Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny, napisalyscie do Malawaszki??
Punia taka sznaucerowata, a Malawaszka specjalizuje sie w sznaucerach!
no i jeszcze moze niech ja Mona4 zobaczy, ona jest mistrzynia yorkow, ale zdarza jej sie wyczarowac dobre domy dla innych malych kudlaczy...

Posted

Bardzo, bardzo mi jej żal.
Wygląda trochę jak pudelek, a ja zawsze chciałam pudla...:shake:

Jak nie wypali z jakichś wzgledów przyjazd suni z Jeleniej Góry, której obiecałam dom tymczasowy, chciałabym wziać Punię....:cool1:

Posted

malagos napisał(a):
Bardzo, bardzo mi jej żal.
Wygląda trochę jak pudelek, a ja zawsze chciałam pudla...:shake:

Jak nie wypali z jakichś wzgledów przyjazd suni z Jeleniej Góry, której obiecałam dom tymczasowy, chciałabym wziać Punię....:cool1:

Punia bedzie bardzo szczęśliwa;) Z tego co wiem to ułożona z niej dziewczynka i jako jedyna w boksie się nie załatwia, wiec kiedyś miała domek i teraz nie rozumie dlaczego przysługuje jej tylko jeden spacer dziennie. Kontakt jak coś justynavege tel697758088

Posted

Tymczasowy, ale ja tak sobie gdybam...

obiecałam tej łysej pon-owatej suczce z Jeleniej Góry... domek tymczasowy.........
ale cos powoli trwa zabieranie psa ze schroniska, potem transport..

ciągle czekam na wieści i nic.
Mam nadzieję, ze w niedzielę wszystko sie wyjaśni, bo Tanitka moglaby przywieźć pon-kę do Warszawy, o ile ktoś ją wyciagnie ze schronu...

Posted

Sunia którą miałam wziać, ZOSTAŁA UŚPIONA! :placz:

tyle czasu była w schronisku, a gdy sie znalazł zainteresowany, czyli ja, została uśpiona!!:angryy: