terra Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Dobrze, że są cioteczki które miziają Drwala i on czuje, że jest kochany:loveu: Na konto Drwala i Apolla wpłaciłam 17 zł. z bazarku roślinnego od coma95 z FO. Dziękuję za udział w bazarku i pomoc psiakom:loveu: Quote
marysia55 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Drwalik a teraz tylko wirtualny spacerek, to przynajmniej nie dostanę zadyszki :evil_lol: Quote
terra Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Chodź i ze mną Drwaliku na wirtualny spacer. Quote
terra Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Gdzie się podziały cioteczki wyprowadzające na wirtualne spacerki? Drwal czeka na swoją szansę. Quote
majku33krakow Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 to ja zapraszam na wirtualny spacer drwala Quote
marysia55 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 majku33krakow napisał(a):to ja zapraszam na wirtualny spacer drwala w końcu i wujek majku33 ruszył tyłek :evil_lol:. Tylko nie wiem czy Drwal lubi facetów. On chyba preferuje kobiety :loveu: Quote
Dorot131 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 kazdy spacerek jest wskazany, a ja dodam ze przelalam grosik na kawaleczek drwalowego dachu nad glowa Quote
marysia55 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 fona napisał(a):Jak stoicie z kasą? jak zwykle zawsze do tyłu :roll::placz: Quote
AMIGA Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Drwaliś dzisiaj został wymiziany osobiście przeze mnie. Oczywiście wydarł mnie na spacerek pod górkę. Zziapaliśmy się obydwoje. Dobrze, że co chwilkę on się zatrzymuje i podstawia się do mizianka, albo się zatrzymuje, żeby wyniuchać i skonsumpcjowac jakąś padnięta i wyschniętą na wiórek żabkę albo innne, równie smaczne badziejstwo :cool3:. Pewnie, biedactwo na diecie, to musi się jakoś dokarmiać . Ale wydaje mi się, że mu się trochę boczki zwęziły. Nie wiem, czy to tylko moje pobożne życzenie, czy tak jest naprawdę:p Quote
terra Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ja nie wiem cioteczko, czy Ty możesz mu pozwalać na boczku kąski podjadać?:shake: Quote
AMIGA Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ale w takiej wyschniętej na wiór żabie to ani grosika kalorii nie ma Quote
terra Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 AMIGA napisał(a):Ale w takiej wyschniętej na wiór żabie to ani grosika kalorii nie ma Biedny Drwalik, bezkaloryczne żabki jada.:razz: Quote
Cudak Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1170/wyeksploatowana-suka-basseta-z-ropomaciczem-potrzebne-na-leczenie-karme-146654/ Przepraszam za OT Quote
Jagienka Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Dzisiaj byłysmy z karusiap u Drwala. Ja wróciłam z urlopu wczesniej, a karusiap mimo, że powinna się uczyć nie mogła odmowic Naszym chłopakom (Drwal, Apollo, Amik i Max) sobotniej wizyty. Drwalątko zostało wycałowane wymiziane i wyczesane, chociaz odnoszę wrażenie, że im bardziej go czesze ty bardziej z niego to pierze wypada :mad: I co mnie wzruszyło :oops: jak schylałam się po pęki wyczesanej sierści to Drwal tak podszedł jakby chcial pozostac niezauwazony i baaardzo delikatnie (sic!) położył mi łeb na ramieniu i się normalnie przytulił... moje kochanie, jak ja bym chciała juz nie musiec zamykać za Nim tego kojca... żeby tak się mógł wtulać w swojego człowieka kiedy by tylko zapragnął :placz: Quote
AMIGA Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Bo Drwaliś stał się misiaczkiem przytulaczkiem:loveu:. Aż niesamowita jest ta jego przemiana :loveu: Quote
terra Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Słodziak kochany:loveu: a buzi czasem nie daje? Quote
marysia55 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='terra']Słodziak kochany:loveu: a buzi czasem nie daje? terra czy nie rozbrykałaś sie za bardzo??? :evil_lol: chyba wyobraźnia za mocno ruszyła do przodu :p:p:p Quote
elmira Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Od poniedziałku porobię Drwalowi ogłoszenia. Mogę??? Rozwaliłaś mnie Jagienka. Spociły mi się oczy, po raz kolejny przy Drwalu. Quote
marysia55 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='elmira']Od poniedziałku porobię Drwalowi ogłoszenia. Mogę??? Rozwaliłaś mnie Jagienka. Spociły mi się oczy, po raz kolejny przy Drwalu. wyjdę troche przed szereg i powiem " możesz, możesz" może akurat będziesz miała szczęśliwą rękę do Drwala. Ta chęć wtulania sie w człowieka jest na prawdę wzruszjąca :loveu: Quote
marysia55 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 elmira napisał(a):Marysia :) a kogo sie o tej porze spodziewałaś :evil_lol: wszystkie normalne ciotki poszły spać :diabloti: Quote
elmira Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 A daj Boże, żeby chłopak poszedł do domu :) Quote
Recommended Posts