marysia55 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Gosiapk napisał(a):Ale mądrala z Drwalka :cool3: mądrala to mało powiedziane. On jest bardziej przebiegły niż cioteczka Jagienka :evil_lol:. Tutaj na wątku już nie jedne ekscesy odchodziły :diabloti: Biedaczysko nie ma tylko szczęścia do ludzi chociaż bardzo ich kocha :loveu: Quote
epe Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Zobaczcie -znalazłam dziewczynę dla Drwala:lol: Z Orzechowców -też domku szuka! Gdyby się znalazł ktoś najwspanialszy na świecie i przygarnął taką parkę bezuchów - to myślę,że ci co w cuda nie wierzą zmienili by zdanie;) Quote
marysia55 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 razem to mieliby dwa uszyska, może komuś sie spodobają w tandemie :loveu: epe ale wynazłaś dziewczynkę dla naszego Drwala. Jak ona straciła to swoje ucho??? Quote
epe Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 A tu ją znalazłam;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/nie-mam-ucha-bede-cie-bardzo-kochac-czarnulka-brita-z-orzechowcow-144266/ Straciła ucho w schronisku:placz: Quote
marysia55 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 faktycznie biedna, a jednoczesnie taka radosna i kochana :loveu: Quote
epe Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 A nasz Drwalik,to nie radosny? Prawdę powiedziawszy,ja uważam,że tak dobrze,jak z dziewczynami,to on nawet we własnym domu mieć nie będzie:evil_lol: Przychodzą ciągle fajne laski,starają się o względy,czochrają i czują respekt przy tym:evil_lol: -dla faceta to jak w raju:lol: Ciotki- dogomanki strasznie psy rozpuszczają - taki mój Krystian np.Asiorka i inne,tylko głupot go nauczyły:diabloti: Już trzeci rok się zaczął,jak jest u siebie w domku,a jak w parku widzi młode dziewczyny,to zaraz do nich leci i się do miziania przystawia:evil_lol: Jakby mu w domu mało było:mad: Chłop,to chłop -młode takim tylko w głowie:cool3: Quote
majku33krakow Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 czy wy nie uwazacie zeby drwala nie wydawac nikomu?w hotelu ma dobrze,a jak ktos go weznie i zrobi mu krzywde np w lesie nie daj boze uwiaze,to sobie tego nie darujecie a tak to jedzenie ma,ciotki kochajace go tez,spacerki ma,poco psa narazac?.to tylko moje zdanie takie jest.nie pogryzcie mnie pliss. Quote
marysia55 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='epe']Przychodzą ciągle fajne laski,starają się o względy,czochrają i czują respekt przy tym:evil_lol: -dla faceta to jak w raju:lol:jak w parku widzi młode dziewczyny,to zaraz do nich leci i się do miziania przystawia:evil_lol:Jakby mu w domu mało było:mad: Chłop,to chłop -młode takim tylko w głowie:cool3: 'dobze godos ciotka' jak nic trza krótko trzymać :evil_lol: ale Drwalowi odpuścimy, no chyba że sie na piwo urwie :diabloti: to juz się nie godzi :razz: Quote
agamika Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 ojjj .... puszki z piwa drwal namiętnie z poboczy zbiera :evil_lol: .. wiec być może na samo piwo chętnie by się urwał :eviltong: Quote
epe Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 To czego Wy go ciotki tam uczycie? Rozumiem butelki po mineralnej,ale puszki po piwie? Ciekawa jestem skąd one się biorą?:evil_lol: Quote
AMIGA Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 agamika napisał(a):ojjj .... puszki z piwa drwal namiętnie z poboczy zbiera :evil_lol: .. I przegryzkę - padnięte zeschnięte zaby - może on jakiś Francuz z pochodzenia jest? :evil_lol: Quote
