loveu:skonczylo sie juz faktycznie...tez nie pomyslalam,zeby wczesniej dac znac...

Posted

AMIGA napisał(a):
Upsssssssssss ja nawet nie wiedziałam, że robię takie idiotyczne miny przy tych czułościach:oops: Ale Cioteczki i tak mają podziwiać amanta a nie obcałowywaną

kochana, żebyś Ty widziała jakie ja robiłam miny ( których wcześniej nie widziałam:evil_lol:) jak byłam z Irenką w Niepołomicach u psiaków krzyczkowskich. Gdybym nie miała zdjęć w zyciu bym nie uwierzyła :evil_lol: że takie potrafię. Spoko, wszystkie tak mamy jak rozmawiamy z psami, zwłaszcza gdy mówimy im, że są piękne, mądre i kochane :loveu:

Posted

A ja dzisiaj po południu zawożę do hotelu sznaucerkę ze schroniska. Ale nie omieszkam wziąć Drwalika na spacerek z czułościami. Szepnę mu do całego uszka, że go wszyscy pozdrawiają :p

Posted

eehhh , to sie nazywa sprawiedliwość :cool3: od nas go pozdrowiła, a całusy tylko Ona zbierała (wiem :diabloti: zaraz powie, że tez możemy pojechać i całować sie z Drwalem :lol:)

Posted

marysia55 napisał(a):
(wiem :diabloti: zaraz powie, że tez możemy pojechać i całować sie z Drwalem :lol:)

Święte słowa, święte słowa.
A wczoraj do Pana Tomka przyjechał jego znajomy (nota bene ma aż 8 psów) a my z Drwalikiem koło niego przechodziliśmy. Gość wyciągnął rękę do Drwalika, a on mu hoooop przednimi łapolami na klatę i z merdaniem ogonka nadstawiał się do mizianka. Ja zesztywniałam, pan Tomek zdrętwiały wydusił z siebie - uważaj, on czasem może capnąć. A pan powiedział, a niech capnie i miział naszego "wonnego" chłopaka dłuższą chwilkę. I wcale nie było żadnego capnięcia.

Ale muszę tu jeszcze dodać, że Drwalik jako ten 100%-owy gentelman nie wykorzystał kobiety, mimo, że było już całkiem ciemno i byliśmy właściwie sam na sam na spacerku.:loveu:

Posted

Pieski wyczuwają dobrych ludzi. Może Drwalik miał nadzieję, że dla Pana bez różnicy, 8 czy 9 ma piesków?
Drwalik na pewno nie chce stracić reputacji gentelmana i nawet jakby miał na Ciebie AMIGA chrapkę, to zachowa się wzorowo.:lol:

Posted

[quote name='wilczyca']dziś powinno przyjść jedzonko dla chłopaków (mam na myśli też Apolla :oops:)
wilczyco jestes nieoceniona!!!
Napisz mi proszę na pw jak się odbywa zakup tej karmy i całą procedurę... może będziemy kupować na zmianę chociaż, bo jakoś tak się utarło... dziwnie, a też nie chcemy Cię obciążać... :oops::oops::oops:

Posted

Jagienka napisał(a):
(....)
Napisz mi proszę na pw jak się odbywa zakup tej karmy i całą procedurę... może będziemy kupować na zmianę chociaż, bo jakoś tak się utarło... dziwnie, a też nie chcemy Cię obciążać... :oops::oops::oops:

NIE, NIC NIE POWIEM :obrazic::obrazic:, dla mnie to żaden problem, żadne obciążenie, ponieważ nie jeżdżę do hotelu to choć w ten sposób pomogę chłopakom. Jak nie będe mogła sprostać zadaniu to wówczas dam znać a puki co ...... :cool1:

Posted

AMIGA napisał(a):

A Drwalik, wg mnie ma mniej okrągłe boczki. Nie wiem, czy nie zacznę go dokarmiać, żeby chłopak dalej nie "marniał":evil_lol:

nu nu nu
Z Drwalika robi się Nam zgrabniocha... może Drwalik w sam raz kogoś roczuli na amen... skoro jako baryłka tego nie zrobił...

Posted

Jagienka napisał(a):
nu nu nu
Z Drwalika robi się Nam zgrabniocha... może Drwalik w sam raz kogoś roczuli na amen... skoro jako baryłka tego nie zrobił...

Kogoś już rozczulił - np mnie :oops: i to na amen. Kupcie mi tylko doemk z ogródkiem:evil_lol:

Posted

AMIGA napisał(a):
Kogoś już rozczulił - np mnie :oops: i to na amen. Kupcie mi tylko doemk z ogródkiem:evil_lol:

AMIGA, jak dorobie sie fortuny albo dostanę jakis spadek to adoptuje Ciebie i wszystkie ślepaczki z dogomanii. Obiecuje, że na pewno nie będziemy sie nudzić :evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
AMIGA, jak dorobie sie fortuny albo dostanę jakis spadek to adoptuje Ciebie i wszystkie ślepaczki z dogomanii. Obiecuje, że na pewno nie będziemy sie nudzić :evil_lol:

Marysiu, nie zapominaj o mnie!!!:razz:

Posted

[quote name='marysia55']elmirko, oczywiście, że Ciebie też wezmę pod uwagę .... "bo do szczęscia trzeba trojga"

...ale nie zaszkodzi i więcej ;)