Aleksandrossa Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 A z Gosią już sie umówiłaś :)? Quote
Bolsbokser Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Aleksandrossa napisał(a):A z Gosią już sie umówiłaś :)? Nic konkretnego na razie, bo muszę najpierw zerknąć w pracy na grafik, kiedy mam wolne. Ale jesteśmy w kontakcie :) Quote
winter7 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='danavas'] a no i bazarka zrobiłam...:) zapraszam serdecznie- do kupowania i promowania:) http://www.dogomania.pl/threads/214668-Modne-ciuszki-i-dodatki!!!!-TANIO!!!-do-20.10.2011-godz-21-00 50 procentuf dla Strike'a;) Super, bardzo dziękuję.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na razie nie mam jeszcze odpowiedzi od Furciaczek. Do 30 września nie ma mnie w Polsce. Jak wrócę, to będę chciała sfinalizować jakoś To całe "Strike'owe zamieszanie" :-D Niestety mam tylko internet przez chwilę, gdy przychodzę do spotu. Czy ktoś, kto ma necik pod ręką mógłby wieczorkami powysyłać troszkę zaproszeń z prośbą o deklaracje stałe lub choć jednorazowe? Ponieważ mamy na razie kilka możliwości, myślę, że uczciwe byłoby póki co zbieranie samych deklaracji, a pieniądzy dopiero gdy Strike trafi w konktretne miejsce. Tak czy inaczej potrzebne będzie około 400 - 450zł miesięcznie. Ja mogę póki co zadeklarować 100zł miesięcznie. Kto da więcej :razz: Quote
DONnka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Cioteczki, a znacie hotel terier w Brzyściu (woj. podkarpackie) ??? Tam jest ONek Bambu, który na początku też miał problemy behawioralne. Można by napisać PW na nick terier i zapytać Quote
Martika&Aischa Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='DONnka']Cioteczki, a znacie hotel terier w Brzyściu (woj. podkarpackie) ??? Tam jest ONek Bambu, który na początku też miał problemy behawioralne. Można by napisać PW na nick terier i zapytać Też mi ten hotelik przyszedł na myśl ...warto spróbować ......trzymam kciuki za chłopaka :( Quote
magdyska25 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Jeśli mogę coś powiedzieć od siebie to to, że znam ten hotelik głównie z opieki nad Grubciem i Lennonem- starsze, myślę, że nie sprawiały większych problemów. Najlepiej by było zaprosić tutaj na wątek, żeby hotel mógł poczytać o psiaku i czy w ogóle jest przygotowany na niego. Quote
winter7 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='DONnka']Cioteczki, a znacie hotel terier w Brzyściu (woj. podkarpackie) ??? Tam jest ONek Bambu, który na początku też miał problemy behawioralne. Można by napisać PW na nick terier i zapytać Dzięki, zaraz wysyłam zapytanie. Wysłałam też zaproszenie do Mokrego Noska :) Dzięki kochana Awitt Quote
Livka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Jestem na zaproszenie winter7 - stałej nie mogę dać, ale jednorazowo na pewno coś wpłacę - poproszę o nr konta jak już będzie coś wiadomo :) Quote
furciaczek Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 U mnie narazie ciezko by bylo takiego gagatka wsadzic, mam juz komplet psiakow ktore wymagaja podwojnej albo i potrojnej roboty i zaangazowania. Ewentaulnie jak mi ktorys do Ds pojedzie ale to czlowiek nie zna dnia ani godziny ehh A do Marka do Bogatyni dzwonilyscie? Quote
winter7 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Livka napisał(a):Jestem na zaproszenie winter7 - stałej nie mogę dać, ale jednorazowo na pewno coś wpłacę - poproszę o nr konta jak już będzie coś wiadomo :) Nie wiem ja dziękować:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jak będzie wszystko wiadomo, wyślę pw Quote
Karro Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 No i ja podpisuję się pod pytaniem fruciaczka czy pytałyście się pana Marka z Bogatyni co na ten temat by sadził? ;) Quote
rita60 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/214940-Nasza-kole%C5%BCanka-zuzka-odesz%C5%82a....... Quote
winter7 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 U pana Marka jest kolejka. Mogę się zapisać. Ale póki co nie mamy wystarczających deklaracji :( W Bogatyni miesiąc kosztuje 450zł.... Quote
magdyska25 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 winter7 napisał(a):U pana Marka jest kolejka. Mogę się zapisać. Ale póki co nie mamy wystarczających deklaracji :( W Bogatyni miesiąc kosztuje 450zł.... Winter- to zaklepuj kolejkę u Pana Marka. Myślę, że On ma rękę do takich psów (tylko która byś była?). A przez ten czas wyskrobią się deklarację (mam nadzieję....). Quote
baster i lusi Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 winter7 napisał(a): W Bogatyni miesiąc kosztuje 450zł.... chyba że teraz podrożało bo za Czesia płacę 400 zł. Quote
magdyska25 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 baster i lusi napisał(a):chyba że teraz podrożało bo za Czesia płacę 400 zł. Może zależy "kto pyta" ;) Quote
zioberek87 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 witam jestem na zaproszenie danka4u1, sliczny chłopaczek, jak dla mnie przepiękny, ale znam reakcję ludzi na takie cuda:( podnosze chłopaka:) Quote
danka4u1 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Dzięki zioberek za przybycie na wątek. Masz rację, reakcje ludzi są własnie takie, jakie są....:shake:tak bywa często:shake:, ale Ty odwiedzaj nas tutaj u Strika. Quote
winter7 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Najmocniej przepraszam za pomyłkę. 450 jest u Jamora. U pana Marka 400zł. Ja wrócę z wakacji zadzwonię do niego i dowiem się, ile Strike musiałby czekać. Quote
zioberek87 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 odwiedzam odwiedzam:) podnoszę chłopaka:) Quote
danka4u1 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Odwiedzam i wysyłam zaproszenia do Strika. Quote
danka4u1 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Witaj u Strika sąsiadko zza miedzy :multi: Quote
Recommended Posts