Jasza Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Zrobilam wydarzenie na FB, skradłam Twój tekst z pierwszego postu Malawaszko, co poprawić?? Pisz proszę. I udostępniajcie, bo ja FB nie za bardzo ogarniam na razie! http://www.facebook.com/event.php?eid=174701495926022 Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Melduję się.Powoli zaczynam odczuwać zmęczenie tym wszystkim-gdzie nie spojrzę pies,kot,któremu trzeba pomóc.. A Natanowi jak nie pomóc?Nie mogłabym spokojnie zasnąć.. Proszę o konto. waldi481 Quote
bela51 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Boze, jakie biedulek... Ludzie są całkiem bez serca. Tez poprosze o konto, wyskrobie cos w przyszłym tygodniu. Quote
malawaszka Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 powysyłałam konto na pw - dziękuję Wam! Dzięki za wydarzenie Jasza - już wklejam do pierwszego postu Natanek dzisiaj... jest słaby, troszkę je, załatwia się, ale na nogach ledwo stoi - proszę Was o ciepłe myśli dla niego, żeby miał siłę jeszcze powalczyć, bardzo się martwię Quote
sillann Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 i ja porposzę o nr konta na priv, cos tam ppostaram sie przelac. Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Konto dostałam-dzb.Wpłata od nas będzie symboliczna-koniec miesiąca. E/W Quote
Rumi. Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 jestem na zaproszenie, nie przeczytałam całego wątku przepraszam.... lecz nie rozumiem jak psiak mógł tam leżeć i umierać, w schronisku... gdzie schronisko powinno być schronieniem jak sama nazwa wskazuje... niestety nie mam jak wspomóc, bo jestem spłukana, lecz jak co to ogłoszenia mogę robić, jak psiak wróci o formy(musi wrócić!) Quote
fiorsteinbock Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Dzieki za zaproszenie. Watek i psiaka znam z bazarku ingi, zagladam do Was nic nie piszac bo nei mam jak pomoc :( Kasa...skonczyla sie, ale bede zagladac i myslec jak pomoc :( Quote
Marycha35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Jasna cholera co za bidulek, kolejny:(:(:( Trzymam kciukacze, żeby doszedł do siebie. Walcz piesku, walcz!!! Roześlę chociaż. Quote
WildH Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Dzień dobry, cześć Natanku. Mogę prosić o konto do wpłat? Niewiele mogę, ale chociaż 5zł. :shake: Quote
Nadziejka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 :thumbs::bigcry:za niunieczka mocniutko sciskamyy! udostepnilam na fb , Natanku walcz dziecino kochana:modla::thumbs::thumbs: Quote
IVV Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 wstawilam nowe info od Malejwaszki na FB trzymaj sie chlopaku Quote
Weg Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Dziękuję za zaproszenie. Jedyne co mogę zrobić to porozsyłać i zrobić ogłoszenia. Trzymaj się Natanku! Jesteśmy z Tobą! Quote
malawaszka Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='winter7']To ja mu może wyślę jedzonko?[/QUOTE] byłoby super, ale adres podam Ci dopiero jutro bo nie wiem jaki missieek ma teraz kod pocztowy po przeprowadzce :oops: [quote name='WildH']Dzień dobry, cześć Natanku. Mogę prosić o konto do wpłat? Niewiele mogę, ale chociaż 5zł. :shake:[/QUOTE] posłane Quote
unixena Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Wlasnie przelalam na Natanka pieniazki ,ktore pojda na razie na pay pala cioteczki tayga .Po wymianie powinno byc ok .40zl .Jak pieniadze dotra ciotka tayga przekaze je na konto Natanka .Pieseczku badz dzielny ,zdrowiej . Quote
katarzyna09 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Patrzę na te jego oczy pozbawione nadziei i łzy lecą mi ciurkiem... Quote
Recommended Posts