Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

justynavege napisał(a):
Punia jest raczej pokorna wiec to nie idzie hmmmm z czego wynika :cool3:

Jak to z czego?????????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Toż to charakter terriera ! Eh uwielbiam takie psy, które mają swoje zdanie Pewnie dlatego hoduję kerry blue a one z prowizją nadrabiają charakterkami za kundelki i canario, które mieszkają stale i tymczasowo u mnie!
Zaraz poszukam odpowiednich zdjęć cairn teriera - zobaczycie!

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze nie miałam wieści od Mychy.
dobry domek należy się Puni jak nic. A i Mycha miałaby wgląd na sytuację piesia (i może chody u prezesa :evil_lol: ).
Ale po cichutku żałuję, że może być tak, że nawet nie poznam Puni....

Posted

malagos napisał(a):
Jeszcze nie miałam wieści od Mychy.
dobry domek należy się Puni jak nic. A i Mycha miałaby wgląd na sytuację piesia (i może chody u prezesa :evil_lol: ).
Ale po cichutku żałuję, że może być tak, że nawet nie poznam Puni....

Też malagos czekam z niecierpliwością na wieści, nawet jak Punia zostanie u Prezesa to dzięki Tobie i temu, że zaoferowałaś tymczas:lol:

Posted

Czas żebym coś napisała. Sunia zostaje w Warszawie u Tania11, jest to wspaniały człowiek, moja koleżanka z pracy, kocha zwierzaki, pomaga jak może. Gwarantuję za nią. Jedyną malutką przeszkodą jest jej własna sunia 13-latka, zakochana we właścicielach i to ona musi małą zaakceptować i to od niej zależy los małej. Ale jeszcze nie trzeba się o to martwić, wspólną noc mają za sobą i było ok. Wczoraj sunia została wykąpana i wyczesana. Dziś była u weta. Okazało się, że ma ropomacicze i musi być natychmaist wysterylizowana, więc sterylizację ma umówioną na jutro o 16. Poza tym wszystko z nią dobrze. Brak sierści na nóżce nie jest niczym niepokojącym, trzeba obserwować. Teraz grzecznie śpi u nas w pracy, jest pewnie troszeczkę zmieszana, ale szczęśliwa. Tania11 nie mogłaby jej ot tak oddać, dlatego dobrze, że wczoraj do mnie przyjechała.
Mam też kilka zdjęć ślicznotki, czy ktoś je wstawi?:cool3:
Nie pozostało nam nic innego jak tylko się cieszyć.:multi:
Dziękuję wam za tego psiaka i Tani, że go przygarnęłą.:Rose::Rose::Rose::Rose::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::laola::laola::laola:

Posted

Ropomacicze :( ojej nie zauważylam nic niepokojącego...................:-(

Dobrze ze Punia trafiła tak wspaniale :)

Jesli bym jeszcze mogła poprosić o dosłanie umowy adopcyjnej

siersc na nozce a raczej jej brak ...... tez sie zastanawialam skad to jest

Tania 11 dziękujemy :loveu: :loveu:
Punia na pewno nie sprawi kłopotu

Czy mozemy juz zmienic tytuł ze Punia w nowym domku ? :)

Posted

[quote name='justynavege']Ropomacicze :( ojej nie zauważylam nic niepokojącego...................:-(

Dobrze ze Punia trafiła tak wspaniale :)

Jesli bym jeszcze mogła poprosić o dosłanie umowy adopcyjnej

siersc na nozce a raczej jej brak ...... tez sie zastanawialam skad to jest

Tania 11 dziękujemy :loveu: :loveu:
Punia na pewno nie sprawi kłopotu

Czy mozemy juz zmienic tytuł ze Punia w nowym domku ? :)
Tania 11 dziękujemy i czekamy na wieści;)

Posted

Obiecane fotki :)
Trochę to trwało ale coś imageshack nie chodził :/
No ale teraz już są :) Tylko podziwiać ....

to moje ulubione :)

czy te oczy mogą kłamać......?????

Posted

Prawdziwa piękność:loveu: , trudno sie dziwić, ze miała takie powodzenie.:lol:
Jestem jeszcze ciekawa, czy ci państwo, którzy musieli ją oddać mają mozliwość cieszyć się szczęśliwym finałem tej historii?

