Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ma ruda, to kolejny przypadek uśpienia psa w tym schronie, o którego ktoś zaczyna pytać.
A swoja drogą gdyby ktos ja wyciagnal zaraz jak sie zgłosiłam, ze ja wezme, nie czekając 10 dni, odkładania, przeciagania, moze jutro, moze pojutrze -pies by żył :shake:

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane dziewczyny, tak mi ta Punia zapadła w serce...

Ale powiedzcie szczerze, czy dla niej dobry byłby dom tymczasowy? Bo tyle mogę jej ofiarowac....mam 3 małe suczki w domu, duza w kojcu, 2 koty....i -co najważniejsze- pozwolenie rodziny na wziecie psiaka w potrzebie. Tak przezyłam śmierc tej suczynki z Jeleniej Góry, tak się przygotowałam na jej przybycie, ze teraz jakoś pusto....Już 2 tyg. jak ostatnie "tymczasowa dama", Drobinka znalazła stały domek...
Mam czas, mimo że pracuję, nie mam juz małych dzieci, lekarz wet. na miejscu, duży dom, ogród....

Co radzicie?

Bo jeszcze w pilnej potrzebie wypatrzylam 2 sunie, nie liczac tych z Kielc i starachowic.......:shake:

Posted

justynavege napisał(a):
Ja jestem czasowo ogranniczona wiec Beata J pomaga w netowych adopcjach , nie wiem czy Punia juz ma strony

Sunia zmykaj na spacerek:lol:

Posted

To jak, wziąć Punie?
Mam warunki, ze by u mnie trochę pobyła.
Tymczasowo.

Ale ja mieszkam 100 km od Warszawy w stronę Mazur.
Ma ktos jakiegos pomysla?:cool3:

Posted

Ja też, dopisalam, ze przyjazd choćby do Warszawy, stamtad juz nie tak daleko do mnie....

To ja się bardzo, bardzo cieszę i już czekam...
po cichutku wprawdzie sie cieszę, by nie zapeszyć....:cool3:

Posted

malagos dla mnie byloby to wielkim szczesciem , Punia ktora wyrzucono raz z domu , potem gdy wydawalo jej sie ze znalazla znow szczescie starsi panstwo zmuszeni byli ja oddac :-(
Malenstwo cierpi , nie zalatwia sie w boksie zbyt chyba nauczona czystosci :(

Posted

Mam nadzieję, ze Punia dogada się z moim zwierzyńcem.Suczki, jak do tej pory przyjmowały "gosci" gościnnie, z zaciekawieniem.A koty, no cóż, one są ponad to co psie :cool3:

Czy sunia jest wysterylizowana?

Posted

a ja postaram się swoją koleżankę z Wawki namówić na nią :cool3: To szalona kobieta znaczy szalona miłośniczka zwierzaków i wiem, ze ma miękkie serce i się zakocha w tej ślicznotce :)