Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdyska25']Czy są jakieś konkretne decyzje względem psiaka?[/QUOTE]

Niestety nie... Nawet nie wiadomo ile deklaracji zebraliśmy na Strike'a, bo nikt tego w pierwszym poście nie zapisuje... A to bardzo ważna informacja, na podstawie której można podejmować dalsze działania. Mam wrażenie, że całą sprawę pcha jedynie winter7, której teraz nie ma, więc i wątek stoi w miejscu...

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

miała też być sesja fotograficzna dla Strike'a, ale poczekac trzeba kiedy będzie wole miejsce :) No i z deklaracji z tego co pamiętam zostało 20 zł + 15 z jakiegoś bazarku. Ale na 100 % pewna nie jestem ;)

Posted

[quote name='understandme']miała też być sesja fotograficzna dla Strike'a, ale poczekac trzeba kiedy będzie wole miejsce :) No i z deklaracji z tego co pamiętam zostało 20 zł + 15 z jakiegoś bazarku. Ale na 100 % pewna nie jestem ;)[/QUOTE]

tak, zostało mi 20zł na koncie + 15zł z bazarku bazarkowego = 35zł

Posted

Przejrzałam wątek... i niestety, mimo, że przewinęło się wiele osób, konkretów mamy bardzo mało:

Deklaracje stałe:

martens 20 zł
winter7 100 zł
Razem: 120 zł
Brakuje: co najmniej 280 zł

Deklaracje jednorazowe:

danavas bazarki ok. 100zł/miesięcznie do końca roku
Livka 'coś' jak już będzie wiadomo co i jak

Posted

[quote name='kkasiiiar']Zjawiam sie i ja :) Narazie jednorazowo moge dac 10 zl ale obiecuje zagladac i zawsze cos od siebie dac :) Strike piekny!!! Poprosze o nr konta :)[/QUOTE]

[quote name='Ladymonia0610']KOCHANE 10zł -miesieczna deklaracja. Mam dużo deklaracji ale pomoge. Biedny piesek. Ale będzie dobrze:)[/QUOTE]

Dziękuję Kochane! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='wojtuś']Bonsai jestem:)
Pozwól Oleńko, że poczytam najpierw wątek:)
Dzisiaj mnie rozbiera jakiś wirus, ale się nie mogę mu dać;)
Jutro znowu zajrzę:)[/QUOTE]
Dziękuję! I zdrowiej! :)

Posted

[quote name='kkasiiiar']Zjawiam sie i ja :) Narazie jednorazowo moge dac 10 zl ale obiecuje zagladac i zawsze cos od siebie dac :) Strike piekny!!! Poprosze o nr konta :)[/QUOTE]

[quote name='Ladymonia0610']KOCHANE 10zł -miesieczna deklaracja. Mam dużo deklaracji ale pomoge. Biedny piesek. Ale będzie dobrze:)[/QUOTE]

Serdecze dzięki.
Dziękuję Danka i Bonsai za rozsyłanie wątku. Dzisiaj siądę i też porozsyłam.
Sama mam teraz bardzo ciężką sytuację i trudno mi wchodzić na dogo, bo tutaj też same nieszczęścia. Napiszę pw do Aleksandrossy, aby uzupełniła pierwszy post.

Posted

[quote name='Karina R']też dorzucę , ale nie gwarantuję stałej.
ale gdzie mam wpłacić?[/QUOTE]

już posłałam numer konta :) przepraszam, że z opóźnieniem, ale w piątek miałam wyjazd, a w sobotę wesele, więc nie dałam rady :)

Posted

Myślę,że trzeba już podjąć ostateczną decyzję. Wyjścia są dwa.
1. Miejsce u pani Magdy Bartoszewskiej - ok.700zł; przewidywany czas szkolenia 2 miesiące. Boksy w ogrzewanym pomieszczeniu i wybieg. Do plusów zaliczyć też można bliską odległość od Azylu i łatwiejszy transport w razie adopcji. Miejsce raczej od zaraz.Możliwość płatności w ratach.
2. Miejsce u pana Marka Młodzińskiego - 400zł; Boksy zewnętrzne. Odległość od Warszawy 540km. Wolne miejsce najwcześniej za miesiąc.

Pracuję nad organizacją sesji promującej Strike'a.
Oba miejsca powinny sobie dobrze poradzić ze Strike'iem.
Dodatkowo u pani Magdy nauczony byłby zachowania czystości. W kojcu zewnętrznym może być gorzej.

Proszę o opinie.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich Strike'olubnych :)

Posted

[quote name='winter7']
2. Miejsce u pana Marka Młodzińskiego - 400zł; Boksy zewnętrzne. Odległość od Warszawy 540km. Wolne miejsce najwcześniej za miesiąc.
[/QUOTE]

Drugie tyle wyjdzie za transport...

Pytałam furciaczek o to, czy mogłaby przyjąć Strike'a po dwóch miesiącach u Magdy Bartoszewskiej - w tej chwili nie może niczego obiecać. Zdaje sobie sprawę, że Strike'owi trzeba poświęcić więcej czasu, a póki co ma kilka już tak problemowych psów i na następnego nie starczyłoby jej czasu. Nie mówi nie, nie mówi tak - trzeba będzie ponowić pytanie w odpowiednim czasie.

Posted

[quote name='Bonsai']Drugie tyle wyjdzie za transport...

Pytałam furciaczek o to, czy mogłaby przyjąć Strike'a po dwóch miesiącach u Magdy Bartoszewskiej - w tej chwili nie może niczego obiecać. Zdaje sobie sprawę, że Strike'owi trzeba poświęcić więcej czasu, a póki co ma kilka już tak problemowych psów i na następnego nie starczyłoby jej czasu. Nie mówi nie, nie mówi tak - trzeba będzie ponowić pytanie w odpowiednim czasie.[/QUOTE]

Dzięki wielkie :)
Ja wysłałam ponad 70 zaproszeń.... ale póki co cisza....... :(

Posted

Myślę o dłuższym bazarku tarotowym na pół dla Strike'a i dla Gandzi; 3 lata temu robiłam i był spory dochód, koło 200-300 zł miesięcznie, na początku nawet więcej, ale trudno mi powiedzieć na tę chwilę, jakie będzie miał branie i ile ono potrwa, więc z mojej strony to może być taka "pół-deklaracja".