Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Klaudus__']Dobijam się do Marty w sprawie wizyty,ale chyba ma pełną skrzynkę...

ale chyba nie do mnie ? czy coś mnie ominęło ?

Posted

Mały czuje się dość dobrze, rozpacza, kiedy zostaje sam, jest bardzo zakochany w człowieku, najlepiej byłoby znaleźć mu taki dom, w którym ktoś byłby z nim cały czas, kocha się przytulać, być głaskanym, spać przytulonym do człowieka. Zaczął zauważać koty i je próbuje gonić, obskakiwać, jednak na razie dość szybko odpuszcza. Jada już swoją dietetyczną puszeczkę, musimy kupić następną... kupki w porządku! Codziennie chodzi po swoją porcję zastrzyków, podobno jutro ostatni raz, trzymajcie za to kciuki! A w poniedziałek badanie krwi - morfologia. Formica po powrocie wrzuciła na swój laptop 1200 zdjęć z wakacji i laptop padł... musimy więc chwilę poczekać na rozliczenie wpływów, bo nie ma jak wejść na razie na konto fundacyjne.

Posted

halbina napisał(a):
najlepiej byłoby znaleźć mu taki dom, w którym ktoś byłby z nim cały czas, kocha się przytulać, być głaskanym, spać przytulonym do człowieka.

To koniecznie trzeba malusiowi takiego domu poszukać! ;)
Dobrze, że je. I dobrze, że goni koty (ups!- ale jak go widziałam, to był taki smutny i obojętny, że sie nawet z tego gonienia cieszę- tym bardziej , że przedsięwzięcie z góry skazane na niepowodzenie).
Bertie, zdrowiej!:lol::lol:

Posted

halbina napisał(a):
Mały czuje się dość dobrze, rozpacza, kiedy zostaje sam, jest bardzo zakochany w człowieku, najlepiej byłoby znaleźć mu taki dom, w którym ktoś byłby z nim cały czas, kocha się przytulać, być głaskanym, spać przytulonym do człowieka. Zaczął zauważać koty i je próbuje gonić, obskakiwać, jednak na razie dość szybko odpuszcza. Jada już swoją dietetyczną puszeczkę, musimy kupić następną... kupki w porządku! Codziennie chodzi po swoją porcję zastrzyków, podobno jutro ostatni raz, trzymajcie za to kciuki! A w poniedziałek badanie krwi - morfologia. Formica po powrocie wrzuciła na swój laptop 1200 zdjęć z wakacji i laptop padł... musimy więc chwilę poczekać na rozliczenie wpływów, bo nie ma jak wejść na razie na konto fundacyjne.

Puki co mój tż ma L4 do poniedziałku i trochę czasu może bezpłatnie laptopa naprawić:)

Posted

Formica to ma niezłe przeboje z tym laptopem. Ta Pani z Konina rozumę że wciąż chce mamę i synka ?

Halina widzialam dziś rano Maję :) byla na spacerku z dziewczynką, ma fajne cętki (pies w sensie:D)

Posted

Klaudus_ - jak Kapsel ma zapchana skrzynkę, to odezwij się do niej na watkach na których jest codziennie np.
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/212339-Cezar-cień-boksera-czy-wywinie-się-śmierci[/URL]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/211835-Bombat-buldożek-francuski-prosi-o-pomoc[/URL]!!!

Posted

[quote name='marra']Formica to ma niezłe przeboje z tym laptopem. Ta Pani z Konina rozumę że wciąż chce mamę i synka ?

Halina widzialam dziś rano Maję :) byla na spacerku z dziewczynką, ma fajne cętki (pies w sensie:D)[/QUOTE]

Chyba raczej Tosię widziałaś, bo Maja mieszka w Opolu :P

Maluszek ma się dobrze. JAk się trochę pozbieram po rozpoczęciu roku szkolenego i odsprzątam po remoncie, to porobię fotki. Ale to będzie chyba dopiero w niedzielę...

Posted

halbina napisał(a):
Chyba raczej Tosię widziałaś, bo Maja mieszka w Opolu :P

Maluszek ma się dobrze. JAk się trochę pozbieram po rozpoczęciu roku szkolenego i odsprzątam po remoncie, to porobię fotki. Ale to będzie chyba dopiero w niedzielę...

Hehe no fakt, przecież wiesz o kogo mi chodziło :D Maja została jako ostatnio i tak mi jej imię pozostało w pamięci :)

Posted

marra napisał(a):
Formica to ma niezłe przeboje z tym laptopem. Ta Pani z Konina rozumę że wciąż chce mamę i synka ?

Halina widzialam dziś rano Maję :) byla na spacerku z dziewczynką, ma fajne cętki (pies w sensie:D)

Nutusia napisał(a):
Kapsla na wizytę wyślijcie - jak domek jej "kontrol" przejdzie - można psiaki wysyłać w ciemno :)

cos wiadomo? byla juz ta wizyta?