Posted

To dobrze, ze Punia do mnie nie dotarła :cool1:
Jo37, która ją miała przez chwilę powiedziała, ze bym już jej nie oddała.
Mycha też tak powiedziała.
A gdybym jej nie oddała, to by sie domek tymczasowy zapchał na amen.

A tak, Punia ma dom, ja spokojne sumienie, ze do mnie jechała i miała mieć ten dom....I ma :loveu:

Posted

[quote name='yewcia1']Tak tak Punia ma swoje zdanie ale parę dni i będzie dobrze. Byłam przez cztery dni w Uciechowie. Więc mój sposób był taki Punia na rączki i niosłam ją do połowy pola, postawiłam a ona wracała ( robiła w drodze powrotnej siusiu). Potem Punia się przyzwyczaja i już nie robi głupich numwrów:lol:
A JAK MYSLISZ YEWCIA!?! CO JA ZROBIŁAM OBSTĄPIONA 5 -CIOMA ADORATORATORAMI PUNI? :cool3: Na rączki i za chwilę "hallo tu ziemia ! Idziemy!"
[quote name='yewcia1']
Majaa podziękuj Dominice i jej TZ, oraz Klusek i wszystkim zamieszanym w Starachowicko - Uciechowsko - Karpaczowe
Dziękuję Tobie Majaa
Zrobię to jak się w końcu do Dominiki dodzwonię :cool3: Z Klusek04 mam nadzieję jutro porozmawiać więc przekażę, a mnie nie ma za co dziękować - w końcu na słuzbie psom tu jestem ;)

[quote name='yewcia1']Kaska za paliwo jeszcze będzie wpływać podlicz mnie i powiedz ile nam jeszcze brakuje;) Jak dozbieram justynavege napisze i całość trafi do Ciebie
O qrcze na to liczenie wciąż mi brak czasu Ale zostańmy na 250 zł Resztę ureguluje ja.

Posted

justynavege napisał(a):
starsi panstwo zagladaja co jakis czas do uciechowa beda wniebowzieci bo martwili sie punie

Ja się cieszę z domku Puni, także ze wzgledu na nich:lol:

Posted

I to jest najważniejsze, że Punia ma domek i ludzi, swoich ludzi !
Ale ropomacicze:crazyeye: Toż ja mówłam że to charakter terriera Nic nie dała po sobie poznać!
Dzielna sunia! Dobrze że ma domek i opiekę!

Posted

Pozostaje mi tylko jedno, prośba o trzymanie kciuków za Molly, bo tak ma teraz na imię.
Molly jest tak rozrywana, że w rezultacie będzie u siostry Tanii. Wszyscy zapatrzeni w nią jak w obrazek :multi:. Teraz jest z nami w pracy i chodzi za Tanią krok w krok. Tylko głodne biedactwo, bo operacja przed nią, ale musi wytrzymać, to wszystko dla jej dobra.
Jak już będzie w nowym domku to przyślę kilka zdjęć. Będzie szczęśliwa:loveu:.

Posted

[quote name='justynavege']Dziękuję wszystkim którzy pomogli znalezc Puniatej domek :)

malagos mam fajnego chlopaka ktoremu tymczas bardzo potrzebny

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31765&highlight=MURZYN

Justynko, mam w domu tymczasowym sunię z Ostrowi, miejsce już zajęte.
A poza tym moge brać tylko małe suczki (ogród - pasja mego TŻ,ale nie będę sie kłócić, bo POZWOLIŁ brać choćby i te suczki, zajmuje sie nimi na równi ze mną, wyprowadza na spacer i przede wszystkim-leczy, szczepi, odrobacza itp. jako wet, za darmochę :cool1: ) . Nie mogę przegiąć pały :shake:

Posted

malagos napisał(a):
Justynko, mam w domu tymczasowym sunię z Ostrowi, miejsce już zajęte.
A poza tym moge brać tylko małe suczki (ogród - pasja mego TŻ,ale nie będę sie kłócić, bo POZWOLIŁ brać choćby i te suczki, zajmuje sie nimi na równi ze mną, wyprowadza na spacer i przede wszystkim-leczy, szczepi, odrobacza itp. jako wet, za darmochę :cool1: ) . Nie mogę przegiąć pały :shake:

malagos moze Wam suczkę znajde :p