Jump to content
Dogomania

Twój kandydat na lipiec to:  

580 members have voted

1. 1. Twój kandydat na lipiec to:

• Schronisko dla zwierząt w Kruszewie koło Ostrołeki
      339
    • Dogomaniaczka Pipi
      294
    • Schronisko dla zwierząt w Skierniewicach
      21
    • Schronisko dla zwierząt w Korabiewicach
      5

Recommended Posts

Posted

Nie możliwe rzeczy tu sie dzieją...Wczesniej głosowałam na Pipi to i w tym miesiącu też zagłosowałam.
A oszustom tylko pogratulować głupoty. Szkoda że psy na tym cierpią.

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam To ja Ela Strojek ta która zrobiła wydarzenie na FB dla Pipii GŁOS NR 50 Z GODZINY OK. 12-TEJ DZISIAJ.Proszę wchodzić na strone FB przy pomocy linka [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=192625097462448[/url] Zobaczcie co sie tam dzieje!!! .cOS NIESAMOWITEGO WYDARZENIE OD PÓLNOCY A JUŻ TYLE OSÓB, 52 osoby zalogowane i oddały głos i coraz więcej z minuty na minutę. Licza głosy ... CUDNIE....A oczekujących prawie pod 300. OHOHO.Mam prośbe trzeba ażeby od czasu do czasu PIPI wchodziła na stronke i żeby cos dopisała w formie komentarza . COs takiego od serca.Po prostu żeby zagrzewała ludzi do walki. Musimy trzymac cały czas ręke na pulsie POZDRAWIAM WSZYSTKIE CIOTECZKI.

Posted

Ale jazdy!! Dostałam jakiś czas temu pw od Moli zeby zagłosować na Przyborówek, ale nie mogłam na szybko niczego znaleźć nic o tym schronie no i w końcu po jakimś czasie zagłosowałam na Pipi, bo wiedziałam ile dobrego robi dla zwierzaków (nawet nie musiałam szukać na nowo). Jak dobrze że nie głosowałam na Przyborówek. Na Krakvecie mój głos ma Pipi :)
Moli, wstydź się!

Posted

My tu gadu gadu, a w Krakvecie dopiero 123 głosy na Pipi oddane :roll: Sporo jeszcze brakuje z deklarujących tu 294 (na wewn. ankiecie) osób.

Zapraszamy do Krakvetu. Przewaga Pipi jest, ale jak widzieliśmy w ciągu 1 dnia może sytuacja się zmienić, a boję się (tak jak ktoś tu już napisał), że mod w Krakvecie nie będzie sprawdzał czy oddane głosy są fair czy też nie :shake:

[URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13906[/URL]

Posted

Ogromnie proszę, postarajmy się wspólnie rozruszać akcję na Facebooku, głosów przybywa stanowczo za mało jesli Pipi ma zwyciężyć tym razem. Bardzo Was proszę o komentarze "zagrzewające" na stronie, o rozsyłanie do znajomych i udostępnianie na ich tablicach wydarzenia, aby i ich znajomi mogli nas wesprzeć, podkreślajmy w komentarzach wagę każdego oddanego głosu :Help_2:

Posted

[quote name='Kamila Proc']a Molli aktywnie agituje na dogo Przyborowek na kralvecie[/QUOTE]

to co trzeba zrobić na dogo,żeby dostac bana? Mało tego,że oszukała wszystkich,że zdyskredytowała wybór wspólnego kandydata dogo i miau ?
Jeśli wredne występy na dogo mają byc bezkarne- to ja poproszę dla wszystkich...nie tylko dla Molii.
[B]Niech mi ktos wytłumaczy,dlaczego jawne oszustwo Molli na dogo ma pozostać zupełnie bezkarne[/B]

Posted

Banerek agitacyjny, wstawiony na Dogo przez Molli, widziałam tylko w jednym miejscu.
Przyborówko/Rusiec na razie nie stanowi większego zagrożenia.
Bardziej martwiłabym się szybkim przyrostem głosów dla Korabiewic, a zwłaszcza dla Pana Bernarda Breslera (+ 48 głosów w ciągu 32 godzin , na Pipi w tym samym czasie przybyło 57 głosów).

