Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aida']Nie ma za co. Ale może chcecie połazić po sklepach zapraszam

http://www.dogomania.pl/threads/216552-Biżuteria-galanteria-i-dodatki-dla-chorej-Astki-Alby-do-03.11
Dziękuję serdecznie :buzi:

Od jutra w Azylu będzie wzmożona akcja przekonywania władz o słuszności wyjazdu Strike'a do hotelu :cool3: To ostatni krok (oczywiście oprócz transportu:lol:)
Bądźcie dobrej myśli. W środę dostanę potwierdzenie, czy Strike może jechać w podróż po nowe życie....
Ależ się cieszę !!!!!!!!!!:loveu:

Posted

[quote name='winter7']
Dziękuję serdecznie :buzi:

Od jutra w Azylu będzie wzmożona akcja przekonywania władz o słuszności wyjazdu Strike'a do hotelu :cool3: To ostatni krok (oczywiście oprócz transportu:lol:)
Bądźcie dobrej myśli. W środę dostanę potwierdzenie, czy Strike może jechać w podróż po nowe życie....
Ależ się cieszę !!!!!!!!!!:loveu:

No to mocno trzymamy kciuki za powodzenie akcji!

Posted

Jest opacja by Strike wział udział w programie telewizyjnym: jeśli by się dostał miałby zagwarantowaną opiekę behawioralną i super reklamę.należy napisać pod poniższy email, streścić co to za pies,może miałby szanse?
Zawsze można napisać, że jeszcze nikt sobie ze strikiem nie poradził i że pies bezpomocy nie znajdzie domu. To temat medialny, może twórca programu podchwyci?

Patryk Krajewski

Instruktor Szkolenie Psów
Dorplant

[email protected]

tel. 606 294 575

Posted

Dorplant to szkolenia głównie IPOwskie - w tym podobno mają wiedzę, ale Strike potrzebuje rozwiązania jego problemów behawioralnych, a jakie doświadczenie mają w tym zakresie? Trzeba to wybadać. Poza tym na jakich zasadach byłby ten program telewizyjny?
Nie neguję pomysłu, bo brzmi interesująco, ale nie możemy podejść do tego bezkrytycznie. ;)

Posted

Poszukujemy psów i właścicieli chętnych do udziału w programie telewizyjnym!
Masz problemy z wychowaniem
swojego psa i chciałbyś otrzymać bezpłatną pomoc w ich rozwiązaniu?

Chcesz wystąpić w programie
telewizyjnym?

Mieszkasz w Warszawie lub
okolicach?

Jeśli tak, jesteś osobą, której
szukamy i właśnie Ciebie zapraszamy do udziału w projekcie realizowanym przez
telewizję internetową Fauna Planet TV oraz Szkolenie Psów Dorplant. Nasz
projekt to cykl programów edukacyjnych, w którym chcemy pokazać miłośnikom
czworonogów, w jaki sposób być dobrym przewodnikiem dla swojego psa. W naszej
serii przedstawimy najczęściej spotykane problemy takie jak ciągnięcie na
smyczy, niewracanie na zawołanie, agresja do ludzi i psów czy lękliwość,
wyjaśnimy ich przyczyny i zademonstrujemy w praktyce najprostsze metody ich
rozwiązywania i zapobiegania im.

Jeśli chcesz wziąć udział w
naszym programie, napisz pod podany niżej adres i przedstaw w kilku słowach
siebie i swojego psa: napisz, jakiej jest rasy (w przypadku mieszańca podaj
jego wielkość), z jakimi problemami się borykacie i co chciałbyś poprawić w
Waszych relacjach. Z pewnością do Ciebie odpiszemy!

Udział w naszym programie to:

- bezpłatna pomoc behawioralna
wykwalifikowanych szkoleniowców

- przygoda z telewizją

- nowe znajomości z innymi
miłośnikami psów

- edukacja połączona z dobrą
zabawą dla Ciebie i Twojego pupila

Serdecznie zapraszamy!

moim zdaniem osoba decyzyjna powinna zadzwonić i pogadać.

Posted

Arjuna, dzięki za czujność. Mam nawet dwóch kandydatów.
Jutro wejdę i poczytam i zadzwonię tam. Dowiem się wszystkiego i zdam relację.
Bonsai, trafne spostrzeżenia. Zapytam, czy to byłaby cała "terapia" czy jednorazowa konsultacja z nagraniem. Tak czy inaczej byłaby to też szansa na reklamę Strike'a.
Rozmawiałam wczoraj z jedną osobą z Azylu. Mówi, że Strike ma największy problem z niszczeniem i czasem z zapędami do innych psów. Poza tym jest przekochany :)

Posted

Zapomniałabym. Mam odpowiedź z hotelu "Bokser". Teoretycznie byłaby szansa na ulokowanie tam Strike'a po szkoleniu, jest aktualnie wolne miejsce, ale właścicielka nie może trzymać tego miejsca przez 2 miesiące. Mamy wrócić do tematu w grudniu jak będzie wszystko jasne co dalej.

Posted

Dzwoniłam pod podany numer telefonu. Jeden casting już się odbył w ubiegły weekend. Będzie jeszcze drugi. Opowiedziałam w skrócie o problemach Strike'a. Jeśli chodzi o 'terapię", to ma to być cykl spotkań uzależniony od stopnia złożoności zaburzeń. Pan się zainteresował tematem i ma do mnie dzwonić, aby zaprosić na casting, lub na spotkanie indywidualne z psem. Musi się bliżej zapoznać z tematem. Wysłałam maila z dokładnym opisem i opinią pani Magdy.
Teraz pozostało nam czekać.

Szkoda tylko, że nie organizuje tego ogólnodostępna telewizja, bo widownia byłaby większa :) i może ktoś zakochałby się w naszym Strike'u.

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
sluchajcie, ale dla tych behawiorystow to tez swietna reklama!!!!! ze pomagaja Strajkowi ze schroniska...tak mi sie wydaje :)

Na pewno. Już sam projekt zakłada reklamę ich szkoły. Coś jak "zaklinacz psów" - ale ja go nie lubię :P

Posted

ja tez sie nie udzielam, bo i nic madrego nie mam do napisania ale kciuki trzymam mocno i ciagle sledze watek;) za tv tez trzymam, moze sie jaki celebryta ze Strika zrobi:evil_lol: