justynavege Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 :loveu: mycha101 napisał(a):Pozostaje mi tylko jedno, prośba o trzymanie kciuków za Molly, bo tak ma teraz na imię. Molly jest tak rozrywana, że w rezultacie będzie u siostry Tanii. Wszyscy zapatrzeni w nią jak w obrazek :multi:. Teraz jest z nami w pracy i chodzi za Tanią krok w krok. Tylko głodne biedactwo, bo operacja przed nią, ale musi wytrzymać, to wszystko dla jej dobra. Jak już będzie w nowym domku to przyślę kilka zdjęć. Będzie szczęśliwa:loveu:. juz napisałam do yewci o zmianę tytułu przeniesenie wątku :loveu: jak sterylka przebiegla? czekam niecierpliwie na fotki :p Molly jakie pięnke imę :multi: Quote
mycha101 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Molly już po zabiegu, wszystko przebiegło jak należy. Jest wybudzona i wesoło merda ogonkiem:loveu: . Jest w kaftaniku i to jej się wcale nie podoba:mad: , próbuje go ściągnąć, ale Tania i ja pilnujemy Molly. Jutro jeszcze został Molly zastrzyk i pilnowanie żeby nie lizała sobie ranki i tak będzie przez kilka dni. Jest też trochę obrażona za kaftanik:crazyeye: , bo nie może się ułożyć do snu. Cudowne maleństwo. Zdjęć dziś nie będzie, bo aparat wyładowany, ale będą jutro. Quote
yewcia1 Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 [quote name='mycha101']Molly już po zabiegu, wszystko przebiegło jak należy. Jest wybudzona i wesoło merda ogonkiem:loveu: . Jest w kaftaniku i to jej się wcale nie podoba:mad: , próbuje go ściągnąć, ale Tania i ja pilnujemy Molly. Jutro jeszcze został Molly zastrzyk i pilnowanie żeby nie lizała sobie ranki i tak będzie przez kilka dni. Jest też trochę obrażona za kaftanik:crazyeye: , bo nie może się ułożyć do snu. Cudowne maleństwo. Zdjęć dziś nie będzie, bo aparat wyładowany, ale będą jutro. Kochane dziewczyny dziękujemy i czekamy na wieści i foty:loveu: Quote
justynavege Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 mycha101 napisał(a):Molly już po zabiegu, wszystko przebiegło jak należy. Jest wybudzona i wesoło merda ogonkiem:loveu: . Jest w kaftaniku i to jej się wcale nie podoba:mad: , próbuje go ściągnąć, ale Tania i ja pilnujemy Molly. Jutro jeszcze został Molly zastrzyk i pilnowanie żeby nie lizała sobie ranki i tak będzie przez kilka dni. Jest też trochę obrażona za kaftanik:crazyeye: , bo nie może się ułożyć do snu. Cudowne maleństwo. Zdjęć dziś nie będzie, bo aparat wyładowany, ale będą jutro. :loveu: :loveu: dziewczyny jestescie Wielkie :loveu: czekam niecierpliwie na foty nareszcie usmiechnelo sie szczescie do suni wyrzuconej i przepedzanej Quote
Majaa Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Eh Suniu Ty to masz szczęście! Oby dalej się to wszystko tak układało !!!!!!! Quote
mycha101 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Pierwsza noc po sterylce już za Molly. Tania czuwała całą noc, a ja spałam, ale czujnie. Mała się kręciła i nie mogła znaleźć miejsca, a to wszystko przez ten kaftanik:mad:, ale musi go nosić, bo inaczej będzie sobie brzusio lizała, a nie może. Teraz śpi. Kochane maleństwo:loveu: Quote
yewcia1 Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 mycha101 napisał(a):Pierwsza noc po sterylce już za Molly. Tania czuwała całą noc, a ja spałam, ale czujnie. Mała się kręciła i nie mogła znaleźć miejsca, a to wszystko przez ten kaftanik:mad:, ale musi go nosić, bo inaczej będzie sobie brzusio lizała, a nie może. Teraz śpi. Kochane maleństwo:loveu: Oj dziewczynki nawet nie wiecie jak się cieszę, że dla Molly zaświeciło słonko i po tylu perypetiach wszystko skończyło się szczęśliwie:loveu: Jesteście bardzo kochane to już 81 adopcja psiny z Uciechowa. Wysłałam do moda priva aby wątek umieścił - w dziale psy w nowym domu;) Quote
mycha101 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Kto mi przyśle wzór umowy adopcyjnej? Quote
yewcia1 Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 mycha101 napisał(a):Kto mi przyśle wzór umowy adopcyjnej? Justyna chyba dawała Dominice, ale jak nie ma to wieczorem się odezwie i się dogadacie drogie Panie;) Quote
justynavege Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 mycha101 napisał(a):Kto mi przyśle wzór umowy adopcyjnej? mycha dałąm Dominice z ksiazeczka zdrowia Puni miała przekazać maajii było to w takiej czerwonej teczce w kratkę:) nie moge się doczekać zdjęć Puni vel Molly :loveu: Quote
tania11 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Dziewczyny, Wczoraj Molly źle się czuła, spała cały dzień, nic nie jadła. Popołudniu u lekarza okazało się, że miała wysoką temperaturę, ale rana goi sie bardzo dobrze. Dostała kroplówkę, antybiotyk, witaminy i przeciwbólowe. Wieczorem pojechała już do nowego domku, do mojej siostry jak wiecie. Rozstanie było i jest okropne, bo bardzo się przywiązałam do tego aniołka. Oczywiście nie ma wątpliwości co do domu, bo będzie miała najlepiej na świecie. Dzisiaj była też u lekarza, już zupełnie inny pies, czyli coraz lepiej. Już oczywiście kupiła nowych właścicieli, całują, pieszcza i kochają. Śpi na łóżku na poduszkach. Mam trochę fotek jeszcze u mnie, ale nie umiem zamieścić. Nie wiem czy mi się wszystko uda, bo pierwszy raz piszę, jeśli coś będzie źle to przepraszam. Quote
yewcia1 Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 tania11 napisał(a):Dziewczyny, Wczoraj Molly źle się czuła, spała cały dzień, nic nie jadła. Popołudniu u lekarza okazało się, że miała wysoką temperaturę, ale rana goi sie bardzo dobrze. Dostała kroplówkę, antybiotyk, witaminy i przeciwbólowe. Wieczorem pojechała już do nowego domku, do mojej siostry jak wiecie. Rozstanie było i jest okropne, bo bardzo się przywiązałam do tego aniołka. Oczywiście nie ma wątpliwości co do domu, bo będzie miała najlepiej na świecie. Dzisiaj była też u lekarza, już zupełnie inny pies, czyli coraz lepiej. Już oczywiście kupiła nowych właścicieli, całują, pieszcza i kochają. Śpi na łóżku na poduszkach. Mam trochę fotek jeszcze u mnie, ale nie umiem zamieścić. Nie wiem czy mi się wszystko uda, bo pierwszy raz piszę, jeśli coś będzie źle to przepraszam. Hura, że u Puni vel Molly wszystko gra :loveu: Dobrze, że maleństwo dochodzi do siebie:lol: Jak chcesz mogę Ci powiedzieć jak wstawić fotki moj nr gg 1392140, dodam jeszcze, ze Punię znam osobiście z Uciechowa byłam tam z w odwiedzinach:loveu: Punia ma kochających właścicieli:lol: Quote
tania11 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Dziękuję, ale niestety nie mam gadu-gadu. Może w poniedziałek w pracy sobie jakoś z Mychą 101 poradzimy. Quote
