Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagienka napisał(a):
Aaaaaa Drwal dzisiaj w Dzienniku....
Dziękujemy... dzizus, aż mi serce mocniej zabiło... :oops:

Jagienka, kurczę nie kupuje Dziennika ( bo myslę , że chodzi o gazetę) nie mogłabys zeskanować tego artykułu i wkleić go na wątek. Plissssss

Posted

Ty Asior to działasz jak te "Brygady Tygrysa", jestes szybsza niż " Błękitny grom". W każdym razie baaaaardzo dziekuję, miło popatrzec na znanego sobie faceta :evil_lol::evil_lol:

Posted

wilczyca napisał(a):
a jaki on szczęśliwy na tym zdjęciu :lol:. Jedzonko doszło :hmmmm::hmmmm: ??

czemu nikt nie odpowiedział na to pytanie, przecież mamy świadomość, że nasza wilczyca to głowny zaopatrzeniowiec Drwala :evil_lol: Drwal masz szczęście, że masz wilczycę u swojego boku :loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):

( ...... ) nasza wilczyca to głowny zaopatrzeniowiec Drwala :evil_lol: Drwal masz szczęście, że masz wilczycę u swojego boku :loveu:

marysia nie pesz mnie :oops:

Posted

wilczyca napisał(a):
marysia nie pesz mnie :oops:

ależ kobieto:loveu:, nie było moim zamiarem ani Cię peszyć, ani kokietować ... to co napisałam to szczera prawda. Ja wiem, że bohaterowie z reguły są skromni dlatego napisałam to co napisałam, tak dyktowało mi serce :p:p:p:p

Posted

karusiap napisał(a):
Doszlo i to dwa worki:crazyeye:
( ...... )

uuuffff to dobrze :p, ponieważ Daren ma już troszkę lat, to ten drugi worek zamówiłam właśnie dla starszych psów i myślę że na taką karmę trzeba będzie i jego i Apolla "przestawić" i "nastawić" ;). Dawajcie mi znać jak się będzie jedzonko kończyło OK??

Posted

wilczyca napisał(a):
mam nadzieję że kiedyś uda mi się poznać Drwala osobiście ;)

myślęze Drwal byłby szczęsliwy z nowej pary rak która by go wygłaskała :) straaaaszny pieszczoch z niego obecnie jest :loveu:

a tez zadne nasze opisy nie sa w stanie oddac, jaką radośc zycia ma w sobie ten psiak i jak wiele pozytywnej energii wbrew temu wszystkiemu co przezył z niego emanuje :loveu:

Posted

agamika ma rację, nie da się opisać tej euforii i radości jaką Drwal prezentuje... spacery z nim należą do jednych z najprzyjemniejszych w hotelu... nie ciagnie na smyczy, reaguje na każdy ruch smyczy, jak ja gdzieś nie chce iść to grzecznie drepce tam gdzie zasugeruję...

Ufa człowiekowi, który jest na drugim końcu smyczy... może ufac tylko jemu i swoim łapciom, żeby nie wydzwonić w nic... czasami go porywa radość i biegnie wtedy śmiało przed siebie lub się ładuje na jakiś pagórek :loveu:

Jak się go zacznie tarmosić, głaskać i całować to poddaje się w uśmiechem wszytskim pieszczotom, a jak się skończy to podskakuje radośnie, wymachuje łapami, macha ogonem i resztą tyłu :loveu:

Jest cudowny, boski i tak niewiele potrzebuje...

Obcowanie z tym psem to najczystsza forma radości!!!

Nie wymaga specjalnych zabiegów, łatwo go wyczesać, spacery jak juz pisałam to sama przyjemność... ot tylko kawałka ziemi sowjej, michy z jedzeniem (light :evil_lol:), wody... i człowieka do kochania i wyciągania w dalekie trasy...

I od tak dawna nikt nie jest w stanie mu tego dac... :placz: To przeciez tak niewiele...
Jeszcze się nie zdarzyło, żeby pomimo ogłaszania w różnych miejscach, bo juz przeciez miał szansę w gazetach (dziękujemy :loveu:), internecie, wiele plakatów Drwala ozdabiało miasto... nie zadzownił pzrez cały ten okres hotelowania Drwala ANI JEDEN TELEFON... ANI JEDEM MAIL...
NIC... nawet takich z głupimi pytaniami nie było... NIGDY...

