Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiapk napisał(a):
Ale mądrala z Drwalka :cool3:

mądrala to mało powiedziane. On jest bardziej przebiegły niż cioteczka Jagienka :evil_lol:. Tutaj na wątku już nie jedne ekscesy odchodziły :diabloti:
Biedaczysko nie ma tylko szczęścia do ludzi chociaż bardzo ich kocha :loveu:

Posted

Zobaczcie -znalazłam dziewczynę dla Drwala:lol: Z Orzechowców -też domku szuka!

Gdyby się znalazł ktoś najwspanialszy na świecie i przygarnął taką parkę bezuchów - to myślę,że ci co w cuda nie wierzą zmienili by zdanie;)

Posted

A nasz Drwalik,to nie radosny? Prawdę powiedziawszy,ja uważam,że tak dobrze,jak z dziewczynami,to on nawet we własnym domu mieć nie będzie:evil_lol:
Przychodzą ciągle fajne laski,starają się o względy,czochrają i czują respekt przy tym:evil_lol: -dla faceta to jak w raju:lol:
Ciotki- dogomanki strasznie psy rozpuszczają - taki mój Krystian np.Asiorka i inne,tylko głupot go nauczyły:diabloti:
Już trzeci rok się zaczął,jak jest u siebie w domku,a jak w parku widzi młode dziewczyny,to zaraz do nich leci i się do miziania przystawia:evil_lol:
Jakby mu w domu mało było:mad: Chłop,to chłop -młode takim tylko w głowie:cool3:

Posted

czy wy nie uwazacie zeby drwala nie wydawac nikomu?w hotelu ma dobrze,a jak ktos go weznie i zrobi mu krzywde np w lesie nie daj boze uwiaze,to sobie tego nie darujecie a tak to jedzenie ma,ciotki kochajace go tez,spacerki ma,poco psa narazac?.to tylko moje zdanie takie jest.nie pogryzcie mnie pliss.

Posted

[quote name='epe']Przychodzą ciągle fajne laski,starają się o względy,czochrają i czują respekt przy tym:evil_lol: -dla faceta to jak w raju:lol:jak w parku widzi młode dziewczyny,to zaraz do nich leci i się do miziania przystawia:evil_lol:Jakby mu w domu mało było:mad: Chłop,to chłop -młode takim tylko w głowie:cool3:
'dobze godos ciotka' jak nic trza krótko trzymać :evil_lol: ale Drwalowi odpuścimy, no chyba że sie na piwo urwie :diabloti: to juz się nie godzi :razz:

Posted

agamika napisał(a):
ojjj .... puszki z piwa drwal namiętnie z poboczy zbiera :evil_lol: ..

I przegryzkę - padnięte zeschnięte zaby - może on jakiś Francuz z pochodzenia jest? :evil_lol:

Posted

majku33krakow napisał(a):
czy wy nie uwazacie zeby drwala nie wydawac nikomu?w hotelu ma dobrze,a jak ktos go weznie i zrobi mu krzywde np w lesie nie daj boze uwiaze,to sobie tego nie darujecie a tak to jedzenie ma,ciotki kochajace go tez,spacerki ma,poco psa narazac?.to tylko moje zdanie takie jest.nie pogryzcie mnie pliss.

Hmmm pamiętasz, że utrzymanie psa w hotelu kosztuje?
Troją się i dwoją tutaj ciotki i my, żeby opłacić każdy miesiąc.
I my nie jestesmy tam na codzień, nie jestesmy w stanie mu poświęcać tyle czasu na ile zasługuje,
Poza tym z takim myśleniem majku to żadnego psiaka byśmy nie wydały... i uwierz, że dom będziemy wybierać starannie, jak każdy, więc nic się nie bój.

Posted

[quote name='Jagienka']Hmmm pamiętasz, że utrzymanie psa w hotelu kosztuje?
Troją się i dwoją tutaj ciotki i my, żeby opłacić każdy miesiąc.
I my nie jestesmy tam na codzień, nie jestesmy w stanie mu poświęcać tyle czasu na ile zasługuje,
Poza tym z takim myśleniem majku to żadnego psiaka byśmy nie wydały... i uwierz, że dom będziemy wybierać starannie, jak każdy, więc nic się nie bój.[/quote

jak wogole bedzie w czym wybierac,ja uwazam ze ten pies nie znajdzie domu,choc trzymam kciuki,jak byscie go kochały to ktoras by go wzieła na swoja posesje,wspolnymi siłami bysmy o niego dbali

Posted

[quote name='majku33krakow']jak w ogole bedzie w czym wybierac,ja uwazam ze ten pies nie znajdzie domu,choc trzymam kciuki,jak byscie go kochały to ktoras by go wzieła na swoja posesje,wspolnymi siłami bysmy o niego dbali
majku nam tu takich czarnowidzów 'nie trza' :mad: . Drwal znajdzie wspaniały dom, to kwestia czasu. Nie po to ma takie cudowne ciotki koło siebie. Jak chodzisz po wątkach to pewnie widzisz , że i starsze pieski i bardziej niedowidzące znajdują domki. Na tym wątku potrzeba dużo pozytywnej energii :loveu::loveu: . Dobrze, że takie 'krakacze' :evil_lol: rzadko zaglądają.

Posted

marysia55 napisał(a):
majku nam tu takich czarnowidzów 'nie trza' :mad: . Drwal znajdzie wspaniały dom, to kwestia czasu. Nie po to ma takie cudowne ciotki koło siebie. Jak chodzisz po wątkach to pewnie widzisz , że i starsze pieski i bardziej niedowidzące znajdują domki. Na tym wątku potrzeba dużo pozytywnej energii :loveu::loveu: . Dobrze, że takie 'krakacze' :evil_lol: rzadko zaglądają.

nie kracze ,trzymam kciuki tylko jak ktos drwala skrzywdzi to ja go skrzywdze,to grozba:angryy: