Bogusik Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 O Boże!Jakie smutne wiadomości o maluszku!Walcz maleństwo...bo przecież tyle cioteczek trzyma za Ciebie kciuki!!! Quote
ania shirley Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Gosiara napisał(a):Teraz trzeba czekać tylko na cud... To czekam na cud. Ja go widziałam ,głaskałam. Taki młodziutki, kochany. Musi żyć. Quote
Gosiara Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Tez go widziałam miałam na rękach...Czasem cuda się zdarzają.... Quote
zuzlikowa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='Gosiara']Tez go widziałam miałam na rękach...Czasem cuda się zdarzają.... ..zdarzają, a koło halbiny krążą(historia Malutkiej), więc i teraz bardzo, bardzo na niego liczymy i trzymamy kciuki mocno! Quote
Nutusia Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Cudzie - zdarz się - bardzo cię prosimy!... Quote
Roszpunka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Nutusia napisał(a):Cudzie - zdarz się - bardzo cię prosimy!... Bardzo prosimy, błagamy.... Quote
Klaudus__ Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Rozmawiałam z Halbiną - jest fatalnie. Krew jest tak gęsta,że wszyscy się dziwią,że jeszcze nie skrzepła... Nawet do badania nie da się pobrać... A maluszek tylko tulić się chce... Aż serce pęka z żałości :(:(:(:(:( Quote
Energy Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Biedna kruszynka:-( Dlaczego wetom nie udaje się jej rozrzedzić:shake: Quote
TERESA BORCZ Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 może na rozrzedzenie tej krwi podac coś naturalnego, miałam w ręce taki specyfik, ale po zdjęciach Gucia(imię i rana to cały psiak!) z Konina i wiadomosciach o maluszku mam w głowie czarna dziurę, zaraz polecę do zielarskiej sobie przypomnieć, taki lek nie zaszkodzi a może pomóc i zaproponujemy lekarzowi Quote
Iljova Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Zaglądam czytam i niewiem co pisać :-( Czuję taki smutek, bo tak bardzo chciałabym żeby mu się udało ... Quote
ania shirley Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Ludziom podaje się kroplówkę z płynem wieloelektrolitowym..... Psom nie można? Ale myślę , że to bardziej złożony problem .. Quote
lenka0901 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 ja boję się nawet myśleć o tym maleństwie... Ale chciałam zapytać Pani Tereso, czy wiadomo już coś odnośnie niedzielnej podróży Leneczki????????? Drżę na myśl, że może nie dojść do skutku:oops: Quote
Gosiara Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 To czekamy teraz na relacje Halbiny Quote
Sarunia-Niunia Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Kochane Cioteczki... Dla rozluźnienia nastrojów kilka fotek (zdjęcia od Teresy Borcz) Lenki: Tak sobie odpoczywam w łóżeczku... ... na fotelu... Tutaj w ogrodzie... A tu przy kwiatuszkach.. Ładnie pachną...:):):)... Quote
ania shirley Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Berti ma pyszczek jak mamusia. Tylko biały... Quote
Sarunia-Niunia Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 I ciąg dalszy sesji... W apaszce... czerwonej... W apaszce niebieskiej... A wiecie co? Słyszałam, że mam jechać do jakiegoś Super Domku! Czy ktoś coś o tym wie??? Quote
ania shirley Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 lenka0901 wie o tym najwiecej. Do niej mała ma jechać. Quote
lenka0901 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 no właśnie nie wiem nic, jutro już sobota - a w niedzielę miałaby do mnie jechać - a ja nic nie wiem, oszaleję chyba:shake: Quote
Kava Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Teresa wie pewnie wiecej... poczekajmy az sie zamelduje... Quote
Bogusik Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Z jednej strony:serce się raduje oglądając Leneczkę taką śliczniutką i zdrowiutką...a z drugiej strony:smutno,że maluszek jest taki chory...eh Quote
TERESA BORCZ Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 będę dziś póżnym wieczorem wiedzieć, Klaudus zadzwoni, proszę się nie martwić LENECZKA już wie i czeka równie niecierpliwie jak jej nowa przyjaciółka, napewno transport się zorganizuje, czekam na wyniki od cioteczki, damy znać natychmiast/ No i powiedzcie czy nie jest śliczna, pulpecik jeden! Jest równie grzeczna jak urocza! Dalej nie znalazłam tego środka na rozrzedzenie krwi ale moje aptekarka powiedziała że najszybciej podziała acard, cżęśc normalnej tabletki, a ja szukam dalej i wracam, trzymam kciuki za maluńka! Wiem!! przypomniałam sobie, dobrze mu dawać olej z wiesiołka, najlepiej tłoczony na zimno z zielarskiej apeki, a jak nie ma w poblizu to choć w kapsułkach, osiagalny wszedzie, ten płynny lepszy!!! on ma właściwości anytkoagulacyjne i działa mocno przeciwzakrzepowo, wogóle specyfik cud na wiele schorzeń no i odzywczy, myślę dalej!!! Trzymaj sie puszeczku!!!! Quote
Energy Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Z ludzkich leków to myślę, że heparyna, acenokumarol, no i wlewy dożylne/podskórne. Ale u psiaków nie wiem:shake: Quote
lenka0901 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 serdecznie dziękuję za odpowiedź i nadal czekam niecierpliwie na wszelkie wieści, pozdrawiam:iloveyou::Cool!::Rose: Quote
Recommended Posts