piescofajnyjest Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 cicho wszedzie glucho wszedzie..... Quote
lika1771 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Cioteczki nie macie domku dla małej kruszynki ktorej grozi cytuje "utną jej łeb i rzucą do gnoju" Matka sunia 3kg spi w stodole rodzi co cieczke,ma około 3 lat http://www.dogomania.pl/threads/215863-Malutka-suczka-i-jej-zabiedzona-matka-(jork)-szukają-domu-i-pomocy/page2 Quote
Bonsai Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Dostałam odpowiedź na moje PW : Roland_De napisał(a):Dorzucam sie 50 PLN na stale co miesiac pls o numer konta Ślicznie dziękujemy! :loveu: kasumi, ogromna prośba, podeślesz nr konta?? Quote
winter7 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Trzeba narobić trochę szumu. Wczoraj wysłałam ok 6 zapytań o dom tymczasowy dla Strike'a, ale nie dostałam żadnej odpowiedzi. Jutro będę szukać kolejnych ogłoszeń. CO do Strike'a, to teoretycznie w przyszły weekend mógłby jechać do hotelu. ( czekamy tylko aż zwolni się miejsce po suni z obserwacji, co ma nastąpić w najbliższym tygodniu). Roland_De - nawet nie wiesz jak ogromnie jestem Ci wdzięczna.:loveu::Rose: :loveu: Już wysyłam maila do strikowej księgowej. Bonsai, dzięki, że trzymasz rękę na pulsie :) bo Strike nie jest zagrożony śmiercią ani żadną chorobą, a na takie psy mają kiepskie szanse na deklaracje. Planuję teraz operację wyadoptowania Strike'a z Azylu. Za wszelkie konstruktywne uwagi z góry bardzo dziękuję. Quote
kasumi Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Już wysłałam numer konta :) tak sądziłam, że nagle opadną emocje i będzie cisza w eterze.... dlatego nie chciałam się, aż tak angażować.... podziwiam was dziewczyny :) Quote
winter7 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 kasumi napisał(a):Już wysłałam numer konta :) tak sądziłam, że nagle opadną emocje i będzie cisza w eterze.... dlatego nie chciałam się, aż tak angażować.... podziwiam was dziewczyny :) O, a właśnie do Ciebie pisałam. Dzięki. Ja jakoś nie mam szczęścia do zaproszeń na pw. Na 100 wysłanych - tylko jedno wejście na wątek :( Ale nie ma co załamywać rąk. Quote
Bonsai Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Nie można się poddawać. Nikt nie mówił, że będzie łatwo. ;) Małymi kroczkami uda się zebrać deklaracje. Trzeba być cierpliwym... Quote
Aleksandrossa Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Sory dziewczyny, ostatnio mam mało czasu na dogo... Osiemnastka siostry, imprezy, spotkania, niespodzianki itp :lol: Quote
Karro Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 ja postaram sie powysyłać zaproszenia na wątek w ten weekend :) Quote
winter7 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 understandme napisał(a):ja postaram sie powysyłać zaproszenia na wątek w ten weekend :) Super, może Ty będziesz miała więcej szczęścia :) Quote
Martika&Aischa Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Paczuszka dla Strika spakowana ....po niedzieli poleci do danavas ....Strike trzymaj się chłopaku kochany!!! Quote
Karro Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Póki co jestem w trakcie wysyłania, zobaczymy jak pójdzie, jaki będzie odzew. Quote
aida Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Jestem na zaproszenie Understandme. Wątek przeczytałam proszę o nr konta Quote
Karro Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 aida napisał(a):Jestem na zaproszenie Understandme. Wątek przeczytałam proszę o nr konta Witamy :multi: Dziewczyny prześlijcie numer konta :) Quote
aida Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Konto dostałam przelew zrobiłam. Jestem zdyscyplinowana:diabloti: Quote
winter7 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 aida napisał(a):Konto dostałam przelew zrobiłam. Jestem zdyscyplinowana:diabloti: Nie tylko zdyscyplinowana, ale również KOCHANA!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: DZIĘKUJEMY! Quote
winter7 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Aktualne rozliczenie do wklejenia na pierwszą stronę!!! Deklaracje stałe: martens - 20 zł winter7 - 100 zł Ladymonia0610 - 10 zł lika1771 - 20 zł Roland_De - 50 zł Razem: 200 zł Brakuje: co najmniej 200 zł Deklaracje jednorazowe: saldo początkowe - 35zł danavas - bazarki ok. 100zł/miesięcznie do końca roku Martika@Aischa - fanty na bazarki Bonsai - fanty na bazarki Livka - 'coś' jak już będzie wiadomo co i jak kkasiiiar- 10 zł lika1771 - 100zł aida - 100zł + 'coś' później :loveu: chita - 'coś' jak będzie w hotelu Karina R - 20zł :loveu: phase- możliwe 'coś' jak się wszystko wyjaśni Quote
aida Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 No kochaniutka a kto Ci powiedział że jednorazowa. Ja się nie określiłam. Czyli mam rozumieć że jak nie daję stałej to wo........:mad: o sytuacja nie do wybaczenia. Mam nadzieję że już się czerwienisz:evil_lol: Quote
Hitoshi Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Zapraszam po 20 darmowych ogłoszeń dla każdego psiaka http://www.dogomania.pl/threads/2165...a-z-dogo/page3 Quote
winter7 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 aida napisał(a):No kochaniutka a kto Ci powiedział że jednorazowa. Ja się nie określiłam. Czyli mam rozumieć że jak nie daję stałej to wo........:mad: o sytuacja nie do wybaczenia. Mam nadzieję że już się czerwienisz:evil_lol: Kurczę, przepraszam. :oops: Nie chciałam być nachalna :evil_lol: Czy mogę w takim razie "przerzucić" Cię do stałych??? :loveu: I jaką kwotę mam wpisać? Quote
aida Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 A teraz tu Cię mam:evil_lol:. Zamiast się czerwienić to jeszcze atakujesz:mad: A tak poważnie stałych w zasadzie nie daję bo nie jestem w stanie przewidzieć co będzie w przyszłości. Staram się pomagać raczej na bieżąco i na pewno jeszcze nie raz Wam pomogę Quote
winter7 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 aida napisał(a):A teraz tu Cię mam:evil_lol:. Zamiast się czerwienić to jeszcze atakujesz:mad: A tak poważnie stałych w zasadzie nie daję bo nie jestem w stanie przewidzieć co będzie w przyszłości. Staram się pomagać raczej na bieżąco i na pewno jeszcze nie raz Wam pomogę Kochana, czy chcesz żebym zeszła na zawał? :D W takim razie serdecznie zapraszamy do częstych odwiedzin naszego Gałgana :razz: I podrzucania mu kieszonkowego - w końcu chłopak po hotelach będzie się rozbijał. :p Quote
aida Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Dziękuję będę odwiedzać i o kieszonkowym nie zapomnę może jakąś dziewczynkę pozna i na kawkę będzie trzeba:evil_lol: Quote
Recommended Posts