mari23 Posted November 26, 2024 Author Posted November 26, 2024 Dnia 17.11.2024 o 08:46, Ellig napisał: Ale słodziak jest z Misia😊 Dnia 17.11.2024 o 23:19, elik napisał: Maleństwo 🤩 Dnia 17.11.2024 o 17:34, maarit napisał: Okruszek? 😁 Bardzo słodki, kochany okruszek 🙂 A jaki mądry!;) dopóki pan nie podał właściwej "łapy", on uparcie dawał tą samą 😉😉 W domu niestety zostaliśmy na kilka dni bez ogrzewania, bo dzisiaj przyjechał nowy piec - "piątoklasista" 😉 mam nadzieję, że pieskom nie będzie zimno, akurat małe ocieplenie jest, z deszczem niestety, ale przy braku ogrzewania lepsze to, niż mróz i śnieg.... tak więc..... o ciepłe myśli prosimy!!! 🙂 Quote
elik Posted November 26, 2024 Posted November 26, 2024 Dnia 26.11.2024 o 14:51, mari23 napisał: tak więc..... o ciepłe myśli prosimy!!! 🙂 Ślę gorące i pozytywne 1 Quote
mari23 Posted December 19, 2024 Author Posted December 19, 2024 Dnia 27.11.2024 o 19:26, Aska7 napisał: Sweterek każdemu 😉 Już nam cieplutko, nowy piec grzeje wspaniale 🙂 Kolejna dobra wiadomość jest taka, że RTG łapy u Pusi - Niusi wykazało, że odczyn okostnowy powoli się zmniejsza i nie jest ro na szczęście rak kości 🙂 Kość została uszkodzona nabojem, który tkwi wciąż pod skórą, strzelano do niej 😞 Dotarły przedświąteczne pozdrowienia od Demi ( to dawniej Dredzia) i Atoska (szkielet zabrany spod kościoła w sąsiedniej miejscowości) 8 1 Quote
Maciek777 Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 Życzę zdrowych i radosnych Świąt! 3 Quote
maarit Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 Kochani, wszystkim życzę zdrowych i radosnych Świąt 🎄 3 Quote
mari23 Posted January 2 Author Posted January 2 Kochani, bardzo Wam dziękuję za życzenia i jeszcze bardziej przepraszam za brak ich zamieszczenia ode mnie dla Was ❤️ Trudny czas miałam prawie cały grudzień, ale w myślach i w sercu Was miałam cały czas ❤️ Z całego serca życzę Wam dobra i radości, zdrowia i sił, spełnienia marzeń i planów. WSZYSTKIEGO DOBREGO !!! A to mój "noworoczny" nabytek: 4 Quote
elik Posted January 3 Posted January 3 Biedak. Może wystraszył się huków i pognał byle gdzie, byle z dala od huków 😞 1 Quote
mari23 Posted January 3 Author Posted January 3 Dnia 3.01.2025 o 15:19, malagos napisał: Fajny nabytek 🙂 prezent pod choinką....? Bardzo fajny, słodziak waży tylko 4,9 kg, ale jest chudy bardzo. A choinka zawsze tylko sztuczna, bo te "żywe" może i pięknie pachną...ale najpiękniej w lesie. Dnia 3.01.2025 o 17:57, elik napisał: Biedak. Może wystraszył się huków i pognał byle gdzie, byle z dala od huków 😞 Bardzo możliwe, choć jest tak chudy, że może i dłużej się błąkał. A dzisiaj "na pokład" trafił starszy biedak po wypadku, prawie trzy tygodnie spędził w kojcu u wetów średzkich, dzisiaj kategorycznie kazali zabierać.... miałam pozwolić, żeby do schroniska pojechał? 8 1 Quote
ona03 Posted January 3 Posted January 3 Dnia 3.01.2025 o 19:53, mari23 napisał: A dzisiaj "na pokład" trafił starszy biedak po wypadku, prawie trzy tygodnie spędził w kojcu u wetów średzkich, dzisiaj kategorycznie kazali zabierać.... miałam pozwolić, żeby do schroniska pojechał? Oj Mari, dobra duszko psiaków w potrzebie, co one by zrobiły....... Tylko dobrych dni w Nowym Roku życzę 🙂 2 Quote
mari23 Posted February 2 Author Posted February 2 Czy pamiętacie zamojskiego Czarusia - teraz Maksa ? Taki oto z niego teraz elegancik, wprawdzie zajął posłanko swojej "siostry" i trochę się nie mieści, ale zazwyczaj oboje spędzają czas na kanapie 🙂 A to moja ( tak, już moja!) kochana Niusia vel Pusia, cudowne stworzenie<3 5 Quote
elik Posted February 2 Posted February 2 Przez te perturbacja na dogo nie dostawałam informacji o nowych postach na subskrybowanych wątkach i dopiero dzisiaj czytam te posty. Biedne byłyby bez Ciebie Marysiu te biedactwa. 1 Quote
mari23 Posted February 5 Author Posted February 5 Takiej biedy dawno nie widziałam 😞 😞 przywieziony ( nieprzytomny) wczoraj wieczorem z polnej drogi, blisko trasy 94. Dostaje leki, pod obserwacją weta - sytuacja dramatyczna, jeśli nie zareaguje na leczenie....czeka go eutanazja. To chyba neurologiczne objawy, na razie diagnozy brak - atakuje swoja łapę, atakuje człowieka przy próbie zbliżenia się. Quote
elik Posted February 5 Posted February 5 Dnia 5.02.2025 o 15:41, mari23 napisał: Takiej biedy dawno nie widziałam 😞 😞 przywieziony ( nieprzytomny) wczoraj wieczorem z polnej drogi, blisko trasy 94. Dostaje leki, pod obserwacją weta - sytuacja dramatyczna, jeśli nie zareaguje na leczenie....czeka go eutanazja. To chyba neurologiczne objawy, na razie diagnozy brak - atakuje swoja łapę, atakuje człowieka przy próbie zbliżenia się. O matulu, biedaczysko straszne 😰 Oby się wykaraskał. Quote
maarit Posted February 8 Posted February 8 Nie znam szczegółów... psinka pobiegła za Tęczowy Most [*] Quote
Nadziejka Posted February 8 Posted February 8 😥 żegnamy ciebie psinusiu żegnamy obyś tam w innem świecie miał tylko radość cieplo niechaj oprawcy gniją latami bez żadnej pomocy 1 Quote
Maciek777 Posted February 9 Posted February 9 Mari, krótko się znaliście, ale i tak na pewno jest to niełatwe doświadczenie. Przykro mi. Biedna psina. 2 Quote
Recommended Posts