Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='winter7']Dziękuję bardzo. A jeszcze jedno, skąd się bierze ten kod?[/QUOTE]

Jak ktoś wklei w swój post, to klikasz na ten post "odpowiedź z cytatem" i wtedy kopiujesz odpowiednią część ;)

Posted

[quote name='Bonsai']Jak ktoś wklei w swój post, to klikasz na ten post "odpowiedź z cytatem" i wtedy kopiujesz odpowiednią część ;)[/QUOTE]

Kochana, jesteś moją mistrzynią informatyki :D
dzięki!!!!

Posted

[quote name='winter7']Liluś kochana jesteś. Dziękuję bardzo. Sońka też to czyta i przesyła buziaki :) Wybieramy się do lekarza na kontrolę w najbliższym czasie. Ładuje się do łóżka i gryzie mnie jak odciągam ją od miski :D A jeść to by mogła od rana do wieczora............[/QUOTE]

Sonia jeszcze podratuje chłopaka 100zł ze swojego konta.

Posted

[quote name='lika1771']Sonia jeszcze podratuje chłopaka 100zł ze swojego konta.[/QUOTE]

Wowwwww! Pięknie dziękujemy! :loveu:

[quote name='magdyska25']A powiedzcie mi czy przytulisko w którym psiak jest obecnie nie będzie miało nic przeciwko zabraniu go do Pani Magdy?
Wiecie jak to bywa....
czy ktoś już o tym rozmawiał z dyrekcją?[/QUOTE]

Będę w tej sprawie rozmawiać. Prawdopodobnie konieczne będzie wyadoptowanie Strike'a z Azylu.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Fanty na bazarek powoli pakuje :) Pełna paczucha poleci do cioteczki danavas która wystawi bazarek chłopakowi :) Danavas pięknie dziękuję :)[/QUOTE]
spoko oko:)

Posted

Szarotka napisał(a):
Info do Winter. W Szydlowcu krazy bezdomna podhalanka. Ciotki staraja sie ja zlapc, ona juz tam jest od dluzszego czasu. Jak zlapia to bede tez potrzebowac pomocy.

Ok. Jak coś to wysyłaj mi pw. Tobie zawsze pomogę!