Jagienka Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='wilczyca']a jak "stoją" z żarełkiem (znaczy się psiaki) potrzeba dostarczyć ;) wilczyca :loveu:, Pan Tomek nie odbiera, jak uda mi się z nim skontaktowac to napiszę. [quote name='terra']Bazarek dla Drwala: http://www.dogomania.pl/forum/f99/portfeliki-dakine-oryginalne-nowe-na-utrzymanie-w-hotelu-drwala-do-144013/#post12779477 terra baaardzo dziękujemy :modla: Nasze bazarki jakoś w miejscu staneły :sad: nie ma ruchu.... Quote
terra Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Może uda się sprzedać na bazarku i wpadnie parę groszy. Cioteczki proszę, podrzućcie czasem bazarek. Quote
marysia55 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 terra napisał(a):Może uda się sprzedać na bazarku i wpadnie parę groszy. Cioteczki proszę, podrzućcie czasem bazarek. podrzuciłam :evil_lol: i będę pilnować :p Quote
terra Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 marysia55 napisał(a):podrzuciłam :evil_lol: i będę pilnować :p Dziękuję :loveu: Quote
marysia55 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 no i co, nasze Drwalicho zrzuciło parę deko na lato :cool3: Quote
terra Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Jeden portfel sprzedany.:p Będzie kaska dla Drwala. Quote
Jagienka Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='terra']Jeden portfel sprzedany.:p Będzie kaska dla Drwala. Hura :multi: Powolutku zbieramy na lipiec... wilczyco, karma jeszcze jest :) Quote
Dorot131 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 zaraz robie przelew z bazarku i jeszcze grosik dorzuce Quote
Dorot131 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 terra prosze podaj na priv adres bo nie moge zrobic przelewu Quote
terra Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Dorot131, pw z adresem wysłane. U mnie całe popołudnie była burza, lało i gradem waliło.:roll: Nie mogę wtedy używać netu, bo pioruny biją po słupach energetycznych i niestety można stracić ruter lub komputer, co mnie się już niestety zdarzyło:mad: Drwal nadal czeka na swój własny dom. Quote
Jagienka Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Oj ja też kiedyś tak straciłam komputer i jak jest burza, czy nawet się błyska to wyłaczam wsio z sieci... Ostatnio w hotelu było straszne zamieszanie związane z trzydniowym wolnym, było sporo obcych ludzi w hotelu i miałysmy okazję przetestować Drwala na obcych ludzi, mężczyzn starszych, młodszych, kobiety starsze i młodsze, palące i nie, siedzące, kucające, stojące, zainteresowane i te troche mniej... Słuchajcie, ten pies do Wszystkich podchodzi z tym swoim rozdziawionym w usmiechu pyskiem i się dopomina o pieszczoty, włazi w ludzi, ociera się, podbija pyskiem dłonie... jest taki uroczy i tak strasznie spragniony uwagi :placz:. Jedni Państwo byli oglądac psiaki i tak o pokazaliśmy im Drwala i gdyby nie to, że Państwo mają już psy to kto wie... Drwal się bardzi spodobał, do Pana, który siedział, podszedł wtulił się w niego, władował się w objęcia właściwie, pan go przytulił i tak sobie trwali... piękny widok. Niestety on przez to, że nie widzi i nie słyszy ma uniemożliwiony właściwie odbiór sygnałów od innych zwierząt i troche się boimy jakby się to mogło skończyć, bo zaczepiony Drwal raczej nie da sobie w kasze dmuchać. Quote
tamb Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Jagienka, mnie się wydaje, że on słyszy. Wczoraj wyprowadziłam go na długiej linie i kiedy był oddalony, wołałam i klaskałam w dłonie a Drwal przychodził. Powtarzałam to wielokrotnie, Drwal przychodzi na zawołanie. Quote
Jagienka Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 tamb napisał(a):Jagienka, mnie się wydaje, że on słyszy. Wczoraj wyprowadziłam go na długiej linie i kiedy był oddalony, wołałam i klaskałam w dłonie a Drwal przychodził. Powtarzałam to wielokrotnie, Drwal przychodzi na zawołanie. No własnie Nam też się wydaje, że nie jest tak, że on kompletnie nic nie widzi i kompletnie nic nie słyszy... ale ma te zmysły przytłumione, ze wzrokiem jest gorzej niż ze słuchem... Widzi np. błysk flesza jak sie robi zdjęcia, tylko czy to wystarczy, żeby sie komunikowac z innym zwierzakiem? Kore kiedyś hapsnął za ogon i wyrwał jej troche sierści... obstaję za jedynactwem Drwala ;) Quote
zdwrdwd Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Zapraszamy na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/mega-bazar-ksiazki-gadzety-nowe-zabawki-plyty-inne-na-krk-do-29-viii-144433/#post12810148 Quote
Dorot131 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 terra dziekuje za adres przelew zrobiony Quote
terra Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Byłoby cudownie, gdyby Drwal jednak nie był całkiem głuchy i niewidomy. Kochany psiak, jak potrafi się cieszyć życiem :loveu:mimo wszystko. Dorot131, dziękuję, czekam:lol: Quote
Gosiapk Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ciocia Gosia melduje się na posterunku Drwalikowym Quote
marysia55 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Gosiapk napisał(a):Ciocia Gosia melduje się na posterunku Drwalikowym ciocia Marysia również :lol: Quote
terra Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Przelałam na konto Drwala 40,40 zł. z bazarku od Dorot131 Dziękuję za udział w bazarku i pomoc Drwalowi:loveu: Quote
Gosiapk Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 marysia55 napisał(a):ciocia Marysia również :lol: Witamy Ciocię Marysię :) Quote
Dorot131 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 terra - adres ten co w przelewie pisze na watku poniewaz nie potrafie prywatnej wiadomosci wyslac Quote
terra Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Dorot131 napisał(a):terra - adres ten co w przelewie pisze na watku poniewaz nie potrafie prywatnej wiadomosci wyslac OK, wczoraj przesyłka poszła, dzisiaj powinna być u Ciebie. Daj znać jak dojdzie. A co tam nowego u Drwala, jak znosi upały? Quote
Jagienka Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Drwalątko mieszka pod zadaszoną wiatą, więc upały mu bardzo nie doskwierają. Dzisiaj byliśmy na spacerze z czesaniem... baaaaardzo był zainteresowany co mu tam majstruje, a jak przestało mu sie podobał zabrał mi szczotkę i nie puścił dopóki nie obiecałam, że juz nie będę :evil_lol: Quote
terra Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 To mądrala z niego :evil_lol: Pewnie uznał, że cioteczka mu zbyt dużo futra wyczesze i będzie mu zimno, w zimie :cool3: Quote
Recommended Posts