Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mycha101 napisał(a):
W sprawie zdjęć muszę się udać do matki chrzestnej Molki - Tani11, a z kolei Tania11 musi się zwrócić do cioci Molki-Tolusi. Da się załatwić.

To my bardzo prosimy, aby jedna ciotka drugiej ciotce, a ta druga trzeciej ciotce.
Czekamy niecierpliwie i pozdrawiamy wszystkie ciotki:lol:

• 2 months later...
  • Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczyny,

Bardzo długo nie było mnie na Dogo - takie życie. U Molki wszystko w porządku. Jest zadowolonym, szczęśliwym pieskiem. Jest również śmieciarką, na spacerze tylko poluje, a jak domownicy nie domkną kosza na śmieci to zaraz coś ukradnie - utrapienie trzeba cały czas pilnować. Poza tym jest milutkim, kochanym pieseczkiem. Co do zdjęć to wstawiam tylko 2 z ostatniego pobytu na działce. Jak wiecie Molce trudno zdjęcie zrobić, ale mam nadzieję, że teraz jak już ciepło i więcej będziemy przebywac na dworze to uda mi się jakoś ją przyłapać. Pozdrawiam serdecznie.

Posted

tania11 napisał(a):
Piesek leżący z Molką to moja 14-letnia suczka Tonka.

:crazyeye: :crazyeye: 14 letnia wygląda jak młoda dziewuszka:loveu:
W dobrym domku i psiak dobrze wygląda:loveu:

Posted

tania11 napisał(a):
Jak wiecie Molce trudno zdjęcie zrobić, ale mam nadzieję, że teraz jak już ciepło i więcej będziemy przebywac na dworze to uda mi się jakoś ją przyłapać. Pozdrawiam serdecznie.

Szkoda, że Molka nie przepada za sesjami fotograficznymi, bo przecież ma warunki jak top modelka:loveu:

Posted

ma_ruda napisał(a):
Szkoda, że Molka nie przepada za sesjami fotograficznymi, bo przecież ma warunki jak top modelka:loveu:

Ale my uwielbiamy oglądać Molcię:lol: I co tu zrobić?

Posted

[quote name='tania11']Cześć dziewczyny,

Bardzo długo nie było mnie na Dogo - takie życie. U Molki wszystko w porządku. Jest zadowolonym, szczęśliwym pieskiem. Jest również śmieciarką, na spacerze tylko poluje, a jak domownicy nie domkną kosza na śmieci to zaraz coś ukradnie - utrapienie trzeba cały czas pilnować. Poza tym jest milutkim, kochanym pieseczkiem. Co do zdjęć to wstawiam tylko 2 z ostatniego pobytu na działce. Jak wiecie Molce trudno zdjęcie zrobić, ale mam nadzieję, że teraz jak już ciepło i więcej będziemy przebywac na dworze to uda mi się jakoś ją przyłapać. Pozdrawiam serdecznie.

Czy to aby napewno ta sama punia, którą poznałam???? No przyznać się proszę :cool3:
Przecież to zupełnie inne stworzonko - takie radosne i uśmiechnięte :multi:
Kompletnie wyluzowane !!!!! Super!!!!!

Posted

Majaa napisał(a):
Czy to aby napewno ta sama punia, którą poznałam???? No przyznać się proszę :cool3:
Przecież to zupełnie inne stworzonko - takie radosne i uśmiechnięte :multi:
Kompletnie wyluzowane !!!!! Super!!!!!

Prawda - ja też poznałam Punię i musiałam nosić maleństwo na rekach bo nie chciała chodzic na spacerki:evil_lol:

Posted

Słuchajcie, nie widać tego dobrze na zdjęciach, ale Molka przecież jest ostrzyżona "na sznaucera". :evil_lol: Pierwsze strzyżenie jej się trochę nie podobało, ale przy drugim juz było lepeij nawet pyszczek dała sobie "wystylizować". :lol:

Posted

tania11 napisał(a):
Słuchajcie, nie widać tego dobrze na zdjęciach, ale Molka przecież jest ostrzyżona "na sznaucera". :evil_lol: Pierwsze strzyżenie jej się trochę nie podobało, ale przy drugim juz było lepeij nawet pyszczek dała sobie "wystylizować". :lol:

Właśnie , własnie nie widać:-(
Molcia bądz jak modelka i się nam pokaż - proszę:lol:

Posted

tania11 napisał(a):

oj zeby Puniasta zechciala dac sie obfotografowac dokladnie :)

Posted

justynavege napisał(a):
oj zeby Puniasta zechciala dac sie obfotografowac dokladnie :)

Bardzo czekamy i prosimy Molcia daj sobie focie popstrykać:lol: