terra Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 marysia55 napisał(a): terra czy nie rozbrykałaś sie za bardzo??? :evil_lol: chyba wyobraźnia za mocno ruszyła do przodu :p:p:p Oooo, przepraszam, marzyć nie wolno.;) A może to nie są marzenia:loveu: Quote
Jagienka Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Z tym całowaniem to szczerze powiem, że nie pamietam żeby po buzi mnie polizał, ale za to całuje jak gentelman po dłoniach :):loveu: Bez przysmaków! elmira, dziękujemy :Rose: terra w pon napisze wszytskie potwierdzenia wpłat, na konto wole wchodzić ze służbowego komputera, wydaje mi się byc bezpieczniejszy :) Quote
elmira Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Quote
terra Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Jagienka, oczywiście, wszystko w swoim czasie. Widzisz marysia55, Drwal to gentelman starej daty. Nie jest namolny na pierwszych randkach, czeka stosownej chwili;) Quote
Jagienka Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Doszły pieniążki od terry :loveu: 36,10 zł i 17 zł. Oraz 50 zł od Dorot131 :loveu: W imieniu psiego dżentelmena przekazuję całuski w rączki kochanym cioteczkom. :Rose: Quote
AMIGA Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 No to ja już teraz wszystko wiem, wszystko rozumiem :multi: Drwal po prostu lubi puszyste panie. Dostalam dzisiaj buziaka i w szyję i w usta. Nie, żeby to było jakieś nachalne. To było wtedy, jak nas nikt nie widział :p Właściwie to było chyba podziękowanie, bo najpierw byliśmy "na grandzie" na śliwkach, potem podjadł trochę perzu. Chipsów żabkowych dzisiaj nie znaleźliśmy. Była jedna żywa żabka, ale Drwalik jej nie zdołał upolować. A podobno przez żołądek do serca u chłopów, no nie? Quote
terra Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Drwal Ci dziękował za żabie chipsy, czy prosił o jeszcze:lol: No chyba, że mu się tak spodobała sałatka perzowa. Śliwki jada z pestkami czy wypluwa? A ,że mu cioteczka do gustu przypadła, to i buzi słodziak dał. Quote
AMIGA Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Śliwki jada bez pestek, turla też orzechy, ale ich nie rozgryza. Pewnie, że mu przypadlam do gustu i choć nie miałam dzisiaj dla niego żadnych smakołyków (bo mi zabroniłyście :mad::placz:) to on i tak mnie kocha :loveu: Quote
marysia55 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 terra napisał(a):Widzisz marysia55, Drwal to gentelman starej daty. Nie jest namolny na pierwszych randkach, czeka stosownej chwili;) no właśnie widzę :crazyeye: i z podziwu nie moge wyjść, że jeszcze takie chłopy są na tej ziemi :lol::lol:. Terra poznałaś sie na chłopaku :evil_lol: Quote
terra Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Aż się łezka w oku kreci, że teraz na palcach jednej (no może dwóch) ręki takich facetów można policzyć.:evil_lol: Fajnie by było, gdyby Drwalik zbierał orzechy dla cioteczki AMIGI:p Quote
marysia55 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='terra']Aż się łezka w oku kreci, że teraz na palcach jednej (no może dwóch) ręki takich facetów można policzyć.:evil_lol: [B]Fajnie by było, gdyby Drwalik zbierał orzechy dla cioteczki AMIGI:[/B]p[/QUOTE] oj nie wiem, czy chciałby się ciotką AMIGA podzielić orzeszkami :evil_lol: Quote
AMIGA Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Chyba by też głośno krzyczał, że cioteczce Amidze nie wolno takich rzeczy zjadać, bo ją tzreba odchudzać i pewnie zapraszałby mnie na chipsy żabkowe:roll: Quote
terra Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Widzisz, widzisz, to mądrala. Wie co dobre dla ulubionej cioteczki;) Quote
AMIGA Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Jutro rano się będę z "gentelmantlem" widziała. Czy mam mu coś od Cioteczek powiedzieć? Quote
terra Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Proszę, szepnij mu cioteczko na uszko, że go kochamy :loveu: Quote
marysia55 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='AMIGA']Jutro rano się będę z "gentelmantlem" widziała. Czy mam mu coś od Cioteczek powiedzieć?[/QUOTE] nie tylko szeptaj to co terra podpowiada, ale i wymiziaj cwaniaka za uszami. Pewnie to lubi :lol: Quote
terra Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 O mizianiu nawet nie wspominałam, bo wygląda na to, że cioteczka AMIGA też zakochana i do rękoczynów na bank dojdzie:evil_lol: Quote
Jagienka Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Ciocia AIMIGA wypieszczochała, dała sobie wylizać ręce do łokci, przekazała calusy od ciotek, ale nie oddałam mojego cuda AMIDZE, porwalam moje słoneczko i w podskokach umkneliśmy by pobyć troszkę sam na sam... Dzisiaj też się czesaliśmy, łaziliśmy po mokrej trawie, zwiedzalismy różne dzikie zkamarki... i wiecie co... Drwal dale całusy w buzie tylko trzeba mu tę buzię udstępnić :evil_lol: Kucnęłam obok niego i dostałam całusa, ale to nie wszytsko... ten mało delikatny Drwal, który iska adzemice namietnie ciuchy... bardzo delikatnie wylizał mi dokładnie cały listek ucha... powiedziałabym nawet, że był przy tym troszkę zdziwiony i nad wyraz ostrożny :lol: Quote
AMIGA Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 No właśnie - dobrze, że się przyznalaś Jagienko.:mad: Zabrali mi dzisiaj jedynego prawdziwego mężczyznę w moim życiu :-( Ale ja mu we wtorek i tak opowiem kto go tak najbardziej kocha ;) Quote
terra Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Kochania nigdy za wiele:lol: I wychodzi na to, że Drwal lubi kobiety i je adoruje, z czułością i uwagą. Słodziak kochany:loveu: Quote
AMIGA Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 A mówiłam, że gentelmantel daje buziaki? Jagienka nie chciała się po prostu przyznać ;) Quote
marysia55 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='AMIGA']A mówiłam, że gentelmantel daje buziaki? Jagienka nie chciała się po prostu przyznać ;)[/QUOTE] albo nie chciała sie do tego przyznać, albo chciała te upodobania Drwala zachować tylko dla siebie . Trzeba koniecznie przesłuchać ciotkę Jagienkę na tę okoliczność :cool1: Quote
AMIGA Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 To ja się przyznam, bo i tak się wyda:oops: Bylysmy dzisiaj znowu w hotelu, bo miałyśmy wizytę ludzi zainteresowanym innym naszym psiakiem - Brokiem. A ponieważ byłyśmy za wcześnie, to agamika wzięła na spacer Korę, a ja oczywiście Drwalika. Drwal adorował Korę, nie powiem że i mnie nie obcalowywał :loveu: Były oczywiscie przekąski - śliweczki, chipsy żabkowe, a na deser orzeszek. Ciiiiiiii no wiem, że orzechy są kaloryczne, ale za to są bardzo zdrowe. Muszę pochwalić jagienkę - Drwalik był pięknie wyczesany. Amant jak się patrzy :loveu: Quote
Recommended Posts