Guest Elżbieta481
Posted

Bardzo uprzejmie przepraszam,ale przynajmniej mnie nie chodzi o agitację prowadzoną przez Molli na rzecz Przyborówka-miau nie zagłosuje na Przyborówek jeśli tam spróbuje agitować-jeszcze pamietają pewną sprawę z przeszłości o nazwie Sycyn..Mnie np.chodzi oto czy za nabicie głosów podczas głosowania nie powinna otrzymać bana?To było nieuczciwe..
A jeśli chodzi o p.Bernarda-walczy o swoje zwierzaki b.uczciwie,to jest b.pozytywna postać..Przeraża to,że Korabiewice tak dziarsko sobie poczynają..Nie wiem skąd się bierze to poparcie..Ktoś nie wie co to są Korabiewice?
Elżbieta

Posted

[quote name='Evelin']to co trzeba zrobić na dogo,żeby dostac bana? Mało tego,że oszukała wszystkich,że zdyskredytowała wybór wspólnego kandydata dogo i miau ?
Jeśli wredne występy na dogo mają byc bezkarne- to ja poproszę dla wszystkich...nie tylko dla Molii.
[B]Niech mi ktos wytłumaczy,dlaczego jawne oszustwo Molli na dogo ma pozostać zupełnie bezkarne[/B][/QUOTE]
ja tego też nie rozumiem,wydaje mi się że ewidentnie złamała regulamin..a z regulaminem to ja się zapoznałam po tym jak dostałam punkty karne,ja go złamałam nieświadomie ale musiałam zaakceptować karę.

Posted

Ponawiam już kilkakrotnie ponawiane pytanie do Modów:

[quote name='Randa']A ja ponawiam pytanie do Modów o ZNIKAJĄCE POSTY.

Molly szustwo to jedno, ale kto i dlaczego usuwał posty użytkowników, którzy na bieżąco sledzili przebieg ostatnich godzin ankiety i pisali na watku Pipi, że dzieje sie jakiś przekręt???? Przecież to nie Molly, komuś jeszcze chyba zależało, żeby przykryć to, co ona robiła, żeby dymu nie było????To też powinno być wyjaśnione.Z wpisów innych użytkowników wynika, że tylko Mod ma uprawnienia do usuwania postów....[/QUOTE]

Być może brak banna dla Molly ma związek z jakimś Modem, który próbował ukryć jej oszustwo????
Zbannowaliście Jamora i szereg super pozytywnych osób.... a taka Molly, gdzie jest jawne oszustwo i tak naprawdę można iść na policję i zawiadomić, że próbowała wyłudzić kasę z korzyścią dla kogoś innego...???????????????

Całej społecznośco Dogo należy się wyjaśnienie znikających postów, bo ono wskazuje, że któryś z Modów mógł współdziałać z Molly...
A Mollly proszę o bann

Posted

[quote name='Randa']Ponawiam już kilkakrotnie ponawiane pytanie do Modów:

Być może brak banna dla Molly ma związek z jakimś Modem, który próbował ukryć jej oszustwo????
Zbannowaliście Jamora i szereg super pozytywnych osób.... a taka Molly, gdzie jest jawne oszustwo i tak naprawdę można iść na policję i zawiadomić, że próbowała wyłudzić kasę z korzyścią dla kogoś innego...???????????????

Całej społecznośco Dogo należy się wyjaśnienie znikających postów, bo ono wskazuje, że któryś z Modów mógł współdziałać z Molly...
A Mollly proszę o bann[/QUOTE]
Podpisuje sie pod tym.

Posted

[quote name='buniaaga']ja tego też nie rozumiem,wydaje mi się że ewidentnie złamała regulamin..a z regulaminem to ja się zapoznałam po tym jak dostałam punkty karne,ja go złamałam nieświadomie ale musiałam zaakceptować karę.[/QUOTE]

już nawet nie chodzi o regulamin, to jest zwykłe pospolite przestępstwo, z którym każdy może iść na policję
no i właśnie - Ty zostałaś ukarana za spamowanie, a Molly co???????????

i na Dogo są układy nie do przebicia? ....są równi i równiejsi?....

Posted

[INDENT] [COLOR=green][B]Molli ma bana.

"Ban za założenie przynajmniej 124 kont w celu oszustwa w ankiecie Krakvetu. (ankiecie dotyczącej pomocy bezdomnym psom)" - takie jest uzasadnienie bana.
Ban na dwa lata.[/B][/COLOR]

[COLOR=green][B]Pozdrawiam.[/B][/COLOR] [/INDENT]