Klaudus__ Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 [quote name='ania shirley']Tzn. Berie też miałby dom? Wspaniale! Tak z tego wychodzi :) Pani zakochała się z Mamie i synu :) Quote
marra Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='Klaudus__']Tak z tego wychodzi :) Pani zakochała się z Mamie i synu :) Ojej podwójne szczęście ??? to się Halina ucieszy !!! trzymam kciuki !! Quote
Klaudus__ Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 [quote name='marra']Ojej podwójne szczęście ??? to się Halina ucieszy !!! trzymam kciuki !! najpierw wnikliwa wizyta :P Quote
paulinken Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Napisałam do Marty. Ale by było cudownie! Quote
Kava Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 spokojnie dziewczynki....poczekajmy na wyniki wizyty.... choc i ja sie ciesze jak glupia...hi,hi Quote
Nutusia Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Z Konina jest też Kapsel. Ona co prawda jest boksiowa Ciocia, ale zapytać nie zawadzi :) Quote
marra Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 No dobra dobra opanujmy się ciotki bo zapeszymy... :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Nutusia Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Aj tam, od razu zapeszymy! Co najwyżej będziemy się razem smucić, tak jak teraz się cieszymy! W kupie siła! :) Quote
BUDRYSEK Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='Klaudus__']Tak z tego wychodzi :) Pani zakochała się z Mamie i synu :) no a kto moglby sie oprzec Malenstwu? :) Quote
Gosiara Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Powolutku maluszek pewnie musi jeszcze przejść kwarantanne po chorobie...Ale byłoby wspaniale;) Quote
martka1982 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 mogę odbyć wizytę, jeśli się zgadzacie to proszę na pw o dane do tej pani. w pierwszym poście nie ma za wiele info o psiakach i ich potrzebach, dlatego prosiłabym również abyście napisały mi na pw na co mam szczególnie zwrócić uwagę sprawdzając dom Quote
BUDRYSEK Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 mam foty od TERESY BORCZ wkleje je wieczorem Quote
wapiszon Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 halbina napisał(a):lubi bułeczki z masłem, nie gardzi (całym!) kurczakiem ;-) Budrysku, dziękuję bardzo, ale nie uznaję nagradzania za dar krwi! Na facebooku napisałam tak: "Inka została honorowym dawcą krwi, biorcą jest Bertie, oby mu posłużyło i wrócił do nas już pełen werwy!" I przecież o to nam chodzi wszystkim, a Inka, cóż... ledwo poczuła... zareagowała na igłę jak ja na komara... a nawet nie tak, bo ja jednak próbuję go unicestwić... ona tylko zerknęła... A czy wiedziała, że ratuje życie? Miłosz kiedyś napisał: "Nie ten najlepiej służy, kto rozumie."... Czesław Miłosz - Miłość Miłość to znaczy popatrzeć na siebie, Tak jak się patrzy na obce nam rzeczy, Bo jesteś tylko jedną z rzeczy wielu. A kto tak patrzy, choć sam o tym nie wie, Ze zmartwień różnych swoje serce leczy, Ptak mu i drzewo mówią: przyjacielu. Wtedy i siebie, i rzeczy chce użyć, Żeby stanęły w wypełnienia łunie. To nic, że czasem nie wie, czemu służyć: Nie ten najlepiej służy, kto rozumie. PS: po powrocie dostała bułkę z serem i jajkiem i jogurcik... Piękne:) Jestem ściśnięty umysł , z poezją miałam do czynienia ostatnio w szkole( i nic z tego nie rozumiałam ) ale to jest piękne i mądre . A Inka jest bardzo dzielna :) Quote
Vicky62 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 BUDRYSEK napisał(a):mam foty od TERESY BORCZ wkleje je wieczorem Czekamy na foty :lol: Quote
BUDRYSEK Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Bogusik napisał(a):Przepraszam...ale kto to jest...? pudelka :) Quote
Iljova Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Bogusik napisał(a):Przepraszam...ale kto to jest...? Na zdjęciach jest pudelka mamusia maluszka :-) Jest śliczna :) to niech wynik wizyty będzie super :-) trzymam kciuki :) Quote
paulinken Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Klauduś, odezwij się proszę do martki1982, napisz jej dane Pani i na co ma zwrócić uwagę. Quote
Vicky62 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Jest piękna ...chodź zdjecia troche nie wyraźne ...oby wszystko dobrze sie powiodło Quote
BUDRYSEK Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Vicky62 napisał(a):Jest piękna ...chodź zdjecia troche nie wyraźne ...oby wszystko dobrze sie powiodło Ona dopiero bedzie piekna w swoim domku :) Quote
Gosiara Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Bertuś czuje się dobrze,ma wilczy apetyt i dokazuje w klinice,jutro Halbina Go odbiera wieczorkiem,dalsze leczenie czyli witaminki zeby transfuzja sie przyjęła dobrze i antybiotyki bedzie podawała Formica:) Quote
Recommended Posts