yewcia1 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 mycha101 napisał(a):W sprawie zdjęć muszę się udać do matki chrzestnej Molki - Tani11, a z kolei Tania11 musi się zwrócić do cioci Molki-Tolusi. Da się załatwić. To my bardzo prosimy, aby jedna ciotka drugiej ciotce, a ta druga trzeciej ciotce. Czekamy niecierpliwie i pozdrawiamy wszystkie ciotki:lol: Quote
tania11 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Cześć dziewczyny, Bardzo długo nie było mnie na Dogo - takie życie. U Molki wszystko w porządku. Jest zadowolonym, szczęśliwym pieskiem. Jest również śmieciarką, na spacerze tylko poluje, a jak domownicy nie domkną kosza na śmieci to zaraz coś ukradnie - utrapienie trzeba cały czas pilnować. Poza tym jest milutkim, kochanym pieseczkiem. Co do zdjęć to wstawiam tylko 2 z ostatniego pobytu na działce. Jak wiecie Molce trudno zdjęcie zrobić, ale mam nadzieję, że teraz jak już ciepło i więcej będziemy przebywac na dworze to uda mi się jakoś ją przyłapać. Pozdrawiam serdecznie. Quote
yewcia1 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 W poniedziałkowy poranek takie piękne wieśći:loveu: A coś o kompanie Molci? Koleżanka czy kolega? Ale mi dobrze:lol: Quote
tania11 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Piesek leżący z Molką to moja 14-letnia suczka Tonka. Quote
yewcia1 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 tania11 napisał(a):Piesek leżący z Molką to moja 14-letnia suczka Tonka. :crazyeye: :crazyeye: 14 letnia wygląda jak młoda dziewuszka:loveu: W dobrym domku i psiak dobrze wygląda:loveu: Quote
ma_ruda Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 tania11 napisał(a): Jak wiecie Molce trudno zdjęcie zrobić, ale mam nadzieję, że teraz jak już ciepło i więcej będziemy przebywac na dworze to uda mi się jakoś ją przyłapać. Pozdrawiam serdecznie. Szkoda, że Molka nie przepada za sesjami fotograficznymi, bo przecież ma warunki jak top modelka:loveu: Quote
yewcia1 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 ma_ruda napisał(a):Szkoda, że Molka nie przepada za sesjami fotograficznymi, bo przecież ma warunki jak top modelka:loveu: Ale my uwielbiamy oglądać Molcię:lol: I co tu zrobić? Quote
justynavege Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 tania11 dziekujemy za fotorelacje :loveu: alez obie sunie zgodne :) Quote
Majaa Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='tania11']Cześć dziewczyny, Bardzo długo nie było mnie na Dogo - takie życie. U Molki wszystko w porządku. Jest zadowolonym, szczęśliwym pieskiem. Jest również śmieciarką, na spacerze tylko poluje, a jak domownicy nie domkną kosza na śmieci to zaraz coś ukradnie - utrapienie trzeba cały czas pilnować. Poza tym jest milutkim, kochanym pieseczkiem. Co do zdjęć to wstawiam tylko 2 z ostatniego pobytu na działce. Jak wiecie Molce trudno zdjęcie zrobić, ale mam nadzieję, że teraz jak już ciepło i więcej będziemy przebywac na dworze to uda mi się jakoś ją przyłapać. Pozdrawiam serdecznie. Czy to aby napewno ta sama punia, którą poznałam???? No przyznać się proszę :cool3: Przecież to zupełnie inne stworzonko - takie radosne i uśmiechnięte :multi: Kompletnie wyluzowane !!!!! Super!!!!! Quote
yewcia1 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Majaa napisał(a):Czy to aby napewno ta sama punia, którą poznałam???? No przyznać się proszę :cool3: Przecież to zupełnie inne stworzonko - takie radosne i uśmiechnięte :multi: Kompletnie wyluzowane !!!!! Super!!!!! Prawda - ja też poznałam Punię i musiałam nosić maleństwo na rekach bo nie chciała chodzic na spacerki:evil_lol: Quote
tania11 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Słuchajcie, nie widać tego dobrze na zdjęciach, ale Molka przecież jest ostrzyżona "na sznaucera". :evil_lol: Pierwsze strzyżenie jej się trochę nie podobało, ale przy drugim juz było lepeij nawet pyszczek dała sobie "wystylizować". :lol: Quote
yewcia1 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 tania11 napisał(a):Słuchajcie, nie widać tego dobrze na zdjęciach, ale Molka przecież jest ostrzyżona "na sznaucera". :evil_lol: Pierwsze strzyżenie jej się trochę nie podobało, ale przy drugim juz było lepeij nawet pyszczek dała sobie "wystylizować". :lol: Właśnie , własnie nie widać:-( Molcia bądz jak modelka i się nam pokaż - proszę:lol: Quote
justynavege Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 tania11 napisał(a):Słuchajcie, nie widać tego dobrze na zdjęciach, ale Molka przecież jest ostrzyżona "na sznaucera". :evil_lol: Pierwsze strzyżenie jej się trochę nie podobało, ale przy drugim juz było lepeij nawet pyszczek dała sobie "wystylizować". :lol: oj zeby Puniasta zechciala dac sie obfotografowac dokladnie :) Quote
yewcia1 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 justynavege napisał(a):oj zeby Puniasta zechciala dac sie obfotografowac dokladnie :) Bardzo czekamy i prosimy Molcia daj sobie focie popstrykać:lol: Quote
Recommended Posts