Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć dziewczyny, czytałam wątek i jestem przerażona co sie działo z tym biednym psiakiem.... Widziałam, że chyba macie behawiorystę, ale "znam" osobę która specjalizuje się w bullowatych i to takich naprawdę zwichrowanych, moze warto skonsultować z nią zachowanie Strika... Wprawdzie z Torunia, ale... wiem, że ta dziewczyna czyni cuda: http://www.mysliwiwodana.republika.pl/dogi/behawior/behawior.htm

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja przypadkiem dowiedziałam się, że koleżanka ze studiów wychodziła z Strikem i że to był jeden z Jej ulubieńców!
Podobno na spacerach nie rzuca się na psy, chyba, że inny go prowokuje a tak to trzeba uważać jedynie na to, żeby nie skakał bo może podrapać- do ludzi jest całkiem ok.

Posted

Miałam zapytanie na pw, ile Strikowi brakuje do deklaracji. Nie umiałam odpowiedzieć. Moze napiszcie cos tutaj na watku,żeby nikt nie musiał przekopywać się przez cały.

Posted

Strikuś <33
Cudaczek :)

Miałam zapytanie na pw, ile Strikowi brakuje do deklaracji. Nie umiałam odpowiedzieć. Moze napiszcie cos tutaj na watku,żeby nikt nie musiał przekopywać się przez cały.

Hmm... Pewnie z 200 zł... Zależy jaki hotel będzie wybrany...