BERKANO Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 dziewczyny moim zdaniem troszkę to dziwne- prosicie o pomoc a jak dziewczyna- inga.mm ją proponuje to cisza w eterze.... Quote
bric-a-brac Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Ile czasu jest w schronie i gdzie ten schron? Quote
pola53 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Jestem, ale wakacje, pustki w skarpecie. Z jednej pensji nie dam rady, ale jak Ania do mnie przyjedzie przetrzepiemy szafy i zrobimy bazarek, na pewno postaramy się coś was wspomóc :(. Tak dziś pomyślałam, że jakbym kiedyś wiedziała, ze jestem chora i nie ma dla mnie już ratunku, to ukatrupię kilku takich sk............. ów, którzy tym zwierzakom taki los gotują. Quote
zerduszko Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='BERKANO']dziewczyny moim zdaniem troszkę to dziwne- prosicie o pomoc a jak dziewczyna- inga.mm ją proponuje to cisza w eterze.... A to wstręciuchy, 5h się nie odzywały. Zamiast siedzieć z psem na kroplówkach powinny pisać na dogo. Bric-a-brac - psiak opuścił schronisko dzięki malawasze i missieek :) Quote
bric-a-brac Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Tak, ale ciekawi mnie ile w tym schronie był i gdzie ten schron... Cudnie, że wyciągnięty, ale te pytania to raczej innymi myślami podyktowane ;) Quote
zerduszko Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Nie wiem czy mogę pisać gdzie był... a ile nie wiem. Napisz na pw, żeby nie było, że nikt nie odpowiada na pytania i apele :D Quote
inga.mm Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 dziewczyny, staram się o jakieś pieniążki ze skarpety Leosia. Może powinnyście tam zajrzeć? szok.....szok - PSI KOŚCIOTRUP - w super DT, jest powolutku szykowany do adopcji Quote
malawaszka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='BERKANO']dziewczyny moim zdaniem troszkę to dziwne- prosicie o pomoc a jak dziewczyna- inga.mm ją proponuje to cisza w eterze.... no widzisz, a jakbyś zajrzała na bazarek, który inga.mm reklamuje i o który chodzi to byś wiedziała, że TAM odpowiedziałam :roll: rzeczywiście troszkę to dziwne :lol: katarzyna09 dzięki już wysyłam Quote
lazanka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 malawaszka: tak jak wspominalam przelew ode mnie polecial do missiek jeszcze wczoraj w nocy. Daj prosze znac czy doszedl/jak dojdzie bo wiem ze missieek b zajeta i rzadko bywa na necie a za Natanka trzymam mocno kciuki - zeby juz tylko lepiej bylo bidulkowi Quote
malawaszka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='pola53']Jestem, ale wakacje, pustki w skarpecie. Z jednej pensji nie dam rady, ale jak Ania do mnie przyjedzie przetrzepiemy szafy i zrobimy bazarek, na pewno postaramy się coś was wspomóc :(. Tak dziś pomyślałam, że jakbym kiedyś wiedziała, ze jestem chora i nie ma dla mnie już ratunku, to ukatrupię kilku takich sk............. ów, którzy tym zwierzakom taki los gotują. dzięki!!! [quote name='bric-a-brac']Tak, ale ciekawi mnie ile w tym schronie był i gdzie ten schron... Cudnie, że wyciągnięty, ale te pytania to raczej innymi myślami podyktowane ;) nie wiem ile tam był, w książeczce którą dają przy wydawaniu psa jest szczepienie na wściekliznę - jeśli prawdziwe to musieli zaszczepić chorego psa - ale nie pamiętam jaka jest data - zapytam missieek jak będę z nią rozmawiać [quote name='inga.mm']dziewczyny, staram się o jakieś pieniążki ze skarpety Leosia. Może powinnyście tam zajrzeć? szok.....szok - PSI KOŚCIOTRUP - w super DT, jest powolutku szykowany do adopcji dzięki! napisałam tam Quote
malawaszka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='lazanka']malawaszka: tak jak wspominalam przelew ode mnie polecial do missiek jeszcze wczoraj w nocy. Daj prosze znac czy doszedl/jak dojdzie bo wiem ze missieek b zajeta i rzadko bywa na necie jak sprawdzi to powypisuje bo teraz ma internet tylko w bibliotece chwilowo, ale pracują nad tym, żeby miała w domu więc mam nadzieję, ze niebawem już będzie Quote
Martika&Aischa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Jestem na zaproszenie cioteczki Kasi ......matko .......jak się cieszę że zabrałyście psiaka i nie pozwoliłyście mu umrzeć :( Postaram się załatwić choć parę złotych dla psiaka :( Quote
Beatkaa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Też jestem na zaproszenie Kasi...zdjęcia są przerażające,dobrze,że ktoś się nim zajął...horror :(:( Quote
Jasza Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Jestem i ja.. Ja tylko tą Dunią tak ogarnięta, jak niemądra...tak się spłakałam przy jego zdjęciach...czekam na paczkę z fantami, i zaraz robię bazarek dla niego... Obłęd po prostu... Quote
inga.mm Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 gdzie są te cioteczki od książkowej twarzy? Natanek powinien mieć wydarzenie zrobione i może allegro cegiełkowe (Isadora?) Quote
malawaszka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='inga.mm']gdzie są te cioteczki od książkowej twarzy? Natanek powinien mieć wydarzenie zrobione i może allegro cegiełkowe (Isadora?)[/QUOTE] a ja nie wiem kto to jest od książkowej twarzy? nie wiem o co chodzi :lol: Quote
inga.mm Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='malawaszka']a ja nie wiem kto to jest od książkowej twarzy? nie wiem o co chodzi :lol:[/QUOTE] facebook ;) Quote
IVV Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 zapisuje ...porozsylam troche na FB czy macie kogos kto zrobi mu wydarzenie ? Quote
Beatkaa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Ja wydarzenie na FB mogę zrobić nie ma problemu..tylko tak popołudniu bo teraz już musze iśc z dogo,proszę napiszcie króciutki tekst resztą się zajmę;) Quote
szafra Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Biedny Natan, jeszcze kilka dni w schronisku i już by go nie było.:shake::shake: Dobrze, że go wyciągnęłyście. Musi z tego wyjść, chociaż bardzo słaby jest. Trzymam kciuki za chudziaszka !!! Quote
Recommended Posts