Bonsai Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='magdyska25']Czy są jakieś konkretne decyzje względem psiaka?[/QUOTE] Niestety nie... Nawet nie wiadomo ile deklaracji zebraliśmy na Strike'a, bo nikt tego w pierwszym poście nie zapisuje... A to bardzo ważna informacja, na podstawie której można podejmować dalsze działania. Mam wrażenie, że całą sprawę pcha jedynie winter7, której teraz nie ma, więc i wątek stoi w miejscu... Quote
Karro Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 miała też być sesja fotograficzna dla Strike'a, ale poczekac trzeba kiedy będzie wole miejsce :) No i z deklaracji z tego co pamiętam zostało 20 zł + 15 z jakiegoś bazarku. Ale na 100 % pewna nie jestem ;) Quote
kasumi Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='understandme']miała też być sesja fotograficzna dla Strike'a, ale poczekac trzeba kiedy będzie wole miejsce :) No i z deklaracji z tego co pamiętam zostało 20 zł + 15 z jakiegoś bazarku. Ale na 100 % pewna nie jestem ;)[/QUOTE] tak, zostało mi 20zł na koncie + 15zł z bazarku bazarkowego = 35zł Quote
Karro Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 czyli jednak pamięć moja nie jest taka zła ;) Quote
Bonsai Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Przejrzałam wątek... i niestety, mimo, że przewinęło się wiele osób, konkretów mamy bardzo mało: Deklaracje stałe: martens 20 zł winter7 100 zł Razem: 120 zł Brakuje: co najmniej 280 zł Deklaracje jednorazowe: danavas bazarki ok. 100zł/miesięcznie do końca roku Livka 'coś' jak już będzie wiadomo co i jak Quote
kkasiiiar Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Zjawiam sie i ja :) Narazie jednorazowo moge dac 10 zl ale obiecuje zagladac i zawsze cos od siebie dac :) Strike piekny!!! Poprosze o nr konta :) Quote
Ladymonia0610 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 KOCHANE 10zł -miesieczna deklaracja. Mam dużo deklaracji ale pomoge. Biedny piesek. Ale będzie dobrze:) Quote
Bonsai Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='kkasiiiar']Zjawiam sie i ja :) Narazie jednorazowo moge dac 10 zl ale obiecuje zagladac i zawsze cos od siebie dac :) Strike piekny!!! Poprosze o nr konta :)[/QUOTE] [quote name='Ladymonia0610']KOCHANE 10zł -miesieczna deklaracja. Mam dużo deklaracji ale pomoge. Biedny piesek. Ale będzie dobrze:)[/QUOTE] Dziękuję Kochane! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
wojtuś Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Bonsai jestem:) Pozwól Oleńko, że poczytam najpierw wątek:) Dzisiaj mnie rozbiera jakiś wirus, ale się nie mogę mu dać;) Jutro znowu zajrzę:) Quote
Bonsai Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='wojtuś']Bonsai jestem:) Pozwól Oleńko, że poczytam najpierw wątek:) Dzisiaj mnie rozbiera jakiś wirus, ale się nie mogę mu dać;) Jutro znowu zajrzę:)[/QUOTE] Dziękuję! I zdrowiej! :) Quote
danavas Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 bazarek na Strike'a trwa......zapraszam ciotki i wujków serdecznie:) linki w sygnaturze.... Quote
winter7 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='kkasiiiar']Zjawiam sie i ja :) Narazie jednorazowo moge dac 10 zl ale obiecuje zagladac i zawsze cos od siebie dac :) Strike piekny!!! Poprosze o nr konta :)[/QUOTE] [quote name='Ladymonia0610']KOCHANE 10zł -miesieczna deklaracja. Mam dużo deklaracji ale pomoge. Biedny piesek. Ale będzie dobrze:)[/QUOTE] Serdecze dzięki. Dziękuję Danka i Bonsai za rozsyłanie wątku. Dzisiaj siądę i też porozsyłam. Sama mam teraz bardzo ciężką sytuację i trudno mi wchodzić na dogo, bo tutaj też same nieszczęścia. Napiszę pw do Aleksandrossy, aby uzupełniła pierwszy post. Quote
