terra Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Bazarek dla Drwala i Apolla: http://www.dogomania.pl/forum/f99/rosliny-do-ogrodu-na-hotel-dla-niewidomego-drwala-apolla-145027/ Quote
terra Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='majku33krakow']juz mam drwalika. To nie Drwalik :shake: Jeszcze jeden bazarek dla Drwala i Apolla: http://www.dogomania.pl/forum/f99/kwiaty-domowe-na-hotel-dla-niewidomego-drwala-apolla-do-5-wrzesnia-145063/#post12851767 Quote
majku33krakow Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='terra']To nie Drwalik :shake: Jeszcze jeden bazarek dla Drwala i Apolla: http://www.dogomania.pl/forum/f99/kwiaty-domowe-na-hotel-dla-niewidomego-drwala-apolla-do-5-wrzesnia-145063/#post12851767 wiem.nie moge go wstawic do sygnatury Quote
terra Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Lewym przyciskiem myszy zaczernij banerek, prawym kliknij kopiuj i wklej do sygnatury. Powodzenia Będzie Drwalik chodził na spacerki po dogo :lol: Quote
AMIGA Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Doniosę Wam jako ta życzliwa, że Drwalusiątko usiłowało dzisiaj rozebrać agamikę. Rozpoczął od szalika , ale dalej ta niedobra mu się nie dała rozebrac :evil_lol: Quote
epe Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobre!! Tego się ciotka Aga zapewne nie spodziewała!:evil_lol: To dobrze wyczułam,że Drwalikowi kobita potrzebna;) Quote
majku33krakow Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 terra napisał(a):Lewym przyciskiem myszy zaczernij banerek, prawym kliknij kopiuj i wklej do sygnatury. Powodzenia Będzie Drwalik chodził na spacerki po dogo :lol: wgrac mi sie niechce Quote
tamb Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Majku, najedź myszką na banerek, który Ci się podoba i kliknij prawym przyciskiem. Kiedy zobaczysz spis różnych możliwości, kliknij lewym przyciskiem "kopiuj". Wejdź w panel użytkownika i kliknij lewym przyciskiem "edytuj sygnaturę", prawym przyciskiem kliknij na białym polu, na którym chcesz coś wstawić (takim, jak piszesz post). Kiedy zobaczysz różne możliwości, prawym przyciskiem kliknij "wklej".Pojawi się wybrany banerek, kliknij lewym przyciskiem "zapisz sygnaturę". Powinno się udać. Quote
Asior Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='AMIGA']Doniosę Wam jako ta życzliwa, że Drwalusiątko usiłowało dzisiaj rozebrać agamikę. Rozpoczął od szalika , ale dalej ta niedobra mu się nie dała rozebrac :evil_lol: a dziwicie się??? Kto NORMALNY :cool3: nosi szalik w lecie :stupid: ogólnie wiadomo, ze agamika nie jest normalna, (jak my wszyscy zresztą) więc ..... :razz: Quote
marysia55 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Jagienka, a co to za chudzinka :evil_lol: na tych zdjęciach z Drwalem :p Quote
AMIGA Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Asior napisał(a):a dziwicie się??? Kto NORMALNY :cool3: nosi szalik w lecie :stupid: ogólnie wiadomo, ze agamika nie jest normalna, (jak my wszyscy zresztą) więc ..... :razz: Po pierwsze primo rano wcale nie było lata, a po drugie primo to taki cieniutki, ozdobny szaliczek. Quote
Asior Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 AMIGO KOCHANA... a ja się będe upierać, przy tym, ze aktualnie jest lato :eviltong: Quote
terra Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='AMIGA']Doniosę Wam jako ta życzliwa, że Drwalusiątko usiłowało dzisiaj rozebrać agamikę. Rozpoczął od szalika , ale dalej ta niedobra mu się nie dała rozebrac :evil_lol: Słodziak, dba żeby się agamika nie przegrzała:lol: Quote
Jagienka Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 marysia55 napisał(a):Jagienka, a co to za chudzinka :evil_lol: na tych zdjęciach z Drwalem :p Aaaaa taka jedna :oops: Quote
majku33krakow Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Asior napisał(a):a dziwicie się??? Kto NORMALNY :cool3: nosi szalik w lecie :stupid: ogólnie wiadomo, ze agamika nie jest normalna, (jak my wszyscy zresztą) więc ..... :razz: ten szalik to jest chyba cieniutka chusta zwana apaszką Quote
marysia55 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Jagienka napisał(a):Aaaaa taka jedna :oops: no zdrać tajemnicę :cool3: mnie tylko chodzi o jej bezpieczeństwo. Drwal kawał chłopa i podejrzewam , że waży więcej niż ona . Jak pociagnie to kobitka może byc w niebezpieczeństwie :evil_lol: może trzeba ją jakoś dociążyć :diabloti: Quote
terra Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Drwal to gentelman, kobiecie krzywdy nie zrobi :shake:;) Quote
Jagienka Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [quote name='terra']Drwal to gentelman, kobiecie krzywdy nie zrobi :shake:;) Dokładnie tak :lol: A my tam wszystkie takie i dajemy sobie rade... A na zdjęciach to akurat ja, tylko nie chciałam sie przyznać do potraganych spodni :oops:;) Quote
AMIGA Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='Jagienka']Dokładnie tak :lol: A my tam wszystkie takie i dajemy sobie rade... :oops:;) Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dzięki Jagienko :loveu: Quote
marysia55 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 no to jak ja bym sie tam kiedys z wami wybrała to chyba za bardzo bym sie wyrózniała w tłumie :roll::diabloti: Quote
majku33krakow Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 marysia55 napisał(a):no to jak ja bym sie tam kiedys z wami wybrała to chyba za bardzo bym sie wyrózniała w tłumie :roll::diabloti: :evil_lol:mysle ze serce czasami tez kazdy by wzioł pod uwage Quote
marysia55 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 majku33krakow napisał(a)::evil_lol:mysle ze serce czasami tez kazdy by wzioł pod uwage świetna riposta majku33, serce tez mam duże jak i pozostałe części ciała :evil_lol: Quote
Recommended Posts