yewcia1 Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='tania11']Dziękuję, ale niestety nie mam gadu-gadu. Może w poniedziałek w pracy sobie jakoś z Mychą 101 poradzimy. Jak chcesz o wyślij mi maila na [email protected] tylko do wiadomości max dwa zdjęcia ( chyba, ze masz małej rozdzielczości to 3 zdjęcia) bo inaczej nie dojdzie i poczta wróci. Jak masz chęć to wyślij jak tylko dojdzie to wsawię jeszcze dziś:loveu: Quote
justynavege Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 tania11 napisał(a):Dziękuję, ale niestety nie mam gadu-gadu. Może w poniedziałek w pracy sobie jakoś z Mychą 101 poradzimy. tania choc jedna fotke podeslij yewci bom taka ciekawa Punieczki Molleczki :loveu: Quote
Asior Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 tania11 spróbuj choć po jednej fotce wysłać kilka maili....Max rozmiar wiadomości to 10 mb do tej wielkości przejdzie...Wyslij je Yewci albo mnie to zamieścimy :] Quote
tania11 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Dziewczyny, Przepraszam wczoraj mnie zmogło i zeszłam z netu. Yewcia przesłałam Ci dzisiaj fotki, napisz czy coś doszło. Dziękuję Wam za pomoc.:lol: Quote
yewcia1 Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 tania11 napisał(a):Dziewczyny, Przepraszam wczoraj mnie zmogło i zeszłam z netu. Yewcia przesłałam Ci dzisiaj fotki, napisz czy coś doszło. Dziękuję Wam za pomoc.:lol: Jeszcze nie doszły ale poczta czasami długo idzie. Więc czekamy:loveu: Quote
justynavege Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 ych ta poczta :( a ja czekam niecierpliwie :cool3: :evil_lol: Quote
tania11 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Wysłałam do Yewcia1 jedno zdjęcie przez inny serwer, jeśli dojdzie wyślę następne. Rozmawiałam właśnie z siostrą, u Molly wszystko w porządku tylko bardzo jest osłabiona w związku z tym przesypia większość dnia. Narazie malutko je, ale łapie powoli siły. Na spacerku dobrze, juz trochę więcej chodzi i bardziej interesuje się otoczeniem, bo wcześniej to tylko siusiu i do domu. Wizyta u lekarza dziś popołudniu to zobaczymy co powie. Nie moge się już doczekać kiedy ją odwiedzę, ale to jeszcze trochę musi potrwać, bo nie chcę się jej pokazywać za wcześnie żeby jej nie mącić w głowie.;) Quote
justynavege Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 :loveu: Trzymam kciuki za zdrowie Puniastej Molly ona jest arczej niejadkiem i wybredna troszkę :loveu: Quote
yewcia1 Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 tania11 napisał(a):Wysłałam do Yewcia1 jedno zdjęcie przez inny serwer, jeśli dojdzie wyślę następne. Rozmawiałam właśnie z siostrą, u Molly wszystko w porządku tylko bardzo jest osłabiona w związku z tym przesypia większość dnia. Narazie malutko je, ale łapie powoli siły. Na spacerku dobrze, juz trochę więcej chodzi i bardziej interesuje się otoczeniem, bo wcześniej to tylko siusiu i do domu. Wizyta u lekarza dziś popołudniu to zobaczymy co powie. Nie moge się już doczekać kiedy ją odwiedzę, ale to jeszcze trochę musi potrwać, bo nie chcę się jej pokazywać za wcześnie żeby jej nie mącić w głowie.;) Tania11 nic mi nie doszło na poczte:-( Może ostatnia jeszcze raz wyślesz? Quote
tania11 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Yewcia wysłałam jeszcze raz, jak teraz się nie uda to jutro napewno jakoś wstawimy. Molly po wizycie u lekarza, wszystko gra tylko leki zwalają ją z nóg więc cały czas śpi. Aniołeczek.:lol: Quote
justynavege Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia Molki i czekam na fotki dziewczyny :) Quote
Recommended Posts