winter7 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Strike'u zapraszaj gości na swój wątek :) Czekamy Quote
kasumi Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 dostałam 100zł od aidy - bardzo dziękujemy! :) Quote
aida Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='kasumi']dostałam 100zł od aidy - bardzo dziękujemy! :) Nie ma za co. Ale może chcecie połazić po sklepach zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/216552-Biżuteria-galanteria-i-dodatki-dla-chorej-Astki-Alby-do-03.11 Quote
winter7 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='aida']Nie ma za co. Ale może chcecie połazić po sklepach zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/216552-Biżuteria-galanteria-i-dodatki-dla-chorej-Astki-Alby-do-03.11 Dziękuję serdecznie :buzi: Od jutra w Azylu będzie wzmożona akcja przekonywania władz o słuszności wyjazdu Strike'a do hotelu :cool3: To ostatni krok (oczywiście oprócz transportu:lol:) Bądźcie dobrej myśli. W środę dostanę potwierdzenie, czy Strike może jechać w podróż po nowe życie.... Ależ się cieszę !!!!!!!!!!:loveu: Quote
Bonsai Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='winter7'] Dziękuję serdecznie :buzi: Od jutra w Azylu będzie wzmożona akcja przekonywania władz o słuszności wyjazdu Strike'a do hotelu :cool3: To ostatni krok (oczywiście oprócz transportu:lol:) Bądźcie dobrej myśli. W środę dostanę potwierdzenie, czy Strike może jechać w podróż po nowe życie.... Ależ się cieszę !!!!!!!!!!:loveu: No to mocno trzymamy kciuki za powodzenie akcji! Quote
arjuna Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Jest opacja by Strike wział udział w programie telewizyjnym: jeśli by się dostał miałby zagwarantowaną opiekę behawioralną i super reklamę.należy napisać pod poniższy email, streścić co to za pies,może miałby szanse? Zawsze można napisać, że jeszcze nikt sobie ze strikiem nie poradził i że pies bezpomocy nie znajdzie domu. To temat medialny, może twórca programu podchwyci? Patryk Krajewski Instruktor Szkolenie Psów Dorplant [email protected] tel. 606 294 575 Quote
Bonsai Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Dorplant to szkolenia głównie IPOwskie - w tym podobno mają wiedzę, ale Strike potrzebuje rozwiązania jego problemów behawioralnych, a jakie doświadczenie mają w tym zakresie? Trzeba to wybadać. Poza tym na jakich zasadach byłby ten program telewizyjny? Nie neguję pomysłu, bo brzmi interesująco, ale nie możemy podejść do tego bezkrytycznie. ;) Quote
arjuna Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Poszukujemy psów i właścicieli chętnych do udziału w programie telewizyjnym! Masz problemy z wychowaniem swojego psa i chciałbyś otrzymać bezpłatną pomoc w ich rozwiązaniu? Chcesz wystąpić w programie telewizyjnym? Mieszkasz w Warszawie lub okolicach? Jeśli tak, jesteś osobą, której szukamy i właśnie Ciebie zapraszamy do udziału w projekcie realizowanym przez telewizję internetową Fauna Planet TV oraz Szkolenie Psów Dorplant. Nasz projekt to cykl programów edukacyjnych, w którym chcemy pokazać miłośnikom czworonogów, w jaki sposób być dobrym przewodnikiem dla swojego psa. W naszej serii przedstawimy najczęściej spotykane problemy takie jak ciągnięcie na smyczy, niewracanie na zawołanie, agresja do ludzi i psów czy lękliwość, wyjaśnimy ich przyczyny i zademonstrujemy w praktyce najprostsze metody ich rozwiązywania i zapobiegania im. Jeśli chcesz wziąć udział w naszym programie, napisz pod podany niżej adres i przedstaw w kilku słowach siebie i swojego psa: napisz, jakiej jest rasy (w przypadku mieszańca podaj jego wielkość), z jakimi problemami się borykacie i co chciałbyś poprawić w Waszych relacjach. Z pewnością do Ciebie odpiszemy! Udział w naszym programie to: - bezpłatna pomoc behawioralna wykwalifikowanych szkoleniowców - przygoda z telewizją - nowe znajomości z innymi miłośnikami psów - edukacja połączona z dobrą zabawą dla Ciebie i Twojego pupila Serdecznie zapraszamy! moim zdaniem osoba decyzyjna powinna zadzwonić i pogadać. Quote
piescofajnyjest Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Strajk-gwiazda telewizyjna??? ale tak na serio!!! mysle, ze jest to szansa... glaski Quote
winter7 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Arjuna, dzięki za czujność. Mam nawet dwóch kandydatów. Jutro wejdę i poczytam i zadzwonię tam. Dowiem się wszystkiego i zdam relację. Bonsai, trafne spostrzeżenia. Zapytam, czy to byłaby cała "terapia" czy jednorazowa konsultacja z nagraniem. Tak czy inaczej byłaby to też szansa na reklamę Strike'a. Rozmawiałam wczoraj z jedną osobą z Azylu. Mówi, że Strike ma największy problem z niszczeniem i czasem z zapędami do innych psów. Poza tym jest przekochany :) Quote
winter7 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Zapomniałabym. Mam odpowiedź z hotelu "Bokser". Teoretycznie byłaby szansa na ulokowanie tam Strike'a po szkoleniu, jest aktualnie wolne miejsce, ale właścicielka nie może trzymać tego miejsca przez 2 miesiące. Mamy wrócić do tematu w grudniu jak będzie wszystko jasne co dalej. Quote
malawaszka Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 byłoby super jakby Strike mógł wziąć udział w tym programie TV - trzymam :kciuki: Quote
winter7 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Dzwoniłam pod podany numer telefonu. Jeden casting już się odbył w ubiegły weekend. Będzie jeszcze drugi. Opowiedziałam w skrócie o problemach Strike'a. Jeśli chodzi o 'terapię", to ma to być cykl spotkań uzależniony od stopnia złożoności zaburzeń. Pan się zainteresował tematem i ma do mnie dzwonić, aby zaprosić na casting, lub na spotkanie indywidualne z psem. Musi się bliżej zapoznać z tematem. Wysłałam maila z dokładnym opisem i opinią pani Magdy. Teraz pozostało nam czekać. Szkoda tylko, że nie organizuje tego ogólnodostępna telewizja, bo widownia byłaby większa :) i może ktoś zakochałby się w naszym Strike'u. Quote
winter7 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Nie wiem czy wiecie, ale nasz Strike już występował w tej telewizji :) Od 3 minuty :) I Kostuś też jest jednym z bohaterów tego programu (to ten czarno-brązowy amstafowaty facet ) http://www.faunaplanet.tv/443/Azyl_pod_Psim_Aniolem_tv.htm Quote
piescofajnyjest Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 sluchajcie, ale dla tych behawiorystow to tez swietna reklama!!!!! ze pomagaja Strajkowi ze schroniska...tak mi sie wydaje :) Quote
winter7 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 piescofajnyjest napisał(a):sluchajcie, ale dla tych behawiorystow to tez swietna reklama!!!!! ze pomagaja Strajkowi ze schroniska...tak mi sie wydaje :) Na pewno. Już sam projekt zakłada reklamę ich szkoły. Coś jak "zaklinacz psów" - ale ja go nie lubię :P Quote
chita Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 ja tez sie nie udzielam, bo i nic madrego nie mam do napisania ale kciuki trzymam mocno i ciagle sledze watek;) za tv tez trzymam, moze sie jaki celebryta ze Strika zrobi:evil_lol: Quote
Recommended Posts