Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z tego co słyszę to u Molki coraz lepiej. Zdjęła już sukienkę, szew zagojony na medal. Już zadomowiła się na dobre i nie jest już smutaskiem. Nie widziałam jej już chyba ponad tydzień, ale jak widziałyście Tolusia czyli moja siostrzenica dzisiaj ją fotografowała i napewno zamieści zdjęcia. Podobne bardzo sie pokochały z jej pieskiem sznaucerkiem miniaturą. O umowę sie nie denerwuj, napewno dotrze w poniedziałek (w kopercie jest również obroża Molki).

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tania11 napisał(a):
Z tego co słyszę to u Molki coraz lepiej. Zdjęła już sukienkę, szew zagojony na medal. Już zadomowiła się na dobre i nie jest już smutaskiem. Nie widziałam jej już chyba ponad tydzień, ale jak widziałyście Tolusia czyli moja siostrzenica dzisiaj ją fotografowała i napewno zamieści zdjęcia. Podobne bardzo sie pokochały z jej pieskiem sznaucerkiem miniaturą. O umowę sie nie denerwuj, napewno dotrze w poniedziałek (w kopercie jest również obroża Molki).

Dziękujemy za umowę:lol:
Cieszę się, że Molka już szczęśliwa i jej opiekunowie również;)
Pewnie jest piękna, puchata i wyczesana;)
Myslę, że jest bardzo grzeczna i nie sprawia kłopotów:lol:
To czekamy na fotki Molly i Tolusia:loveu:

Posted

tania11 napisał(a):
Sama jestem ciekawa, podobno Molka strasznie dumna ze swojego nowego 'image'.

I pewnie będzie taka śliczna, ze jej nie poznamy;)
Biduli włoski zasłaniały śliczne oczęta.
A jak Molka - nie sprawia kłopotów?
A jak to miejsce łyse na nóżce futerko odrosło?

Posted

Tak jak obiecałam wrzucam ostatnie zdjęcia Molki. Po fryzjerowych niestety jeszcze nie mam, pewnie dopiero po świętach... Nie widziałam jej jeszcze niestety... Wiem tylko, że wygląda super (zgodnie z relacją), i ma kubraczek w czerwoną kratkę, żeby nie marzła... Futerko na nodze jeszcze nie odrosło, ale fryzjerka jest dobrej myśli... Pozdrawiam
Hmmm... Zaraz ściągnę od Tani instrukcję jak wstawić fotki, także cierpliwości...

Posted

I to by było na tyle... Niestety na stojąco nie chce się fotografować, ponieważ jest tak zainteresowana tym co się robi że natychmiast podbiega i tylko nos jest w obiektywie

Posted

[quote name='Tolusia']I to by było na tyle... Niestety na stojąco nie chce się fotografować, ponieważ jest tak zainteresowana tym co się robi że natychmiast podbiega i tylko nos jest w obiektywie
To nosek też może być:eviltong:
Tolusia Molly ma jak w raju - dziękujemy za serce;)
W czasie świąt pewnie wybierzecie się na spacerek to może fotki z pleneru?
Ciekawe jak Molka będzie się zachowywała w czasie świąt?
Tyle pysznych zapachów, w domu ruch jak w Rzymie.
Tak jeszcze zapytam jak Molka znosi huk petard?
Bardzo prosimy o fotki spacerowe w kubraczku;) jak będzie okazja;)
Trzymajcie się ciepło dziewczynki.
Dziękuję za maila;)

Posted

[quote name='Tolusia']I to by było na tyle... Niestety na stojąco nie chce się fotografować, ponieważ jest tak zainteresowana tym co się robi że natychmiast podbiega i tylko nos jest w obiektywie

to prawda zrobić Molce fotkę oj to trzeba miec szczescie dlatego na poczatku watku jak jako Punia jeszcze szukala domku foty niewyraźne bo koniecznie chciala podejsc do aparatu :)

Dziś dotarła Umowa Adopcyjna dziekuję :)
Postaram się jak najszybciej odesłać egzemplarz :)

Ależ Punia ma błyszczace futerko:)

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Molka jest wspaniała i ma wspaniałych właścicieli. Wreszcie po tak długim czasie odwiedziłam ją. Wygląda olśniewająco, jest rozpieszczana i kochana. Oni ją z miłości na rękach noszą. Molka zaczyna się bawić. Może dopiero się tego uczy. Bawi się słodko, skacze za piłeczką i nawet trochę aportuje.

Posted

mycha101 napisał(a):
Molka jest wspaniała i ma wspaniałych właścicieli. Wreszcie po tak długim czasie odwiedziłam ją. Wygląda olśniewająco, jest rozpieszczana i kochana. Oni ją z miłości na rękach noszą. Molka zaczyna się bawić. Może dopiero się tego uczy. Bawi się słodko, skacze za piłeczką i nawet trochę aportuje.

Mycha101 nareszcie wieści:loveu: :loveu: :loveu:
Taktu było cicho, że aż strach:loveu:
Dziękujemy za relacje - może się kiedyś uda Molci fotkę wstawić?