yewcia1 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Punia miała kiedys dom ............ tak myślę........... Pewnego dnia przybłakała się pod blok w Dzierżoniowie...... para starszych ludzi dokarmiała Punię , nocą Punia kryła się na klatce schodowej , jednak oprocz pary tych ludzi ktorzy ja dokarmiali nikt nie byl życzliwy przeganiali Punie z klatki schodowej , starsi panstwo wzieli ja na kilka dni do siebie lecz sasiedzi zatruwali im zycie .Panstwo maja juz psiaka przygarnietego ze schroniska , nagonka na nich zaczela sie ze strony sasiadow wzywano straz miejska....... staruszkowie musieli oddac Punie. tak trafilą do Uciechowa jest pieskiem ktory nie załatwi się w boksie , slucha , grzecznie chodzi przy nodze i na smyczy, uwielbia dzieci , jest kontaktowa , dogaduje sie z innymi psiakami Punia szuka domu..... Quote
-Martyna- Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 kurka wodna , co komu do tego co kto trzyma za swoimi drzwiami :angryy: , niech sie ludzie soba zajmuja ... biedna psina , zdjecia niewyrazne , ala i tak widac , ze psinka ze jest kochaniutka... Quote
akucha Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Niech ktos ją powystawia, sliczna, domek moze szybko znaleźć :-( Quote
justynavege Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Przepraszam za niewyrazne zdjecia ale Punia się ruszałą szczesliwa ze ktos jest w boksie i bateria mi zaraz siadłą wiec jest tylko to........ Punia ma okolo roku Quote
Majaa Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Bydlaki są wszędzie jednak ! Dziećmi własnymi by się zajęli ! Quote
justynavege Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Punia jest taka kochana , staruszkowie ktorzy sie nia zajmowali wrazliwi ludzie.........Pani przyjezdza rowerem co czwartek pzrywozi Puni puszke bierze ja na spacer i plącze :shake: :-( Quote
Majaa Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 justynavege napisał(a):Punia jest taka kochana , staruszkowie ktorzy sie nia zajmowali wrazliwi ludzie.........Pani przyjezdza rowerem co czwartek pzrywozi Puni puszke bierze ja na spacer i plącze :shake: :-( Serce się kraje! :placz: Najgorzej chyba znoszę tego typu kontrasty w tym kraju ! Tu jeden, grzeczny psiak pod opieką starszych dobrych ludzi, a z drugiej strony setki, nie tysiące (!) psów na osiedlach goofnianego miasteczka Starachowice ! Nie psów bezdomnych ! Psów które mają się "wyspacerować" same :placz: Quote
justynavege Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Punia .............. ech mlodziutka i juz tak skrzywdzona Quote
yewcia1 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 justynavege napisał(a):Punia .............. ech mlodziutka i juz tak skrzywdzona Punia jeszcze raz do góry. Quote
yewcia1 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 justynavege napisał(a):Punia mała kruszynka Punia piękna mała sunia, grzeczna, dobrze wychowana, niestety bez pana :-( Quote
justynavege Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Moze i do Puni los sie usmiechnie ? Quote
yewcia1 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 justynavege napisał(a):Moze i do Puni los sie usmiechnie ? Dobra passa dla Uciechowskich psiaków trwa, więc może dziś też Puni się uda? Quote
justynavege Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Bo w Uciechowie sa najwspanialsze psiaki :loveu: Quote
yewcia1 Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 justynavege napisał(a):Bo w Uciechowie sa najwspanialsze psiaki :loveu: Punia domek pilnie poszukiwany. Grzeczna, dobrze wychowana sunia, towarzyska i łagodna.:lol: Quote
eliza242 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Punia nie martw sie domek dla Ciebie już niedlugo sie znajdzie Quote
ma_ruda Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 A może Straż Miejska chciała wkazać swoją skuteczność w walce z patologią- szkoda, że nie zajęli się sąsiadami:shake: Quote
justynavege Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Łatwiej opieprzac staruszkow niz walczyc z bandytami niemneij jednak Punia nadal bezdomna Quote
ma_ruda Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 W wątkach poszukujących jest kilka propozycji dla takich maleństw- czy ktos juz tam "wkejał" sunię? Quote
justynavege Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 ma_ruda jeszcze nie zdazylam tam zajrzec :( Mozesz mi pomoc? tak malo mam czasu :( Quote
ma_ruda Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Już pomagam. Później wkleję tu linki, żeby nie dublować Quote
Recommended Posts