anka_szklanka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 cześć dziewczyny, czytałam wątek i jestem przerażona co sie działo z tym biednym psiakiem.... Widziałam, że chyba macie behawiorystę, ale "znam" osobę która specjalizuje się w bullowatych i to takich naprawdę zwichrowanych, moze warto skonsultować z nią zachowanie Strika... Wprawdzie z Torunia, ale... wiem, że ta dziewczyna czyni cuda: http://www.mysliwiwodana.republika.pl/dogi/behawior/behawior.htm Quote
kasumi Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 dostałam 15zł z bazarku cegiełkowego :) Quote
danavas Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 podnoszę chłopca.....czy już coś wiadomo? jakieś postanowienia są....? Quote
Bolsbokser Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Mam końcówkę remontu, więc niedługo będę mogła umówić się na fotki Strike'a. Quote
zioberek87 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 w górę chłopaku:):) leć na pierwszą i szukaj wymarzonego człowieka:) Quote
magdyska25 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 A ja przypadkiem dowiedziałam się, że koleżanka ze studiów wychodziła z Strikem i że to był jeden z Jej ulubieńców! Podobno na spacerach nie rzuca się na psy, chyba, że inny go prowokuje a tak to trzeba uważać jedynie na to, żeby nie skakał bo może podrapać- do ludzi jest całkiem ok. Quote
Karro Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Bolsbokser napisał(a):Mam końcówkę remontu, więc niedługo będę mogła umówić się na fotki Strike'a. Wspaniale!! :) Quote
danka4u1 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Miałam zapytanie na pw, ile Strikowi brakuje do deklaracji. Nie umiałam odpowiedzieć. Moze napiszcie cos tutaj na watku,żeby nikt nie musiał przekopywać się przez cały. Quote
Aleksandrossa Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Strikuś <33 Cudaczek :) Miałam zapytanie na pw, ile Strikowi brakuje do deklaracji. Nie umiałam odpowiedzieć. Moze napiszcie cos tutaj na watku,żeby nikt nie musiał przekopywać się przez cały. Hmm... Pewnie z 200 zł... Zależy jaki hotel będzie wybrany... Quote
danka4u1 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Dziękuję za odpowiedź. Skierowałam cioteczkę na wątek. Quote
piescofajnyjest Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 buziaki dla przystojniaka!!!! jestem na watku...... Quote
danka4u1 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='piescofajnyjest']buziaki dla przystojniaka!!!! jestem na watku......[/QUOTE] Dziękujemy za odpowiedź i przybycie do Strika. Quote
zioberek87 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 jaki przytojniaczek,aż mi się micha cieszy:D a to zdjęcie jest the best:) te tylne nóżki:) hi hi hi bardzo miło widzieć Cię znowu:) Quote
magdyska25 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Czy są jakieś konkretne decyzje względem psiaka? Quote
Recommended Posts