Jagienka Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 majku33krakow napisał(a):czy wy nie uwazacie zeby drwala nie wydawac nikomu?w hotelu ma dobrze,a jak ktos go weznie i zrobi mu krzywde np w lesie nie daj boze uwiaze,to sobie tego nie darujecie a tak to jedzenie ma,ciotki kochajace go tez,spacerki ma,poco psa narazac?.to tylko moje zdanie takie jest.nie pogryzcie mnie pliss. Hmmm pamiętasz, że utrzymanie psa w hotelu kosztuje? Troją się i dwoją tutaj ciotki i my, żeby opłacić każdy miesiąc. I my nie jestesmy tam na codzień, nie jestesmy w stanie mu poświęcać tyle czasu na ile zasługuje, Poza tym z takim myśleniem majku to żadnego psiaka byśmy nie wydały... i uwierz, że dom będziemy wybierać starannie, jak każdy, więc nic się nie bój. Quote
majku33krakow Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Jagienka']Hmmm pamiętasz, że utrzymanie psa w hotelu kosztuje? Troją się i dwoją tutaj ciotki i my, żeby opłacić każdy miesiąc. I my nie jestesmy tam na codzień, nie jestesmy w stanie mu poświęcać tyle czasu na ile zasługuje, Poza tym z takim myśleniem majku to żadnego psiaka byśmy nie wydały... i uwierz, że dom będziemy wybierać starannie, jak każdy, więc nic się nie bój.[/quote jak wogole bedzie w czym wybierac,ja uwazam ze ten pies nie znajdzie domu,choc trzymam kciuki,jak byscie go kochały to ktoras by go wzieła na swoja posesje,wspolnymi siłami bysmy o niego dbali Quote
epe Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Majku! Jak się mieszka w bloku,to się niestety nie ma posesji!:shake: Quote
marysia55 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='majku33krakow']jak w ogole bedzie w czym wybierac,ja uwazam ze ten pies nie znajdzie domu,choc trzymam kciuki,jak byscie go kochały to ktoras by go wzieła na swoja posesje,wspolnymi siłami bysmy o niego dbali majku nam tu takich czarnowidzów 'nie trza' :mad: . Drwal znajdzie wspaniały dom, to kwestia czasu. Nie po to ma takie cudowne ciotki koło siebie. Jak chodzisz po wątkach to pewnie widzisz , że i starsze pieski i bardziej niedowidzące znajdują domki. Na tym wątku potrzeba dużo pozytywnej energii :loveu::loveu: . Dobrze, że takie 'krakacze' :evil_lol: rzadko zaglądają. Quote
majku33krakow Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 marysia55 napisał(a):majku nam tu takich czarnowidzów 'nie trza' :mad: . Drwal znajdzie wspaniały dom, to kwestia czasu. Nie po to ma takie cudowne ciotki koło siebie. Jak chodzisz po wątkach to pewnie widzisz , że i starsze pieski i bardziej niedowidzące znajdują domki. Na tym wątku potrzeba dużo pozytywnej energii :loveu::loveu: . Dobrze, że takie 'krakacze' :evil_lol: rzadko zaglądają. nie kracze ,trzymam kciuki tylko jak ktos drwala skrzywdzi to ja go skrzywdze,to grozba:angryy: Quote
marysia55 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='majku33krakow']nie kracze ,trzymam kciuki tylko jak ktos drwala skrzywdzi to ja go skrzywdze,to grozba:angryy: noo , to juz brzmi lepiej :p Quote
Jagienka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Prezent dla osób kibicujących Drwalowi: Quote
epe Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 I ma śliczną młodą narzeczoną -brunetę bezuchą:lol: Szkoda,że o tym nie wie,jeszcze bardziej by się cieszył:evil_lol: Quote
terra Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Piękny pies :loveu: Łamacz serc:lol: Zrobiłam nowy banerek, może ktoś zechce sobie dodać do podpisu. Quote
majku33krakow Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='terra']Piękny pies :loveu: Łamacz serc:lol: Zrobiłam nowy banerek, może ktoś zechce sobie dodać do podpisu. ale drwalik uchachany od ucha do ucha Quote
Recommended Posts