SZOK... i nie wiadomo co robić, ten psiak ma przed soba jeszcze wiele lat życia... jeszcze tylke może dać od siebie innym, tylu rzeczy może nauczyć... :shake:

Posted

Jagienka napisał(a):
agamika ma rację, nie da się opisać tej euforii i radości jaką Drwal prezentuje... spacery z nim należą do jednych z najprzyjemniejszych w hotelu... nie ciagnie na smyczy, reaguje na każdy ruch smyczy, jak ja gdzieś nie chce iść to grzecznie drepce tam gdzie zasugeruję...

Ufa człowiekowi, który jest na drugim końcu smyczy... może ufac tylko jemu i swoim łapciom, żeby nie wydzwonić w nic... czasami go porywa radość i biegnie wtedy śmiało przed siebie lub się ładuje na jakiś pagórek :loveu:

Jak się go zacznie tarmosić, głaskać i całować to poddaje się w uśmiechem wszytskim pieszczotom, a jak się skończy to podskakuje radośnie, wymachuje łapami, macha ogonem i resztą tyłu :loveu:

Jest cudowny, boski i tak niewiele potrzebuje...

Obcowanie z tym psem to najczystsza forma radości!!!

Nie wymaga specjalnych zabiegów, łatwo go wyczesać, spacery jak juz pisałam to sama przyjemność... ot tylko kawałka ziemi sowjej, michy z jedzeniem (light :evil_lol:), wody... i człowieka do kochania i wyciągania w dalekie trasy...

I od tak dawna nikt nie jest w stanie mu tego dac... :placz: To przeciez tak niewiele...
Jeszcze się nie zdarzyło, żeby pomimo ogłaszania w różnych miejscach, bo juz przeciez miał szansę w gazetach (dziękujemy :loveu:), internecie, wiele plakatów Drwala ozdabiało miasto... nie zadzownił pzrez cały ten okres hotelowania Drwala ANI JEDEN TELEFON... ANI JEDEM MAIL...
NIC... nawet takich z głupimi pytaniami nie było... NIGDY...

SZOK... i nie wiadomo co robić, ten psiak ma przed soba jeszcze wiele lat życia... jeszcze tylke może dać od siebie innym, tylu rzeczy może nauczyć... :shake:

Tak bym chciała, żeby dostał druga szansę. Bo on ponownie zaufał człowiekowi.
Jak wytłumaczyć ludziom ile ten pies jest wart?

Posted

Aaaa oglądałam Drwalowi ostatnio pozostałości po uchu i najpierw zobaczyłam bliznę i sobie myślę "ja pierdziele ucho (kanał słuchowy - czy jak to się tam nazywa) mu zaszyli", ale grzebie dalej a to nie takie łatwe, bo sierść ma gęstą i się trzęsie ze szczęścia... ale doszukałam się w końcu "kanału słuchowego"... ma ucho tylko bez... ucha :-? tzn bez "małżowiny" :)

Posted

czy Drwal ma allegro?
jeśli nie, to może spróbuję mu zrobić - ostatnio ogłaszam innego ślepego psiaka i o dziwo jest zainteresowanie nim, może Drwalowi tez się poszczęści

Posted

[quote name='Selenga']czy Drwal ma allegro?
jeśli nie, to może spróbuję mu zrobić - ostatnio ogłaszam innego ślepego psiaka i o dziwo jest zainteresowanie nim, może Drwalowi tez się poszczęści
kochana Selenga :loveu:
agamika Nam czasami robi allegro, ale nie wiem czy Drwal ma aktualne... jak przybędzie to napisze na bank i jak nie ma to baaaaardzo byśmy prosiły Cię wtedy o pomoc :modla:

Posted

[quote name='Dorot131']co dzien zagladam czy moze cos nowego u piesia po ogloszeniu w dzienniku a tak po cichutku spytam czy doszly pieniazki
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Dorot131 :loveu::loveu::loveu:
Nie wchodziłam na konto, bo się nie spodziewałam taaaakiej neispodzianki.
Bardzo dziękuję :Rose: :Rose: :Rose:

Drwal dostał od cioci Dorot131 45 zł!!!!

Już lece napisać na Naszym ogólnym... bo własnie z karusiap sobie włosy z głowy wyrywamy za co czerwcowy hotel zapłacimy.

Jeszcze raz bardzo dziękuję :iloveyou: