Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Melduję się.Powoli zaczynam odczuwać zmęczenie tym wszystkim-gdzie nie spojrzę pies,kot,któremu trzeba pomóc..
A Natanowi jak nie pomóc?Nie mogłabym spokojnie zasnąć..
Proszę o konto.
waldi481

Posted

powysyłałam konto na pw - dziękuję Wam!

Dzięki za wydarzenie Jasza - już wklejam do pierwszego postu

Natanek dzisiaj... jest słaby, troszkę je, załatwia się, ale na nogach ledwo stoi - proszę Was o ciepłe myśli dla niego, żeby miał siłę jeszcze powalczyć, bardzo się martwię

Guest Elżbieta481
Posted

Konto dostałam-dzb.Wpłata od nas będzie symboliczna-koniec miesiąca.
E/W

Posted

jestem na zaproszenie, nie przeczytałam całego wątku przepraszam.... lecz nie rozumiem jak psiak mógł tam leżeć i umierać, w schronisku... gdzie schronisko powinno być schronieniem jak sama nazwa wskazuje... niestety nie mam jak wspomóc, bo jestem spłukana, lecz jak co to ogłoszenia mogę robić, jak psiak wróci o formy(musi wrócić!)

Posted

Dziękuję za zaproszenie. Jedyne co mogę zrobić to porozsyłać i zrobić ogłoszenia.
Trzymaj się Natanku! Jesteśmy z Tobą!

Posted

[quote name='winter7']To ja mu może wyślę jedzonko?[/QUOTE]

byłoby super, ale adres podam Ci dopiero jutro bo nie wiem jaki missieek ma teraz kod pocztowy po przeprowadzce :oops:

[quote name='WildH']Dzień dobry, cześć Natanku.
Mogę prosić o konto do wpłat? Niewiele mogę, ale chociaż 5zł. :shake:[/QUOTE]

posłane

Posted

Wlasnie przelalam na Natanka pieniazki ,ktore pojda na razie na pay pala cioteczki tayga .Po wymianie powinno byc ok .40zl .Jak pieniadze dotra ciotka tayga przekaze je na konto Natanka .Pieseczku badz dzielny ,zdrowiej .