Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Punia miała kiedys dom ............ tak myślę........... Pewnego dnia przybłakała się pod blok w Dzierżoniowie...... para starszych ludzi dokarmiała Punię , nocą Punia kryła się na klatce schodowej , jednak oprocz pary tych ludzi ktorzy ja dokarmiali nikt nie byl życzliwy przeganiali Punie z klatki schodowej , starsi panstwo wzieli ja na kilka dni do siebie lecz sasiedzi zatruwali im zycie .Panstwo maja juz psiaka przygarnietego ze schroniska , nagonka na nich zaczela sie ze strony sasiadow wzywano straz miejska....... staruszkowie musieli oddac Punie. tak trafilą do Uciechowa jest pieskiem ktory nie załatwi się w boksie , slucha , grzecznie chodzi przy nodze i na smyczy, uwielbia dzieci , jest kontaktowa , dogaduje sie z innymi psiakami

Punia szuka domu.....

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurka wodna , co komu do tego co kto trzyma za swoimi drzwiami :angryy: ,
niech sie ludzie soba zajmuja ...
biedna psina , zdjecia niewyrazne , ala i tak widac , ze psinka ze jest kochaniutka...

Posted

justynavege napisał(a):
Punia jest taka kochana , staruszkowie ktorzy sie nia zajmowali wrazliwi ludzie.........Pani przyjezdza rowerem co czwartek pzrywozi Puni puszke bierze ja na spacer i plącze :shake: :-(

Serce się kraje! :placz:
Najgorzej chyba znoszę tego typu kontrasty w tym kraju !
Tu jeden, grzeczny psiak pod opieką starszych dobrych ludzi, a z drugiej strony setki, nie tysiące (!) psów na osiedlach goofnianego miasteczka Starachowice ! Nie psów bezdomnych ! Psów które mają się "wyspacerować" same :placz:

Posted

justynavege napisał(a):
Bo w Uciechowie sa najwspanialsze psiaki :loveu:

Punia domek pilnie poszukiwany. Grzeczna, dobrze wychowana sunia, towarzyska i łagodna.:lol: