Roszpunka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Czy ban dotyczy wszystkich kont które założyła Molly? [B]Maupa4[/B], dziękuję bardzo, moja wiara w sprawiedliwość choć częściowo została przywrócona... Teraz mam nadzieję, że Pipi wygra w ankiecie Krakvetu :thumbs: Quote
Maupa4 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [COLOR=green][B]Tak - ban dotyczy wszystkich kont Molli. Na swoje "pierwsze" konto czyli Molli ma ban na dwa lata. Pozostałe konta mają/bedą miały bana na "forever" - niestety zajmie mi trochę czasu zblokowanie tylu kont. [/B][/COLOR] Quote
chita Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 i tyle fajnych nickow poszlo sie bujać:shake::evil_lol: Quote
Pipi Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='Maupa4'][INDENT] [COLOR=green][B]Molli ma bana. "Ban za założenie przynajmniej 124 kont w celu oszustwa w ankiecie Krakvetu. (ankiecie dotyczącej pomocy bezdomnym psom)" - takie jest uzasadnienie bana. Ban na dwa lata.[/B][/COLOR] [COLOR=green][B]Pozdrawiam.[/B][/COLOR] [/INDENT][/QUOTE] [B]DZIEKUJE/my, pozdrawiamy.[/B]Molli, jak moglas?:angryy: Quote
agaga21 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 zagłosowałam w ankiecie krakvetu na pipi. pani wanda pewnie się wstydzi za to co zrobiła moli. tylko jej psy na tym stracą. mogła wygrać przecież uczciwie bez pomocy oszustki. strasznie to przykre. Quote
unixena Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Moj glos w Krakvecie tez dostala Pipi .:B-fly: Quote
UBOCZE Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Czy Pipi ma na FB wydarzenie? Jesli nie, to koniecznie zrobcie. Sam zrobilbym, gdybym mial teraz dostep do konta... Quote
Iv_ Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='UBOCZE']Czy Pipi ma na FB wydarzenie? Jesli nie, to koniecznie zrobcie. Sam zrobilbym, gdybym mial teraz dostep do konta...[/QUOTE] Ma wydarzenie i konto, ponoć dobrze tam sobie radzi ;);) Quote
Evelin Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 pipi ma wydarzenie na FB link [COLOR=red][URL="http://www.facebook.com/event.php?eid=192625097462448&view=wall"]http://www.facebook.com/event.php?ei...2448&view=wall[/URL] [COLOR=black] Dzięki za głosy na Pipi i walczymy dalej..może sie uda ??? Kto wie... Wszystko jest możliwe... [/COLOR][/COLOR] Quote
Nevada Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='UBOCZE']Czy Pipi ma na FB wydarzenie? Jesli nie, to koniecznie zrobcie. Sam zrobilbym, gdybym mial teraz dostep do konta...[/QUOTE] UBOCZE wysłałam Ci dziś PW i tam jest też info o wydarzeniu Pipi na FB, tylko mało dodomaniaków tam się udziela, przydałaby sie pomoc większa w zapraszaniu znajomych na wydarzenie i w rozkręcaniu go :-) pozdrawiam Quote
Itske Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Halo! dostałam dzisiaj wiadomość, chcę zaglosować, a sonda zamknięta (mnie się tak wyświetla), co mam zrobić? Quote
ewunian Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 a głosujesz tu, czy tu: [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13906[/url] ? Bo tu jest zamknięte, ale tam jak najbardziej, otwarte :) Quote
Nevada Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='Itske']Halo! dostałam dzisiaj wiadomość, chcę zaglosować, a sonda zamknięta (mnie się tak wyświetla), co mam zrobić?[/QUOTE] dziekujemy, dziękujemy :-) przeczytaj dokładnie wiadomość, którą dostałaś na pw, tam wszystko dokładnie starałyśmy się opisać, sposób głosowania, gdzie i jak :-) napisz jak się uda :-) Quote
Iniek Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Chciałam zagłosować, ale mam problemy z rejestracją. Wracając do tematu barier i progów przy głosowaniach wewnętrznych, wydaje mi się, że rok, a nawet pół oraz min.100 postów to krzywdzące rozwiązanie dla sporej ilości nowych użytkowników -w tym chociażby mnie. Nie wypowiadam się tylko po to, żeby sobie nabić posty, a brałam udział w 2 bazarkach póki co, a w pełni użytkuję to forum od niedawna (zarejestrowałam się dawno, ale nie wchodziłam) i chyba nie budzę podejrzeń ani nie sprawiam wrażenia kogoś, kto chce zagmatwać porządek na forum? Taki próg 100 postów wykluczyłby mnie i wielu innych użytkowników z głównego celu tego forum - pomagania. Nie mam 100 postów bo najczęściej wchodzę w bazarek i oglądam, ostatnio wchodziłam w galerie ale tylko po to żeby zaznajomić się trochę z dogomaniakami. Quote
itaka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Na miau jest miesiąc karencji i 5 postów. To starcza by utrzymać tam porządek. Quote
mk999 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Głos na PiPI Kto ma konto na Facebooku, może nakarmić psy z Przyborówka klikając w akcji NAKARM PSIAKA [URL]http://apps.facebook.com/nakarmpieski/?ref=nf[/URL] Quote
asia300 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Jestem tam codziennie i karmie , nawet męża i córkę do tego zagoniłam :) codziennie pytam : a psiaka nakarmiłeś ?:mad: na poczatku myślała ze mówie o naszym teraz już wie że chodzi o "nakarm psiaka" oczywiscie głos na PIPI ;) Quote
tula Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 mój głos na KV również dla Pipi. też na FB klikam na nakarm psiaka od p.Wandy. Quote
Fauka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Mogę wiedzieć dlaczego miau i dogomania umawiają się, kto ma wygrać? a co z organizacjami poza miau i dogo? nie mają szans bo wy tak postępujecie? Quote
tula Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='Fauka']Mogę wiedzieć dlaczego miau i dogomania umawiają się, kto ma wygrać? a co z organizacjami poza miau i dogo? nie mają szans bo wy tak postępujecie?[/QUOTE] dogo i miau robią swoje wewnętrzne głosowania i potem uczestnicy obu portali głosują na KV na tego kto wygra w wewnętrznym głosowaniu, ale przecież nikt organizacjom nie udzielającym się na tych forach nie zabrania kandydować do KV i zdobywać głosów na swój sposób. Quote
Fauka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Wszyscy wiemy, że dogo i miau to największe fora w Polsce o tematyce psiej i kociej, choćby nie wiem co nie da się zebrać większej grupy osób zainteresowanych i przebić połączone dogo i miau. Dogo i miau w ten sposób ustawia wyniki głosowania, czy to sprawiedliwe? co na to krakvet? spotkałam się już z narzekaniami innych fundacji nie związanych z żadnym z tych for, że nie mają szans ponieważ wszystko jest ustawiane z góry. Ciekawi mnie reakcja krakvetu na wieść o tym, w jaki sposób jest roztrzygany ich konkurs tak naprawdę. Cieszę się że to idzie na psiaki ale prawdę mówiąc to co robicie to oszustwo. Quote
Recommended Posts