Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tania11']Sorry, ale czytałam inne wątki - tyle nieszczęść, co za świat.
U Molly wszystko w porządku, codziennie jestem w kontakcie conajmniej 2 razy - juz chyba mają mnie dość. Ostatnie dolegliwości już całkowicie przeszły, mam nadzieję, że juz nic nie wyskoczy. Sunia wraca do zdrowia, jest coraz weselsza. Po prostu rozpieszczają, dzisiaj wieczorem jak rozmawiałam z siostrą to Molka spała nie dość że na kanapce to jeszcze pod kocykiem - ładnie co? Od środy zostaje sama w domu, jak Pańciowie idą do pracy i jest grzeczniutka jak aniołek. Ma super bo Pańcio już ok 14-stej jest w domu. Widziałam ją we wtorek bo wpadłam do siostry po rzeczy dla biednych piesków - mówię Wam poznała mnie, były merdanki i lizanki, bardzo się cieszyła. Zrobiłam parę fotek, ale nie miałam czasu jeszcze wystawić.;)
Tania11 jak wstawić mam to pamiętaj [email protected] jak założysz gg to Cię naucze;)

Posted

[quote name='tania11']Yewcia kochana jesteś, wysyłam Ci fotki.
Tania11 odeślę Ci przy okazji na maila instrukcję co do wstawiania fotek:lol:
Jak nie dasz rady adres masz:lol:

A tu nasze cudo:loveu:

a teraz prosimy Tanie aby nam napisała co u Molly ja kolejny raz bede napastować moda o przeniesienie wątku ( piszę do nich privy czy to wystarczy? do dziś bez skutku:-( )

Posted

tania11 napisał(a):
Justynavege Molka to naprawdę jakiś szczególny piesek, ona jest taka grzeczniutka że aż dziw bierze. Może u Was same takie aniołki?:lol:

dziękuję dziewczyny za zdjęcia Molki :)))))))))

oj Uciechowskie psiaki sa wszystkie kochane , pracujemy nad tym by były gotowe do adpocji :)))))))))

Posted

Zdjęcia były robione we wtorek, a tego dnia Molka była bardzo chora po ostatnim antybiotyku, dlatego taki trochę smutas. Zaprowadziła mnie do kuchni i pokazała że ma tam swoje miseczki. Teraz z dnia na dzień jest coraz weselsza. Myślę, że jeszcze nie czuje się do końca pewnie, miała tyle przeżyc i wszystko potoczyło sie tak szybko. Spacerki jeszcze ogranicza do minimum - znacie ją, jak się uprze to dalej nie idzie i koniec. Najchętniej zaraz wraca do domku. Dobrze je, siostra naprawdę bardzo o to dba. Ostatnio spotkała na spacerze 2 Dogi szczeniaczki 3 miesięczne - chciała matkować, a one jak wiadomo były dwa razy większe od niej (nie wiem czy Wam pisałam, że weterynarz powiedział że Molka miała prawdopodobnie szczeniaki). Jest bardzo pocieszna i milutka. Bardzo się cieszy jak Pańciowie wracają z pracy, a oni w niej zakochani. Jak już zdejmie sukienkę (jeszcze tydzień) to porobią jej nowe fotki.;)

Posted

tania11 napisał(a):
Wczoraj byłam u Molki - wszystko jest OK. Jest kochana, pieszczona i głównie zalega do góry kołami. Jutro idzie na zdjęcie szwów. Jutro też będą fotki.

No to my się super cieszymy a jak coś to wiesz co z fotkami.
A czy Molly wita słodko Pancie i Pancia i Ciebie Tania? czy nie rozrabia, a jak na spacerkach- grzeczna? Jaki jej ulubiony przysmak? Ma już nowych znajomych takich czworonożnych?
Piszę do moda poraz 3 lub 4 i jak nie to sobie chyba walne baranka:mad:a moze nie wystarczy priv do moda?

Posted

[quote name='tania11']

Dziewczyny ostatnie fotki małego smutaska. Opisze wieczorem.

Oj dziękujemy bardzo Molly jest cudowna a Wy jeszcze bardziej. Cieszę się, że instrukcja (mało po Polsku, ale to na szybkiego) pomogła;)
Kolejne foty to pewnie już takie nagie bez ubranka bedzie miała Molly?:evil_lol:

Dziękuję za piękny prezent na :x-mas: i Wam życzę równie pięknych prezentów

Posted

Puniata już bez kubraczka. Wraca do zdrowia, humor dopisuje a i rozrabiać zaczyna... Jest słodziunia, uwielbia swojego pana, śpi z nim pod kołderką przez całą noc... Panią "terroryzuje" odgrywając sierotkę... ;-) Dzisiaj pozna swojego "braciszka", mam nadzieję, że się polubią...

Posted

Tolusia napisał(a):
Puniata już bez kubraczka. Wraca do zdrowia, humor dopisuje a i rozrabiać zaczyna... Jest słodziunia, uwielbia swojego pana, śpi z nim pod kołderką przez całą noc... Panią "terroryzuje" odgrywając sierotkę... ;-) Dzisiaj pozna swojego "braciszka", mam nadzieję, że się polubią...

Oj to fotki koniecznie potrzebne;) Nowe bez ubranka i braciszka;)
Uciechów prosi o umowę adopcyjną, czy wysyłana była listem zwykłym czy poleconym i kiedy?
Pozdrawiamy:loveu:

Posted

Z fotkami braciszka może być problem, bo on się niestety boi aparatu... Ale Punię obfotografuję z każdej strony... Jeśli chodzi o umowę trudno mi powiedzieć, bo wysyłała ją Tania

Posted

Tolusia napisał(a):
Z fotkami braciszka może być problem, bo on się niestety boi aparatu... Ale Punię obfotografuję z każdej strony... Jeśli chodzi o umowę trudno mi powiedzieć, bo wysyłała ją Tania

A jak będziesz się widzieć z Tania zapytaj, bo to ważne;)
Czekamy na fotki;)

Posted

tania11 napisał(a):
Dziewczyny, umowa została wysłana powinna dojść lada chwila.:lol:

Dziękujemy jak dotrze damy znać

A co tam u Was i u Molly?;)
Czy można liczyć na fotki Molly i choinki takie po ;) świąteczne?