Aleksandrossa Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 już wczoraj dodałam na początek listę deklaracji :) Quote
Karina R Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 też dorzucę , ale nie gwarantuję stałej. ale gdzie mam wpłacić? Quote
danka4u1 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Karina R']też dorzucę , ale nie gwarantuję stałej. ale gdzie mam wpłacić?[/QUOTE] Witamy na wątku.Proszę, podajcie cioteczce nr konta. Quote
kasumi Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='Karina R']też dorzucę , ale nie gwarantuję stałej. ale gdzie mam wpłacić?[/QUOTE] już posłałam numer konta :) przepraszam, że z opóźnieniem, ale w piątek miałam wyjazd, a w sobotę wesele, więc nie dałam rady :) Quote
winter7 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Myślę,że trzeba już podjąć ostateczną decyzję. Wyjścia są dwa. 1. Miejsce u pani Magdy Bartoszewskiej - ok.700zł; przewidywany czas szkolenia 2 miesiące. Boksy w ogrzewanym pomieszczeniu i wybieg. Do plusów zaliczyć też można bliską odległość od Azylu i łatwiejszy transport w razie adopcji. Miejsce raczej od zaraz.Możliwość płatności w ratach. 2. Miejsce u pana Marka Młodzińskiego - 400zł; Boksy zewnętrzne. Odległość od Warszawy 540km. Wolne miejsce najwcześniej za miesiąc. Pracuję nad organizacją sesji promującej Strike'a. Oba miejsca powinny sobie dobrze poradzić ze Strike'iem. Dodatkowo u pani Magdy nauczony byłby zachowania czystości. W kojcu zewnętrznym może być gorzej. Proszę o opinie. Pozdrawiam serdecznie wszystkich Strike'olubnych :) Quote
Bonsai Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='winter7'] 2. Miejsce u pana Marka Młodzińskiego - 400zł; Boksy zewnętrzne. Odległość od Warszawy 540km. Wolne miejsce najwcześniej za miesiąc. [/QUOTE] Drugie tyle wyjdzie za transport... Pytałam furciaczek o to, czy mogłaby przyjąć Strike'a po dwóch miesiącach u Magdy Bartoszewskiej - w tej chwili nie może niczego obiecać. Zdaje sobie sprawę, że Strike'owi trzeba poświęcić więcej czasu, a póki co ma kilka już tak problemowych psów i na następnego nie starczyłoby jej czasu. Nie mówi nie, nie mówi tak - trzeba będzie ponowić pytanie w odpowiednim czasie. Quote
winter7 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='Bonsai']Drugie tyle wyjdzie za transport... Pytałam furciaczek o to, czy mogłaby przyjąć Strike'a po dwóch miesiącach u Magdy Bartoszewskiej - w tej chwili nie może niczego obiecać. Zdaje sobie sprawę, że Strike'owi trzeba poświęcić więcej czasu, a póki co ma kilka już tak problemowych psów i na następnego nie starczyłoby jej czasu. Nie mówi nie, nie mówi tak - trzeba będzie ponowić pytanie w odpowiednim czasie.[/QUOTE] Dzięki wielkie :) Ja wysłałam ponad 70 zaproszeń.... ale póki co cisza....... :( Quote
oleska Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Witam, przepraszam ale w tym miesiącu nie moge pomoc, juz wyczerpałam a nawet przekroczylam budzet na tego typu cele... Quote
magdyska25 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 700 zł. to cena za szkolenie czy za miesiąc? W tym jest karma? To bardzo duża cena...ale gdyby pomogła Strikowi w adopcji....ehhh.... Quote
Martens Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Myślę o dłuższym bazarku tarotowym na pół dla Strike'a i dla Gandzi; 3 lata temu robiłam i był spory dochód, koło 200-300 zł miesięcznie, na początku nawet więcej, ale trudno mi powiedzieć na tę chwilę, jakie będzie miał branie i ile ono potrwa, więc z mojej strony to może być taka "pół-deklaracja". Quote
Recommended Posts