ChiqDeeWikiXenia Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Nawet nie umiem sobie tego wyobrazić :( najgorsza ta bezsilność :( Quote
Pegaza Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 A czy ja moge z prozbą? ktora ma fb? potrzebuję wsparcia w głosowaniu na naszą świnkę..;) Quote
Paulinka10 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Znalazło sie maleństwo?jejku nawet nie chce sobie wyobrażać,takie mrozy:( Quote
Ewanka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Srasznie smutne to, co spotkało Dorcię, mam nadzieję, że ktoś znalazł malutką yorkusię i nie chce oddać, ale tak czy siak ... bezsilność jest najgorsza. Mizianko dla kruszynek. Quote
Agnieszka Co. Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Pegaza']A czy ja moge z prozbą? ktora ma fb? potrzebuję wsparcia w głosowaniu na naszą świnkę..;)[/QUOTE] mogę pomóc :) Quote
monia&nero Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Pegaza']A czy ja moge z prozbą? ktora ma fb? potrzebuję wsparcia w głosowaniu na naszą świnkę..;)[/QUOTE] ja mam fb... Quote
Agnieszka Co. Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='monia&nero']ja mam fb...[/QUOTE] konkurs juz sie zakończył Quote
Oscar Patric Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 witamy się,miłej niedzieli,buziaczki zasyłamy:) Quote
Ewanka Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Dawno nie byłam na gdm, co słychać u kruszynek? przytulanko dla dziewczynek i dobrego tygodnia :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Cześć Dziewczyny :) Strasznie Was przepraszam, ale jestem tak zapracowana, że nie mam do niczego głowy... ale już niedługo i będzie dobrze:loveu: Buziaczki Quote
andegawenka Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Cześć Dziewczyny :) Strasznie Was przepraszam, ale jestem tak zapracowana, że nie mam do niczego głowy... ale już niedługo i będzie dobrze:loveu: Buziaczki[/QUOTE] Jesli to stan przejsciowy to poczekamy:-) Quote
FredziaFredzia Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Nie zapomnij prezentów maleństwom kupić! ;) Quote
Gosiapk Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Cześć Dziewczyny :) Strasznie Was przepraszam, ale jestem tak zapracowana, że nie mam do niczego głowy... ale już niedługo i będzie dobrze:loveu: Buziaczki[/QUOTE] Czym jesteś tak zajęta? :hmmmm: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Zdrowych,pogodnych i spokojnych Świąt,życzą Wam, Pcioła i Zuzia z rodziną:smile: Quote
Baton Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Hej :) Wpadłam życzyć Wam wesołych świąt :tree1: Wymiziaj tam dziewczynki porządnie ode mnie :) Quote
andegawenka Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Świąt wypełnionych radością i milością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia życzy Andegawenka.:) Quote
Ewanka Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 (edited) Spokojnych, zdrowych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku 2013 oby był lepszy niż obecny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited December 24, 2012 by Ewanka Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Bardzo dziękujemy za pamięć <3 Życzymy Wam Kochane Wesołych Świąt.. Radości, która dostrzega piękno małych rzeczy... Nadziei, która nie gaśnie, gdy marzenia wydają się zbyt odległe... Zdrowia, bo to najważniejsze... Miłości która jest sensem życia oraz WIARY która pomoże przetrwać wszystko! Rami z Rodzinką:tree1: Quote
Recommended Posts