Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdyska25']700 zł. to cena za szkolenie czy za miesiąc?
W tym jest karma?
To bardzo duża cena...ale gdyby pomogła Strikowi w adopcji....ehhh....[/QUOTE]

To jest cena za pobyt, szkolenie i karmę. No i jest blisko.

[quote name='Martens']Myślę o dłuższym bazarku tarotowym na pół dla Strike'a i dla Gandzi; 3 lata temu robiłam i był spory dochód, koło 200-300 zł miesięcznie, na początku nawet więcej, ale trudno mi powiedzieć na tę chwilę, jakie będzie miał branie i ile ono potrwa, więc z mojej strony to może być taka "pół-deklaracja".[/QUOTE]

Wspaniale!!!!!!!!!!!!
Serdeczne dzięki :)

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='oleska']Witam, przepraszam ale w tym miesiącu nie moge pomoc, juz wyczerpałam a nawet przekroczylam budzet na tego typu cele...[/QUOTE]
Witamy na wątku i zapraszamy częściej :)

Posted

Jestem ponownie u chłopaka :( Winter7 naprawdę nie wiem jak mogłabym w tej chwili pomóc :( Czy ktoś organizuje bazarek dla Strika ? może przekazałabym fanty na bazarek żeby troszeczkę podreperować jego finanse :(

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Jestem ponownie u chłopaka :( Winter7 naprawdę nie wiem jak mogłabym w tej chwili pomóc :( Czy ktoś organizuje bazarek dla Strika ? może przekazałabym fanty na bazarek żeby troszeczkę podreperować jego finanse :([/QUOTE]

Danavas organizuje bazarki dla Strike'a. Najlepiej gdybyś się z nią skontaktowała. Dzięki wielkie ;D

Posted

winter dostalam pw a watek sledze od dawna, na chwile obecna nie moge nic zdeklarowac na stale, ale gdyby sie udalo upomnijcie mnie na pw a napewno dorzuce cos jendorazowo

Posted

Nie jestem w stanie nic zadeklarować :( Gdybym miała swoje pieniądze nie byłoby problemu, ale jestem zależna od mamy.... Mogę tylko podnieść. Trzymam mocno kciuki !

Posted

[quote name='chita']winter dostalam pw a watek sledze od dawna, na chwile obecna nie moge nic zdeklarowac na stale, ale gdyby sie udalo upomnijcie mnie na pw a napewno dorzuce cos jendorazowo[/QUOTE]
Super, dziękujemy. Zaglądaj do nas. :)

[quote name='piescofajnyjest']jestem u Strajkusia...cholera, jak my nazbieramy te 700 zl????[/QUOTE]
Już nie takie sumy zbieraliśmy na dogo. Może zrobić jakiś bazarek cegiełkowy?

[quote name='Ania :)']Nie jestem w stanie nic zadeklarować :( Gdybym miała swoje pieniądze nie byłoby problemu, ale jestem zależna od mamy.... Mogę tylko podnieść. Trzymam mocno kciuki ![/QUOTE]
Kciuki też potrzebne!

[quote name='Bonsai']Ja też podrzucę kilka rzeczy na bazarek![/QUOTE]
Dzięki, przesyłki do Danavas.

[quote name='understandme']ja jak będę miała chwię bedę mogła pomóc pozapraszać na bazarki dla chłopaczka ;)[/QUOTE]
To się bardzo przyda. Ja wczoraj wysyłałam ponad 2 godziny, ale odzew słabiutki :(

Posted

[quote name='Donvitow']700PLN bardzo dużo . A jak się zasiedzi kilka miesięcy. Nie da się pracować z Nim w Azylu?[/QUOTE]

Plan jest taki, że na dwa miesiące idzie do behawiorysty (700zł/miesięcznie). Potem, jak nie znajdzie domu, do hoteliku (ok. 400-450zł/miesięcznie). W Azylu może i można by z nim pracować... ale trzeba codziennie po min. 1,5h, a nikt się do tego nie garnie, niestety. Bez regularnej pracy nic z tego nie wyjdzie.

Posted

tak tak cioteczki...zapraszam na bazar dla Strike'a...jeden z tych co mam w sygnaturce.....tam jest masa fanciorów ...a mało kupujących...rozgłaszajcie go proszę.....!!!!

Posted

Zagladam do chłopaka duzo myslałam i przez dogo jestem bankrutem byłam maniaczka perfum skonczyło sie jak weszłam na dogo......
Moge zadeklarowac 20zł miesiecznie nie dam rady wiecej .......

Posted

[quote name='lika1771']Zagladam do chłopaka duzo myslałam i przez dogo jestem bankrutem byłam maniaczka perfum skonczyło sie jak weszłam na dogo......
Moge zadeklarowac 20zł miesiecznie nie dam rady wiecej .......[/QUOTE]

to i tak wiele :) dziękujemy

a ja mam kolejną wpłatę od Karina R - 20zł

dziękujemy :)

Posted

[quote name='lika1771']Zagladam do chłopaka duzo myslałam i przez dogo jestem bankrutem byłam maniaczka perfum skonczyło sie jak weszłam na dogo......
Moge zadeklarowac 20zł miesiecznie nie dam rady wiecej .......[/QUOTE]

Liluś kochana jesteś. Dziękuję bardzo. Sońka też to czyta i przesyła buziaki :) Wybieramy się do lekarza na kontrolę w najbliższym czasie. Ładuje się do łóżka i gryzie mnie jak odciągam ją od miski :D A jeść to by mogła od rana do wieczora............

Posted

Witajcie, wybaczcie mi, że zapytam, ale baardzo rzadko jestem na dogo i na chwilę, bo nauki mam sporo. :(
Jak tam u Strike tak chociaż ogólnie, jak jego zachowanie, czy teraz gdzieś on jedzie?.

pzdr.

Posted

[quote name='phase']Witajcie, wybaczcie mi, że zapytam, ale baardzo rzadko jestem na dogo i na chwilę, bo nauki mam sporo. :(
Jak tam u Strike tak chociaż ogólnie, jak jego zachowanie, czy teraz gdzieś on jedzie?.

pzdr.[/QUOTE]

Czekamy na termin przyjęcia Strike'a przez panią Magdę. W Azylu chyba bez zmian.